ΓΔ: 2611.41 -1.92% Τζίρος: 735.75 εκ. € Τελ. ενημέρωση: 17:25:03

Γρηγόρης: Στηρίζει την επιχειρηματικότητα νέων με αναπηρία

Η αλυσίδα Γρηγόρης στηρίζει την προσπάθεια της ΚοινΣΕπ 3S που προσφέρει σε νέους με αναπηρίες, ώστε να ενταχθούν ισότιμα στο χώρο της εργασίας και της επιχειρηματικότητας.

Ο Γρηγόρης, με κοινωνική ευαισθησία συνεχίζει να σχεδιάζει και να υλοποιεί δράσεις αφιερωμένες στους νέους. Αυτή τη φορά, στηρίζει το έργο της ΚοινΣΕπ 3S και γίνεται αρωγός στο επιχειρηματικό όνειρο παιδιών με νοητική αναπηρία, αυτισμό και πολυαναπηρίες, που ανήκουν σε ευάλωτες ομάδες του πληθυσμού.

Η ΚοινΣΕπ 3S, είναι μια Κοινωνική Συνεταιριστική Επιχείρηση ένταξης που ξεκίνησε ως μια εικονική, μαθητική επιχείρηση, η οποία δημιουργήθηκε για να προσφέρει ευκαιρίες σε νέους με αναπηρίες, ώστε να ενταχθούν ισότιμα στο χώρο της εργασίας και της επιχειρηματικότητας. Συγκεκριμένα, απασχολεί δημιουργικά νέους με νοητική αναπηρία και άλλες αναπτυξιακές διαταραχές, καλλιεργώντας στον καθένα ξεχωριστά τις απαραίτητες δεξιότητες που θα του προσφέρουν επαγγελματική διέξοδο και θα τον βοηθήσουν να βιοποριστεί σε μία ανταγωνιστική αγορά.

Σε αυτό το γεμάτο αγάπη και ευαισθησία περιβάλλον, οι νέοι ξεδιπλώνουν τις ικανότητές τους σε ένα ευρύ φάσμα εργασιών που αφορούν την προώθηση, συσκευασία και πώληση των ιδιαίτερα  ποιοτικών προϊόντων τους. Πρόκειται για χειροποίητες & μοναδικά γευστικές  ενεργειακές μπάρες ξηρών καρπών, με το εμπορικό σήμα 3S School Synergy Snacks. Οι μπάρες παρασκευάζονται από ελληνικές φυσικές πρώτες ύλες, όπως ελιά, σύκο, χαρούπι, μέλι, κ.α. και τη συνταγή τους υπογράφει ο διακεκριμένος chef Ηλίας Μαμαλάκης. 

Ο Γρηγόρης δείχνει έμπρακτα την εμπιστοσύνη του σε αυτούς τους νέους και διαθέτει σε επιλεγμένο αριθμό καταστημάτων & online στο gregorys.gr ή μέσω της εφαρμογής Gregory’s e-order, τις μπάρες School Synergy Snacks σε δύο γευστικές επιλογές: μήλο – κανέλα και ελιά- σύκο & μέλι.  Με τον τρόπο αυτό, τους στηρίζει στην επαγγελματική ζωή τους και στο εγχείρημά τους να ενταχθούν στον επιχειρηματικό στίβο. 

Με κάθε αγορά από τις μπάρες School Synergy Snacks δίνουμε την ευκαιρία στους νέους με αναπηρία να εξελιχθούν, να κοινωνικοποιηθούν, να δημιουργήσουν, να επικοινωνήσουν και να αντιληφθούν πώς λειτουργεί μία επιχείρηση. Τους δίνουμε την ευκαιρία να κερδίσουν γνώση, χαρά, θετική ενέργεια, αυτοπεποίθηση και υπερηφάνεια για τα επιτεύγματά τους. Μα πάνω από όλα τους στηρίζουμε έτσι ώστε να ξεδιπλώσουν τις ικανότητες και δεξιότητές τους με ένα αποτελεσματικό και δημιουργικό τρόπο.
 

Google news logo Ακολουθήστε το Business Daily στο Google news

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

Τάκης Θεοδωρικάκος
ΠΟΛΙΤΙΚΗ

Στο επίκεντρο το κόστος καυσίμων για τους αυτοκινητιστές

Η ΟΦΑΕ ζήτησε μέτρα για μείωση του κόστους καυσίμων και νέα χρηματοδοτικά εργαλεία για ανανέωση στόλου ΦΔΧ σε συνάντηση με τον Υπουργό Ανάπτυξης, τονίζοντας το υψηλό κόστος πετρελαίου που πλήττει την ανταγωνιστικότητα του κλάδου.
Γιώργος Αυτιάς Ευρωκοινοβούλιο
ΠΟΛΙΤΙΚΗ

Εμπορικός Σύλλογος Πειραιά: Αίτημα για λιγότερα βάρη και χρηματοδότηση

Η πρωτοβουλία του Εμπορικού Συλλόγου Πειραιώς για μείωση του κόστους συμμόρφωσης των μικρομεσαίων επιχειρήσεων έφτασε στο Ευρωκοινοβούλιο μέσω ερώτησης του Γ. Αυτιά, ζητώντας λιγότερο διοικητικό βάρος και καλύτερη χρηματοδότηση.
Κτίριο Επιτροπής Ανταγωνισμού
ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ

Επιτροπή Ανταγωνισμού: Προτάσεις για αλλαγές στην αγορά καυσίμων

Η Επιτροπή Ανταγωνισμού καταργεί τις ρήτρες αποκλειστικότητας στις συμβάσεις αποθήκευσης καυσίμων, ενισχύοντας τον ανταγωνισμό σε όλα τα στάδια της αγοράς πετρελαιοειδών, βάσει ομόφωνης απόφασης της Ολομέλειας.
Σταύρος Καλαφάτης υπογράφει
ΠΟΛΙΤΙΚΗ

Καλαφάτης: Η τεχνητή νοημοσύνη νέο όπλο για τις ελληνικές επιχειρήσεις

Ο υφυπουργός Ανάπτυξης, Σταύρος Καλαφάτης, τόνισε στο 15ο eCommerce & Digital Marketing World 2026 ότι η καινοτομία και η Τεχνητή Νοημοσύνη είναι εργαλεία ανάπτυξης και επιβίωσης για τις ελληνικές ΜμΕ ενάντια στον διεθνή ανταγωνισμό.