ΓΔ: 788.46 -0.37% Τζίρος: 51.14 εκ. € Τελ. ενημέρωση: 17:20:02 ΣΤΟΙΧΕΙΑ ΑΓΟΡΑΣ

Γρηγόρης: Στηρίζει την επιχειρηματικότητα νέων με αναπηρία

Η αλυσίδα Γρηγόρης στηρίζει την προσπάθεια της ΚοινΣΕπ 3S που προσφέρει σε νέους με αναπηρίες, ώστε να ενταχθούν ισότιμα στο χώρο της εργασίας και της επιχειρηματικότητας.

Ο Γρηγόρης, με κοινωνική ευαισθησία συνεχίζει να σχεδιάζει και να υλοποιεί δράσεις αφιερωμένες στους νέους. Αυτή τη φορά, στηρίζει το έργο της ΚοινΣΕπ 3S και γίνεται αρωγός στο επιχειρηματικό όνειρο παιδιών με νοητική αναπηρία, αυτισμό και πολυαναπηρίες, που ανήκουν σε ευάλωτες ομάδες του πληθυσμού.

Η ΚοινΣΕπ 3S, είναι μια Κοινωνική Συνεταιριστική Επιχείρηση ένταξης που ξεκίνησε ως μια εικονική, μαθητική επιχείρηση, η οποία δημιουργήθηκε για να προσφέρει ευκαιρίες σε νέους με αναπηρίες, ώστε να ενταχθούν ισότιμα στο χώρο της εργασίας και της επιχειρηματικότητας. Συγκεκριμένα, απασχολεί δημιουργικά νέους με νοητική αναπηρία και άλλες αναπτυξιακές διαταραχές, καλλιεργώντας στον καθένα ξεχωριστά τις απαραίτητες δεξιότητες που θα του προσφέρουν επαγγελματική διέξοδο και θα τον βοηθήσουν να βιοποριστεί σε μία ανταγωνιστική αγορά.

Σε αυτό το γεμάτο αγάπη και ευαισθησία περιβάλλον, οι νέοι ξεδιπλώνουν τις ικανότητές τους σε ένα ευρύ φάσμα εργασιών που αφορούν την προώθηση, συσκευασία και πώληση των ιδιαίτερα  ποιοτικών προϊόντων τους. Πρόκειται για χειροποίητες & μοναδικά γευστικές  ενεργειακές μπάρες ξηρών καρπών, με το εμπορικό σήμα 3S School Synergy Snacks. Οι μπάρες παρασκευάζονται από ελληνικές φυσικές πρώτες ύλες, όπως ελιά, σύκο, χαρούπι, μέλι, κ.α. και τη συνταγή τους υπογράφει ο διακεκριμένος chef Ηλίας Μαμαλάκης. 

Ο Γρηγόρης δείχνει έμπρακτα την εμπιστοσύνη του σε αυτούς τους νέους και διαθέτει σε επιλεγμένο αριθμό καταστημάτων & online στο gregorys.gr ή μέσω της εφαρμογής Gregory’s e-order, τις μπάρες School Synergy Snacks σε δύο γευστικές επιλογές: μήλο – κανέλα και ελιά- σύκο & μέλι.  Με τον τρόπο αυτό, τους στηρίζει στην επαγγελματική ζωή τους και στο εγχείρημά τους να ενταχθούν στον επιχειρηματικό στίβο. 

Με κάθε αγορά από τις μπάρες School Synergy Snacks δίνουμε την ευκαιρία στους νέους με αναπηρία να εξελιχθούν, να κοινωνικοποιηθούν, να δημιουργήσουν, να επικοινωνήσουν και να αντιληφθούν πώς λειτουργεί μία επιχείρηση. Τους δίνουμε την ευκαιρία να κερδίσουν γνώση, χαρά, θετική ενέργεια, αυτοπεποίθηση και υπερηφάνεια για τα επιτεύγματά τους. Μα πάνω από όλα τους στηρίζουμε έτσι ώστε να ξεδιπλώσουν τις ικανότητες και δεξιότητές τους με ένα αποτελεσματικό και δημιουργικό τρόπο.
 

Google news logo Ακολουθήστε το Business Daily στο Google news

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

ESG

ESG: Ένας όρος που πλέον επανακαθορίζει τον κόσμο του επιχειρείν

Παρά τον μεγάλο αριθμό άρθρων και αναφορών στην καθημερινή οικονομική ειδησεογραφία παραμένει ακόμη ένα ακρωνύμιο, η σημασία του οποίου δεν έχει γίνει ευρέως κατανοητή, ειδικά από μεσαίες και μικρές επιχειρήσεις.
ESG

ΕΥ: Υψηλές προσδοκίες από κοινωνία για τις δράσεις ESG των επιχειρήσεων

Η έρευνα της EY διαπίστωσε μια απόκλιση μεταξύ των πλεονεκτημάτων της εταιρικής στρατηγικής ESG για μακροπρόθεσμη ανάπτυξη χωρίς αποκλεισμούς και της προθυμίας των ηγετών να την υποστηρίξουν μέσω της εταιρικής διακυβέρνησης.
ESG

Eurobank: Στηρίζει την ενδυνάμωση της γυναικείας παρουσίας στα ΔΣ

Σύμφωνα με στοιχεία που παρουσιάστηκαν από την πρωτοβουλία «The Boardroom» το 10% των μεγαλύτερων εταιρειών παγκοσμίως δεν έχουν ακόμα καμία γυναίκα ως υψηλόβαθμο στέλεχος. Ωστόσο οι νέες τοποθετήσεις γυναικών σε θέσεις ΔΣ το 2020 ανέβηκε κατά 4%.
ESG

Ο όμιλος Qualco ενώνει δυνάμεις με τον οργανισμό Women on Top

Στόχος της συνεργασίας είναι μία κοινωνία στην οποία η εφαρμογή ίσων ευκαιριών προσωπικής και επαγγελματικής εξέλιξης στον εργασιακό χώρο, και την ισότιμη προώθηση γυναικών στελεχών σε υψηλόβαθμες θέσεις.
ESG

Πρωτοβουλίες Alpha Bank για τη γυναικεία ενδυνάμωση και επιχειρηματικότητα

Για πρώτη φορά, οργανισμός στην Ελλάδα σχεδιάζει προγράμματα γυναικείας ενδυνάμωσης που ξεκινούν με έφηβες γυναίκες, δίνοντας τους τη δυνατότητα να έρθουν για πρώτη φορά σε επαφή με τον τραπεζικό κλάδο.