ΓΔ: 1191.77 -1.45% Τζίρος: 51.73 εκ. € Τελ. ενημέρωση: 17:25:02 ΣΤΟΙΧΕΙΑ ΑΓΟΡΑΣ
Φώτο: ΑΒ Βασιλόπουλος

ΑΒ: Βασιλόπουλος: Μείωση τιμών 20% σε Βόλο, Λάρισα, Καρδίτσα, Τρίκαλα

Όπως αναφέρει η εταιρεία η μείωση ισχύει σε όλα τα προϊόντα της από σήμερα Δευτέρα 11 έως και το Σάββατο 16 Σεπτεμβρίου, για αγορές που θα πραγματοποιηθούν στα συγκεκριμένα καταστήματα.

Ανταποκρινόμενη στις ανάγκες που έχουν προκύψει στις πληγείσες από τις πλημμύρες περιοχές, η ΑΒ Βασιλόπουλος  προχωράει σε μείωση τιμών ύψους 20% σε όλα τα προϊόντα της, από σήμερα Δευτέρα 11 έως και το Σάββατο 16 Σεπτεμβρίου, για αγορές που θα πραγματοποιηθούν στα καταστήματα του Βόλου, της Λάρισας, της Καρδίτσας και των Τρικάλων.

Όπως τονίζεται σε σχετική ανακοίνωση, είναι μια κίνηση με αίσθημα ευθύνης και αλληλεγγύης απέναντι στον συνάνθρωπο, για την έμπρακτη στήριξη των πληγέντων από τις πλημμύρες στη Θεσσαλία.

Η ΑΒ Βασιλόπουλος από την πρώτη στιγμή στάθηκε δίπλα στις πληγείσες περιοχές και σε συνεργασία με την Πολιτική Προστασία προσέφερε νερά και τρόφιμα, ενώ παρακολουθεί στενά τις εξελίξεις και είναι έτοιμη να παρέχει περαιτέρω στήριξη, καταλήγει η ανακοίνωση.

Google news logo Ακολουθήστε το Business Daily στο Google news

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

ΕΠΙΧΕΙΡΗΜΑΤΙΚΑ ΝΕΑ

Στη δημιουργία νέου καταστήματος στη Σύρο προχώρησε η ΑΒ Βασιλόπουλος

Στο κτίριο αυτό κατασκευάστηκε το πρώτο, παγκοσμίως, ηλεκτρικό αυτοκίνητο, το 1973, από τον Έλληνα εφοπλιστή Γιάννη Γουλανδρή, όταν η κλιματική αλλαγή ήταν ακόμα όρος άγνωστος.
AB Basilopoulos, Super Market
ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΕΙΣ

Αυξήσεις μισθών έως 7,5% στους εργαζομένους από την ΑΒ Βασιλόπουλος

Στα 12 εκατ. ευρώ ανέρχεται η συνολική ενίσχυση της αλυσίδας στους εργαζόμενους. Θα δίνει κάθε μήνα και επιπλέον 50 ευρώ σε κάθε εργαζόμενο για όλο το 2023. Επίσης αυξάνονται οι εκπτώσεις για αγορές των εργαζομένων από τα σούπερ μάρκετ.
ESG

Μασούτης: Άνοιξε το πρώτο σουπερμάρκετ φιλικό για άτομα με οπτική αναπηρία

Το εγχείρημα της Μασούτης υλοποιήθηκε σε συνεργασία με το Εθνικό Κέντρο Έρευνας & Τεχνολογικής Ανάπτυξης (ΕΚΕΤΑ), την εταιρία TANDEM και το Κέντρου Εκπαίδευσης & Αποκατάστασης Τυφλών Παράρτημα Θεσσαλονίκης.