ΓΔ: 1481.74 0.27% Τζίρος: 46.34 εκ. € Τελ. ενημέρωση: 16:36:05 ΣΤΟΙΧΕΙΑ ΑΓΟΡΑΣ
Φώτο: Shutterstock

Τουριστικό πρακτορείο «μετέφερε» το Ναυάγιο από την Ζάκυνθο στην... Τουρκία

Η ένταξη φωτογραφίας από το διάσημο «Ναυάγιο» στη Ζάκυνθο σε ταξιδιωτικό φυλλάδιο Γερμανού τουριστικού πράκτορα που διαφήμιζε ταξίδια στην Τουρκία προκάλεσε την έντονη αντίδραση του ΕΟΤ.

Το ταξιδιωτικό φυλλάδιο τουριστικού πράκτορα της Γερμανίας, που διαφήμιζε ταξίδι στην Τουρκία, υπό τον τίτλο «Türkei Blau Reise» (Γαλάζιο ταξίδι στην Τουρκία), που είχε την φωτογραφία από το «Ναυάγιο» της Ζακύνθου προκάλεσε την άμεση αντίδραση της διοίκησης του ΕΟΤ και των υπηρεσιών του, εντός και εκτός Ελλάδας.

'Οπως τονίζεται σε σχετική ανακοίνωση, το γεγονός έγινε αντιληπτό ύστερα από καταγγελία Έλληνα τουριστικού πράκτορα στον ΕΟΤ και αμέσως επιλήφθηκε του θέματος ο γενικός γραμματέας ΕΟΤ Δημήτρης Φραγκάκης. Η υπηρεσία ΕΟΤ Εξωτερικού Γερμανίας, διαμαρτυρήθηκε εντόνως προς το γερμανικό τουριστικό πρακτορείο, το οποίο και αφαίρεσε αμέσως τη σχετική ανάρτηση από την ιστοσελίδα του.

Ταυτόχρονα, ο κ. Φραγκάκης έστειλε επιστολή (ήδη από τις 12/02/2020) στον διευθύνοντα σύμβουλο του τουριστικού πράκτορα ζητώντας την απόσυρση και των υπό διανομή φυλλαδίων. H εταιρεία αποδέχθηκε το λάθος της και δεσμεύθηκε να ανταποκριθεί με τον καλύτερο δυνατό τρόπο και σε αυτό το αίτημα. Προηγήθηκε η συγγνώμη της εταιρείας και η δέσμευσή της να μην επαναληφθεί ανάλογο λάθος, σύμφωνα πάντα με την ανακοίνωση του ΕΟΤ.

Google news logo Ακολουθήστε το Business Daily στο Google news

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ