ΓΔ: 1275.09 0.14% Τζίρος: 322.82 εκ. € Τελ. ενημέρωση: 17:25:03 ΣΤΟΙΧΕΙΑ ΑΓΟΡΑΣ
Φώτο: Alexandros Michailidis / SOOC

Τρ.Πειραιώς: Αναδείχθηκε ως Cloud Company of the Year

Οι βραβεύσεις αυτές αποδεικνύουν τη δέσμευση της τράπεζας για συνεχή ανάπτυξη καινοτόμων υπηρεσιών καθώς σκοπεύει να ενισχύσει τη θέση της ως ένας χρηματοοικονομικός οργανισμός νέας γενιάς, που τροφοδοτείται από τεχνολογία αιχμής cloud.

H Τράπεζα Πειραιώς, αξιοποιώντας συνεχώς τις νέες τεχνολογίες για τη συνεχή αναβάθμιση των υπηρεσιών και των συστημάτων της και υλοποιώντας με συνέπεια το πλάνο ψηφιακού μετασχηματισμού της εφαρμόζοντας μια cloud-first προσέγγιση, αναδείχθηκε Cloud Company of the Year στα Cloud Computing Awards 2023 powered by Office Line που διοργάνωσε η BOUSSIAS Events. 

Επιπλέον, η Τράπεζα Πειραιώς έλαβε επιπλέον οκτώ σημαντικές διακρίσεις. Συγκεκριμένα απέσπασε:

  • Το βραβείο Gold στην κατηγορία Kubernetes για την υποψηφιότητα Shared Kubernetes Clusters (AKS) for services multitenancy
  • Το βραβείο Gold στην κατηγορία Application Development για την υποψηφιότητα Platform engineering enables industrialization delivery for the new Digital Platform (Winbank)
  • Το βραβείο Gold στην κατηγορία Other για την υποψηφιότητα Piraeus Bank Cloud Journey constructed on Emissions Savings
  • Το βραβείο Gold στην κατηγορία E-Commerce & B2B για την υποψηφιότητα Banking as a platform enabling digital intelligence (Winbank & Chatbot)
  • Το βραβείο Silver στην κατηγορία Kubernetes για την υποψηφιότητα New Digital Platform (Winbank) containerization for agility, time to market and high availability
  • Το βραβείο Silver στην κατηγορία Workflow Management για την υποψηφιότητα Low/No Code (power apps, power automate) for processes and system implementations of Overdraft accounts
  • Το βραβείο Silver στην κατηγορία Business Continuity & Agile Development για την υποψηφιότητα AlwaysOn architecture based on IaC principles for New Digital Platform (Winbank)
  • Το βραβείο Bronze στην κατηγορία Banking για την υποψηφιότητα Bank in Office (BiO) Development – Entering the IoT world.

Οι βραβεύσεις αυτές αποδεικνύουν τη δέσμευση της Τράπεζας Πειραιώς για συνεχή ανάπτυξη καινοτόμων υπηρεσιών. Σκοπός της Τράπεζας είναι να ενισχύσει τη θέση της ως ενός χρηματοοικονομικού οργανισμού νέας γενιάς, τροφοδοτούμενου από τεχνολογία αιχμής cloud που παρέχει στους πελάτες της υψηλού επιπέδου υπηρεσίες, υιοθετώντας ένα σύγχρονο μοντέλο λειτουργίας.

Google news logo Ακολουθήστε το Business Daily στο Google news

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

ESG

Τρ. Πειραιώς: Στήριξη σε μαθητές και μαθήτριες δυσπρόσιτων περιοχών

Η δράση «TeenSkills», που υλοποιείται με την αμέριστη υποστήριξη και ενεργό συμμετοχή της εκπαιδευτικής κοινότητας, περιλαμβάνει δραστηριότητες βιωματικής μάθησης και εξοικείωση με ψηφιακά εργαλεία.
ESG

Τρ. Πειραιώς: Mε νέες εκπαιδεύσεις ο 10ος κύκλος του Project Future

Το πρόγραμμα συνδέει την τριτοβάθμια εκπαίδευση με την αγορά εργασίας και περιλαμβάνει σε κάθε κύκλο νέες εκπαιδεύσεις και masterclasses που ανταποκρίνονται στις σύγχρονες απαιτήσεις και βελτιώνουν τις δεξιότητες όσων συμμετέχουν. 
ESG

Τρ. Πειραιώς: Σε λειτουργία τα ΑΤΜ που διαθέτουν φωνητική υποστήριξη

Το σύστημα φωνητικής υποστήριξης επιτρέπει την πραγματοποίηση ανάληψης ή/ και αλλαγής του PIN της κάρτας με απλό και εύχρηστο τρόπο, καθώς υποστηρίζει τη δυνατότητα σύνδεσης των ακουστικών του πελάτη στην αντίστοιχη υποδοχή των ΑΤΜ.
ESG

Τρ. Πειραιώς: Στηρίζει τους αγρότες απέναντι στην κλιματική αλλαγή

Η τράπεζα βαθιά ευαισθητοποιημένη στο πρόβλημα της κλιματικής αλλαγής θέλει να αναδείξει κρίσιμες πτυχές του προβλήματος και δημιούργησε μια σειρά ντοκιμαντέρ που αναδεικνύει το πως επηρεάζεται η αγροτική παραγωγή.
ESG

«BRAVE IN - Επιστροφή στην Παραγωγικότητα» από Τρ. Πειραιώς και ΕΛΕΠΑΠ

Βασικός στόχος του προγράμματος είναι η ενδυνάμωση, η επαγγελματική κατάρτιση και  αποκατάσταση νέων μετά από εγκεφαλική βλάβη, καθώς και η συνεργασία με εργοδότες για την αποτελεσματική εργασιακή προσαρμογή τους.