ΓΔ: 1448.7 0.06% Τζίρος: 152.33 εκ. € Τελ. ενημέρωση: 17:25:01 ΣΤΟΙΧΕΙΑ ΑΓΟΡΑΣ
Φωτο: Shutterstock

Τι ώρες θα λειτουργήσουν σήμερα Μ. Σάββατο σούπερ μάρκετ - καταστήματα

Από τις 9 το βράδυ απόψε (Μεγάλο Σάββατο), τίθενται σε ισχύ τα αυξημένα περιοριστικά μέτρα. Προσοχή τυχόν παραβίαση της φέρνει τσουχτερά πρόστιμα και αφαίρεση πινακίδων.

Τα τελευταία τους ψώνια για το πασχαλινό τραπέζι, που φέτος θα γίνει σε στενό οικογενειακό κύκλο λόγω κορονοϊού, θα κάνουν σήμερα οι πολίτες.

Σήμερα Μεγάλο Σάββατο τα σούπερ μάρκετ και τα καταστήματα τροφίμων θα λειτουργήσουν από τις 7 το πρωί έως τις 8 το βράδυ.

Την Κυριακή του Πάσχα ανοικτά θα είναι μόνο τα ζαχαροπλαστεία και οι φούρνοι που θα λειτουργήσουν κανονικά.

Υπενθυμίζεται ότι από τις 9 το βράδυ απόψε (Μεγάλο Σάββατο), τίθενται σε ισχύ τα αυξημένα περιοριστικά μέτρα. Προσοχή τυχόν παραβίαση της φέρνει τσουχτερά πρόστιμα και αφαίρεση πινακίδων.

Google news logo Ακολουθήστε το Business Daily στο Google news

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

emporika katastimata-Kyriakes
ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Ξεκινά το πασχαλινό ωράριο στα καταστήματα, ποια Κυριακή είναι ανοιχτά

Σε εφαρμογή τίθεται το πασχαλινό ωράριο λειτουργίας των εμπορικών καταστημάτων της Αθήνας και της Θεσσαλονίκης. Το εορταστικό ωράριο για τα καταστήματα θα ξεκινήσει την Πέμπτη (6/4) και θα διαρκέσει έως το Μεγάλο Σάββατο (15/4).
emporio-katastimata-click inside-click away
ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Πάσχα: Πότε ξεκινά το εορταστικό ωράριο των εμπορικών καταστημάτων

Με την ευχή να ξαναγυρίσουν τα χαμόγελα σε καταναλωτές και εμπόρους, ο Εμπορικός Σύλλογος Αθηνών ανακοίνωσε το εορταστικό ωράριο των εμπορικών καταστημάτων ενόψει της εορτής του Πάσχα.
ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Ξεκινάει στις 22 Απριλίου το εορταστικό ωράριο καταστημάτων για το Πάσχα

Ανοιχτά θα είναι τα καταστήματα την Κυριακή 25 Απριλίου, με τον πρόεδρο του Εμπορικού Συλλόγου Αθηνών να σημειώνει πως οι επιχειρηματίες είναι προετοιμασμένοι για να διασφαλίσουν την προστασία της υγείας των καταναλωτών.