ΓΔ: 1422.35 0.34% Τζίρος: 108.90 εκ. € Τελ. ενημέρωση: 17:25:03 ΣΤΟΙΧΕΙΑ ΑΓΟΡΑΣ
Φώτο: ΑΠΕ

Κουρμπέλης στον ΟΠΑΠ: «Ανεβαίνει επίπεδο ο Παναθηναϊκός»

Αποκλειστική συνέντευξη του αρχηγού του Παναθηναϊκού, Δημήτρη Κουρμπέλη με αφορμή το αυριανό ντέρμπι με τον ΠΑΟΚ.

Ο Παναθηναϊκός βρίσκεται στην καλύτερή του κατάσταση από την αρχή της σεζόν. Προέρχεται από τέσσερις σερί νίκες χωρίς να δεχτεί γκολ στη Super League, έχει προκριθεί στα προημιτελικά του κυπέλλου και ετοιμάζεται να δώσει τέσσερα συνεχόμενα ντέρμπι στις δύο διοργανώσεις. Η αρχή γίνεται την Κυριακή, στο ΟΑΚΑ, κόντρα στον ΠΑΟΚ.

Ο αρχηγός του Παναθηναϊκού Δημήτρης Κουρμπέλης, σε αποκλειστική του συνέντευξη στον ΟΠΑΠ, μιλάει για το ντέρμπι πρωταθλήματος με τον ΠΑΟΚ, τα τέσσερα ντέρμπι μέσα σ’ ένα δεκαήμερο, τα play off, το κύπελλο, αλλά και το νέο συμβόλαιο που υπέγραψε έως το 2023. 

Δείτε το βίντεο με τις αποκλειστικές δηλώσεις του Δημήτρη Κουρμπέλη στον ΟΠΑΠ:

 

Google news logo Ακολουθήστε το Business Daily στο Google news

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

lamia opap eurojackpot
ΕΛΕΥΘΕΡΟΣ ΧΡΟΝΟΣ

Eurojackpot: Το κατάστημα ΟΠΑΠ στη Λαμία όπου παίχθηκε το «χρυσό» δελτίο

«Ο νικητής του Eurojackpot, εκτός από τύχη είχε και έμπνευση, καθώς συμπλήρωσε δύο στήλες με προσωπικές επιλογές αριθμών και κέρδισε 986.995,20, με μόλις 5 ευρώ», τονίζει ο Γιώργος Κούτρας, ιδιοκτήτης του τυχερού καταστήματος ΟΠΑΠ, που βρίσκεται στην οδό Καποδιστρίου 23, στη Λαμία.
marathon opap
ΕΛΕΥΘΕΡΟΣ ΧΡΟΝΟΣ

Ξεκινά η αντίστροφη μέτρηση για τον 12ο Ημιμαραθώνιο της Αθήνας

Ο ΟΠΑΠ, ο μεγαλύτερος υποστηρικτής του ελληνικού αθλητισμού διαχρονικά και Μέγας Χορηγός του ΣΕΓΑΣ, θα βρίσκεται, όπως κάθε χρόνο, στο πλευρό των αθλητών εμψυχώνοντάς τους παράλληλα με δράσεις κατά μήκος της διαδρομής.