ΓΔ: 2098.71 0.39% Τζίρος: 65.81 εκ. € Τελ. ενημέρωση: 14:09:39
Σεισμογράφος μετρά σεισμό
Σεισμογράφος καταγράφει γραφικά σεισμική δόνηση εντός επιστημονικού εργαστηρίου.

Θεσσαλονίκη: Σεισμική δόνηση μεγέθους 3,6 βαθμών στο Άγιο Όρος

Σεισμός 3,6 Ρίχτερ καταγράφηκε λίγο πριν τις 11 το βράδυ, με επίκεντρο την περιοχή του Αγίου Όρους στη Χαλκιδική.

Σεισμική δόνηση μεγέθους 3,6 βαθμών της κλίμακας Ρίχτερ σημειώθηκε λίγο πριν τις 11 το βράδυ, με επίκεντρο την περιοχή του Αγίου Όρους στη Χαλκιδική.

Συγκεκριμένα, η δόνηση σημειώθηκε στις 10.39μμ, με επίκεντρο 10 χιλιόμετρα δυτικά των Καρυών και εστιακό βάθος 12,4 χιλιόμετρα,

Λίγα λεπτά αργότερα, στις 10.46μμ, ακολούθησε δόνηση μεγέθους 2,8 βαθμών με επίκεντρο 8 χιλόμετρα δυτικά-βορειοδυτικά των Καρυών και εστιακό βάθος 5 χιλιόμετρα.

Google news logo Ακολουθήστε το Business Daily στο Google news

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

Σφύρα δικαστηρίου
ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Μετατέθηκε για 27/11 η δίκη για το θανατηφόρο δυστύχημα σε λούνα παρκ

Η δίκη για το δυστύχημα σε λούνα παρκ στη Χαλκιδική μετατέθηκε για 27 Νοεμβρίου λόγω κωλύματος συνηγόρου. Τέσσερις κατηγορούμενοι, βαριές κατηγορίες και συγκλονιστικό μήνυμα από τον πατέρα του 19χρονου.
Αστυνομικό όχημα Ελλάδας
ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Θεσσαλονίκη: Σύλληψη Τούρκου υπηκόου με βαλίστρα σε αστυνομική επιχείρηση

Η Υποδιεύθυνση Αντιμετώπισης Οργανωμένου Εγκλήματος Β. Ελλάδος συνέλαβε Τούρκο υπήκοο με παράνομη βαλίστρα, μετά από έρευνες σε Θεσσαλονίκη και Χαλκιδική. Δέκα άτομα προσήχθησαν συνολικά.
Τρακτέρ σε αγρό
ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Διαμαρτυρία αγροτών στη Θεσσαλονίκη, συμβολικός αποκλεισμός στη Χαλκιδική

Αγρότες και κτηνοτρόφοι από την ανατολική Θεσσαλονίκη συγκεντρώθηκαν έξω από το ΥΜΑΘ, ενώ στη Γαλάτιστα Χαλκιδικής προχώρησαν σε συμβολικό αποκλεισμό, ζητώντας δίκαιες επιδοτήσεις.
Άγαλμα Αριστοτέλη Στάγειρα
ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Ανάπλαση και αντιπλημμυρικά έργα στη Μεγάλη Παναγία με χρηματοδότηση ΥΠΕΣ

Ο Δήμος Αριστοτέλη εξασφάλισε έργο ανάπλασης και αντιπλημμυρικής προστασίας στη Μεγάλη Παναγία, προϋπολογισμού 1,12 εκατ. ευρώ, με χρηματοδότηση από το ΥΠΕΣ και υποστήριξη της Ελληνικός Χρυσός.
Σταύρος Παπασταύρου συζήτηση
ΠΟΛΙΤΙΚΗ

Παπασταύρου: Ολοκληρωμένο σχέδιο 2,5 δισ. για αντιμετώπιση της λειψυδρίας

Ο Σταύρος Παπασταύρου παρουσίασε ολοκληρωμένο σχέδιο για τη διαχείριση νερού, με το έργο «Εύρυτος» να εξασφαλίζει την υδροδότηση της Αττικής για 30 χρόνια και πιλοτικές επεκτάσεις ΕΥΔΑΠ-ΕΥΑΘ.