ΓΔ: 1381.07 1.14% Τζίρος: 93.81 εκ. € Τελ. ενημέρωση: 17:25:02 ΣΤΟΙΧΕΙΑ ΑΓΟΡΑΣ
Πηγη: Alpha Bank

Στο πλευρό των Γιατρών του Κόσμου η Alpha Bank ενάντια στον κορονοϊό

Η Alpha Bank στηρίζει το έργο των Γιατρών του Κόσμου που αναλαμβάνουν δράση και παρέχουν βοήθεια στους ευάλωτους συμπολίτες μας ηλικίας άνω των 60 ετών που είναι μόνοι τους και χωρίς εισοδήματα.

Ενισχύοντας το πρόγραμμα παροχής βοήθειας στους ευάλωτους ηλικιωμένους συμπολίτες μας, των οποίων η ζωή και η καθημερινότητα έχει πληγεί από την εξάπλωση της πανδημίας, η Alpha Bank στηρίζει το έργο των Γιατρών του Κόσμου και μέσω λογαριασμού δέχεται δωρεές για το Πρόγραμμα Υποστήριξης Ηλικιωμένων.

Συγκεκριμένα, οι Γιατροί του Κόσμου, με τη συνδρομή της Alpha Bank,  αναλαμβάνουν δράση επείγουσας παρέμβασης για τους ευάλωτους συμπολίτες μας ηλικίας άνω των 60 ετών που πάσχουν από χρόνια νοσήματα και βρίσκονται μόνοι στο σπίτι τους, δίχως εισόδημα και χωρίς τη δυνατότητα βοήθειας από συγγενικά τους πρόσωπα.

Το Πρόγραμμα Υποστήριξης Ηλικιωμένων των Γιατρών του Κόσμου καλύπτει την ευρύτερη περιοχή της πρωτεύουσας και της συμπρωτεύουσας και περιλαμβάνει δράσεις όπως, η κατ’ οίκον παράδοση φαρμάκων, η παροχή ιατρικής συμβουλευτικής και ψυχοκοινωνικής υποστήριξης από απόσταση, η παροχή τροφίμων και ειδών πρώτης ανάγκης, η υποστήριξη συμπολιτών μας που εξυπηρετούνται από το πρόγραμμα «Βοήθεια στο Σπίτι» του Δήμου Αθηναίων και η ad hoc κάλυψη αναγκών σε μονάδες φροντίδας ηλικιωμένων.

Όλοι μπορούν να συνεισφέρουν στο έργο αυτό και να στηρίξουν τους συμπολίτες μας που βρίσκονται σε ανάγκη. Στον λογαριασμό της Alpha Bank 199 00 2002 002401, η Οργάνωση δέχεται δωρεές για το Πρόγραμμα Υποστήριξης Ηλικιωμένων, στο πλαίσιο του αγώνα της για την προστασία των ευάλωτων ατόμων.

Google news logo Ακολουθήστε το Business Daily στο Google news

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

ESG

Στη στήριξη των Μονάδων Υγείας 13 νησιών προχωρά η Alpha Bank

Από την έναρξη του προγράμματος έως σήμερα έχουν παραδοθεί 240.000 ιατρικά μηχανήματα, συσκευές και είδη ιατροφαρμακευτικού υλικού σε 64 νησιά με συνολικό πληθυσμό 800.000 κατοίκους και εκατομμύρια επισκεπτών κάθε χρόνο. 
ΚΟΙΝΩΝΙΑ

B. Ψάλτης: Ο Κωστόπουλος ήταν o μεγαλύτερος τραπεζίτης της μεταπολίτευσης

«Δεν δίστασε ποτέ να πάρει θέση, ακόμα και με προσωπικό κόστος, προκειμένου να ληφθεί η κατάλληλη απόφαση τη σωστή στιγμή» ήταν τα λόγια του διευθύνοντος συμβούλου, Βασίλη Ψάλτη για τον εκλιπόντα.
Giannis Kostopoulos
ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Απεβίωσε σε ηλικία 83 ετών ο τραπεζίτης Γιάννης Κωστόπουλος

Ο Γιάννης Κωστόπουλος υπήρξε ο σημαντικότερος τραπεζίτης της μεταπολιτευτικής περιόδου. Διοίκησε από το 1973 την Τράπεζα Επαγγελματικής Πίστεως, μετέπειτα Alpha Bank, διατηρώντας ενεργό ρόλο έως το 2014.