ΓΔ: 825.02 0.95% Τζίρος: 57.47 εκ. € Τελ. ενημέρωση: 17:20:02 ΣΤΟΙΧΕΙΑ ΑΓΟΡΑΣ
Φώτο: Shutterstock

Μέχρι τις 6 Απριλίου οι προσφορές για την ανάπλαση του πρώην στρατοπέδου Παύλου Μελά

Οι προσφορές υποβάλλονται από τους ενδιαφερόμενους ηλεκτρονικά, μέσω διαδικτυακής πύλης με την αποσφράγιση των προσφορών να πραγματοποιείται στις 10 Απριλίου.

Προθεσμία μέχρι τις 6 Απριλίου 2020 προκειμένου να καταθέσουν τις προσφορές τους για το έργο που αφορά την «περιβαλλοντική αναβάθμιση και απόδοση σε κοινή χρήση του Μητροπολιτικού Πάρκου Παύλου Μελά», ύψους 19,650 εκατ. ευρώ, ανακοίνωσε η διεύθυνση τεχνικών υπηρεσιών δήμου Παύλου Μελά, επισήμανε, μιλώντας στο ΑΠΕ-ΜΠΕ, ο αρχιτέκτονας που έχει αναλάβει το έργο, Πρόδρομος Νικηφορίδης.

Οι προσφορές υποβάλλονται από τους ενδιαφερόμενους ηλεκτρονικά, μέσω της διαδικτυακής πύλης www.promitheus.gov.gr, του ΕΣΗΔΗΣ και ώρα λήξης της προθεσμίας υποβολής των προσφορών ορίστηκε 10:00 π.μ. Η αποσφράγιση των προσφορών θα διενεργηθεί την 10η Απριλίου 2020, στις 10:00 π.μ, ενώ τονίζεται ότι πρόκειται για διεθνή διαγωνισμό.

Το έργο έχει ενταχθεί με τίτλο πράξης “Περιβαλλοντική αναβάθμιση και απόδοση σε κοινή χρήση του Μητροπολιτικού Πάρκου Παύλου Μελά” στο Ε.Π. «Κεντρική Μακεδονία» 2014-2020 στον άξονα «Προστασία του περιβάλλοντος και προώθηση της αποδοτικότητας των πόρων» και συγχρηματοδοτείται κατά 80%  από το Ευρωπαϊκό Ταμείο Περιφερειακής Ανάπτυξης (ΕΤΠΑ) και κατά 20% από ΠΔΕ.

Προβλέπεται η δυνατότητα χορήγησης προκαταβολής. Το αποτέλεσμα της δημοπρασίας θα εγκριθεί από την Οικονομική Επιτροπή του Δήμου Παύλου Μελά. Οπως τόνισε ο κ. Νικηφορίδης στο ΑΠΕ-ΜΠΕ, το έργο θα είναι διάρκειας 18 μηνών, “με το χρόνο να μετρά από τη στιγμή που θα πέσουν οι υπογραφές με τον ανάδοχο”.

Ακολουθήστε το Business Daily στο Google news

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ