ΓΔ: 1381.07 1.14% Τζίρος: 93.81 εκ. € Τελ. ενημέρωση: 17:25:02 ΣΤΟΙΧΕΙΑ ΑΓΟΡΑΣ
Φώτο: Shutterstock

Συνεργασία ΚΕΔΕ - ΜΥ ΜΑRKET για την κάλυψη των αναγκών κατοίκων που είναι σε καραντίνα

Η ΚΕΔΕ ανακοίνωσε πως τα σουπερ μάρκετ MY MARKET μετά από καταγραφή των αναγκών των πολιτών που είναι σε καραντίνα θα αποστείλουν περίπου 60.000 τεμάχια από είδη κάθε κατηγορίας.

Τη δωρεάν κάλυψη των αναγκών σε τρόφιμα και είδη πρώτης ανάγκης των πολιτών που ζουν σε περιοχές που βρίσκονται σε καραντίνα λόγω του κορονοϊού, ανέλαβαν τα ΜΥ ΜΑRKET, συμμετέχοντας στη «Συμμαχία Ευθύνης και Αλληλεγγύης» της Κεντρικής Ένωσης Δήμων Ελλάδας (Κ.Ε.Δ.Ε).

Σ' ανακοίνωση της, η ΚΕΔΕ, αναφέρει ότι τα ΜΥ ΜΑRKET, μετά από καταγραφή των αναγκών των πολιτών που είναι σε καραντίνα, θα αποστείλουν περίπου 60.000 τεμάχια από είδη κάθε κατηγορίας, ενισχύοντας έτσι την εθνική προσπάθεια για τον περιορισμό της εξάπλωσης της επιδημίας του κορονοϊού και την στήριξη των συμπολιτών μας.

Και συγκεκριμένα για όσους είναι σε καραντίνα στους Δήμους Ξάνθης, Καστοριάς, Σκύδρας, Αλμωπίας, 'Αργους Ορεστικού, Μύκης, Βοϊου, και Νεστορίου. «Με πρωτοβουλίες όπως η συγκεκριμένη και χάρη στη στήριξη και βοήθεια που μας δίνουν επιχειρήσεις αλλά και απλοί εθελοντές, η Αυτοδιοίκηση απλώνει σε όλη τη χώρα ένα αποτελεσματικό δίχτυ κοινωνικής προστασίας για τους συμπολίτες μας που έχουν πραγματική ανάγκη, γιατί σε αυτήν την κρίση κανένας δεν πρέπει να αισθάνεται είναι μόνος», δήλωσε ο πρόεδρος της ΚΕΔΕ, Δημήτρης Παπαστεργίου.

Google news logo Ακολουθήστε το Business Daily στο Google news

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Έπαινοι για τη στάση των Ελλήνων απέναντι στα μέτρα περιορισμού της κυκλοφορίας

Η βρετανική εφημερίδα Daily Telegraph σημειώνει πως οι Έλληνες αν και έχουν την τάση να παραβιάζουν τους κανόνες, δίνουν μαθήματα φιλότιμου σε άλλες χώρες όπως η Βρετανία και αναγνωρίζουν τη σημασία της παγκόσμιας κρίσης που βρίσκεται σε εξέλιξη.
ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Η γονιμότητα επηρεάζεται από την κλιματική αλλαγή σύμφωνα με έρευνα

Η καθηγήτρια Μαιευτικής- Γυναικολογίας ΕΚΠΑ Σοφία Καλανταρίδου παρουσίασε τα αποτελέσματα μελετών για την μείωση της γυναικείας γονιμότητας, εξαιτίας τής περιβαλλοντική ρύπανσης και της κλιματικής αλλαγής.
ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Ερρίκος Ντυνάν: Μη επεμβατική τεχνική φίστουλας για νεφροπαθείς

«Αυτή η μη χειρουργική διαδικασία προσφέρει πλεονεκτήματα, όπως μικρότερο χρόνο ανάρρωσης, λιγότερο πόνο και μικρότερο κίνδυνο επιπλοκών σε σύγκριση με τις παραδοσιακές χειρουργικές μεθόδους» τόνισε ο Αλέξανδρος Μάλλιος.