ΓΔ: 1454.98 1.38% Τζίρος: 124.03 εκ. € Τελ. ενημέρωση: 17:25:02 ΣΤΟΙΧΕΙΑ ΑΓΟΡΑΣ
Φώτο: Shutterstock

Πρόταση μομφής κατά του Β. Μαρινάκη από ΑΕΚ, Άρη, ΠΑΟ και ΠΑΟΚ

Οι τέσσερις σύλλογοι ζητούν, με κοινή επιστολή τους, ο κ. Μαρινάκης να μην είναι, πλέον, πρόεδρος της Super League. Συνεδριάζει αύριο 12/12 εκτάκτως το διοικητικό συμβούλιο.

Πρόταση μομφής κατά του Βαγγέλη Μαρινάκη, ώστε να μην είναι πλέον πρόεδρος της Super League, κατέθεσαν  εγγράφως οι ΑΕΚ, Παναθηναϊκός, ΠΑΟΚ και Άρης, σύμφωνα με πληροφορίες, στον απόηχο των νέων μέτρων κατά της βίας στα γήπεδα που ανακοίνωσε ο κυβερνητικός εκπρόσωπος.

Με κοινή επιστολή, οι ΑΕΚ, Άρης, Παναθηναϊκός και ΠΑΟΚ κατέθεσαν πρόταση μομφής κατά του Βαγγέλη Μαρινάκη, προέδρου της διοργανώτριας αρχής, ζητώντας την απομάκρυνσή του από τη συγκεκριμένη θέση. Μετά από αυτή την κίνηση των τεσσάρων ομάδων η Super League συγκάλεσε έκτακτο Διοικητικό Συμβούλιο για την Τρίτη (12/12, 15:00).

Για να γίνει αποδεκτή, θα πρέπει να υπάρξει πλειοψηφία των μελών, με τις τέσσερις ομάδες να έχουν τη στήριξη και άλλων συλλόγων. Αν λοιπόν επαληθευτεί αυτό, τότε ο Βαγγέλης Μαρινάκης θα χάσει τη θέση του ως προέδρου της Super League, αλλά και ως αντιπροέδρου της ΕΠΟ.

Google news logo Ακολουθήστε το Business Daily στο Google news

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Η Ολυμπιακή Φλόγα στο Εθνικό και Καποδιστριακό Πανεπιστήμιο Αθηνών

«Η διαδρομή της φλόγας σήμερα φωτίζει με τον πιο εμβληματικό τρόπο το πρώτο και το μεγαλύτερο δημόσιο Πανεπιστήμιο της Ελλάδας και ένα από τα σπουδαιότερα εκπαιδευτικά ιδρύματα στον κόσμο» είπε Πρύτανης του Ε.Κ.Π.Α..
astinomia, astynomia, ELAS
ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Κυκλοφοριακές ρυθμίσεις στην Αθήνα λόγω της Ολυμπιακής Λαμπαδηδρομίας

Η ΕΛΑΣ απευθύνει έκκληση στους οδηγούς των οχημάτων να αποφύγουν την κίνησή τους και τη στάση και στάθμευση των οχημάτων τους κατά μήκος των αναφερόμενων διαδρομών της Ολυμπιακής Λαμπαδηδρομίας.
police-astynomia-nea-smyrni
ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Περισσότερες από 400 προσαγωγές για την δολοφονία του Γ. Λυγγερίδη

«Προέκυψαν στοιχεία για εγκληματική οργάνωση, αποτελούμενη από 158 μέλη, τα οποία, τουλάχιστον από το 2019, τελούσαν κακουργηματικές και πλημμεληματικές αξιόποινες πράξεις» είπε ο Αρχηγός της Ελληνικής Αστυνομίας, Δημήτρης Μάλλιος.
ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Πώς θα ανοίξουν τα γήπεδα από τις 13 Φεβρουαρίου, από 6/3 με κάμερες

Υπάρχει μία νέα Διαρκής Επιτροπή Αντιμετώπισης Βίας, η οποία θα επιβάλει δρακόντειες κυρώσεις με κατ' εξοχήν κύρωση το κλείσιμο των γηπέδων από φιλάθλους αν πέσει επικίνδυνο αντικείμενο στο γήπεδο.
panathinaikos_gipedo
ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Σε δημόσια διαβούλευση το ν/σ για καταπολέμηση της βίας σε αγώνες

Υλοποιείται η αναγνώριση και λειτουργία μίας Λέσχης Οργανωμένων Οπαδών ανά έμβλημα ομάδας, όπως ακριβώς την εξήγγειλε ο πρωθυπουργός όπως και η εγκατάσταση ηλεκτρονικού συστήματος ελέγχου (κάμερες) υψηλής ευκρίνειας σε κάθε περιοχή του γηπέδου.