ΓΔ: 1209.34 1.34% Τζίρος: 72.07 εκ. € Τελ. ενημέρωση: 17:25:01 ΣΤΟΙΧΕΙΑ ΑΓΟΡΑΣ

ΦΑΓΕ

Skylakakis-Skrekas
ΕΠΙΜΟΝΟΣ ΚΗΠΟΥΡΟΣ

Οι τραπεζικές ουρές του Eurogroup, η μοναξιά της ΦΑΓΕ και η βραδινή σύσκεψη

Η βραδινή συνάντηση Σκρέκα - Σκυλακάκη, οι πολλές εκκρεμότητες για τον τραπεζικό τομέα, ο εκνευρισμός με την Παγκρήτια, οι ειδήσεις στην Alpha Bank, η πώληση της Aegean Baltic, η αποχή της ΦΑΓΕ και η διάκριση της Μελίνας Τραυλού.
ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΕΙΣ

ΦΑΓΕ: Τα πρώτα εμπόδια στην κατασκευή μεγάλης μονάδας στην Ολλανδία

Παρατηρήσεις και ερωτήματα για την περιβαλλοντική βιωσιμότητα του εργοστασίου διατυπώνουν δημοτικές παρατάξεις. Θεωρείται διασφαλισμένη, πάντως, η αποδοχή της επένδυσης από την τοπική κοινωνία.
ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΕΙΣ

Η οδύσσεια της ΦΑΓΕ για το «στήσιμο» νέου εργοστασίου στην Ευρώπη

Ενώ έχουν υπογραφεί συμφωνίες σχετικές με τη νέα μονάδα που ξεπερνούν τα 27 εκατ. ευρώ, η διοίκηση της ΦΑΓΕ δεν αποκαλύπτει σε ποια χώρα θα εγκατασταθεί. Το «ναυάγιο» της επένδυσης στο Λουξεμβούργο.
ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΕΙΣ

Το μικρό γαλακτοπωλείο της Ελλάδας που κατέκτησε τη διεθνή αγορά

Έφυγε από τη ζωή ο Κυριάκος Φιλίππου, ο άνθρωπος που μετέτρεψε ένα μικρό γαλακτοπωλείο στη ΦΑΓΕ, την ελληνική βιομηχανία που εξάγει το 85% των πωλήσεών της και διαθέτει παραγωγικές μονάδες σε δέκα χώρες.
ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Απεβίωσε σε ηλικία 75 ετών ο Κυριάκος Φιλίππου εκ των ιδρυτών της ΦΑΓΕ

Η εταιρεία με ανακοίνωσή της δημοσιοποίησε το γεγονός, ενώ τονίζει ότι ο εκλιπών ήταν «ένας πρωτοπόρος, οραματιστής που άλλαξε τη βιομηχανία τροφίμων στην Ελλάδα και έφερε το όνομα της ΦΑΓΕ στα πέρατα του κόσμου».
ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΕΙΣ

Μικρή αύξηση πωλήσεων για την ΦΑΓΕ με αιχμή την αγορά της Βρετανίας

Στην ελληνική αγορά, οι πωλήσεις υποχώρησαν κατά 3,3%, αλλά αυξήθηκαν κατά 6,2% στη Βρετανία το πρώτο εξάμηνο του 2020. Αστάθεια στις δραστηριότητες του ομίλου φέρνει η πανδημία, όπως εκτιμά η διοίκηση.
ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΕΙΣ

Υποβάθμισε την ΦΑΓΕ η Moody's μετά την επιδείνωση μεγεθών

Στη βαθμίδα Β2 από Β1 έπεσε η πιστοληπτική αξιολόγηση της γαλακτοβιομηχανίας ΦΑΓΕ από την Moody's, καθώς αντιμετωπίζει πίεση στις πωλήσεις, ιδιαίτερα στις ΗΠΑ, και τα κέρδη μειώθηκαν κατά 33% στο 9μηνο.