ΓΔ: 2006.93 -0.86% Τζίρος: 260.92 εκ. € Τελ. ενημέρωση: 17:25:26
Περιπολικό Ελληνικής Αστυνομίας
Περιπολικό της Ελληνικής Αστυνομίας σε κεντρικό δρόμο. Φωτογραφία κατάλληλη για αστυνομική επικαιρότητα.

Ληστεία με την απειλή μαχαιριού σε κατάστημα ψιλικών στην Τούμπα Θεσ/νίκης

Δύο άγνωστοι λήστεψαν με την απειλή μαχαιριού κατάστημα ψιλικών στην Τούμπα Θεσσαλονίκης, αφαιρώντας χρηματικό ποσό. Σε εξέλιξη οι αστυνομικές έρευνες για τον εντοπισμό τους.

Θύμα ληστείας έπεσε κατάστημα ψιλικών στην περιοχή της Τούμπας Θεσσαλονίκης, τις πρώτες πρωινές ώρες. Σύμφωνα με πληροφορίες, δύο άγνωστοι εισέβαλαν στο κατάστημα στις 4 τα ξημερώματα και, με την απειλή μαχαιριού, αφαίρεσαν άγνωστο χρηματικό ποσό.

Οι δράστες διέφυγαν μετά την πράξη τους, ενώ σε εξέλιξη βρίσκονται αστυνομικές έρευνες για τον εντοπισμό και τη σύλληψή τους.

Google news logo Ακολουθήστε το Business Daily στο Google news

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

Περιπολικό Ελληνικής Αστυνομίας
ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Σύλληψη 48χρονου στη Θεσσαλονίκη για ληστείες σε πεζούς

Συνελήφθη 48χρονος στη Θεσσαλονίκη από την Ομάδα ΔΙΑΣ για ληστείες με σωματική βία σε πεζούς στη Νέα Παραλία. Αφαίρεσε κινητά, τσάντα με χρήματα και τραπεζικές κάρτες, ενώ διαπιστώθηκε πως είχε κλέψει και δίκυκλη μοτοσικλέτα.
περιπολικό άμεσης δράσης
ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Θεσσαλονίκη: 42χρονος κατηγορείται για 8 κλοπές με μέθοδο απασχόλησης

Κατηγορίες απαγγέλθηκαν σε 42χρονο για οκτώ κλοπές με απασχόληση ατόμων σε ΑΤΜ σε Τούμπα, Τριανδρία, Καλαμαριά και Χαριλάου, με λεία 10.000 ευρώ. Η δικογραφία διαβιβάζεται στον εισαγγελέα.
Περιπολικό Ελληνικής Αστυνομίας
ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Καλαμαριά: Τρεις 19χρονοι συνελήφθησαν για αρπαγή 22χρονου

Τρεις 19χρονοι συνελήφθησαν στην Καλαμαριά για αρπαγή και ληστεία 22χρονου, τον οποίο μετέφεραν με τη βία με Ι.Χ. και, ασκώντας σωματική βία, του αφαίρεσαν το κινητό πριν τον αφήσουν στους Συκεούς. Σε βάρος τους σχηματίστηκε δικογραφία.
Περιπολικό Ελληνικής Αστυνομίας
ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Σύλληψη δύο για τηλεφωνική απάτη σε ηλικιωμένη στην Ημαθία

Συνελήφθησαν στην Ημαθία άνδρας και γυναίκα για δύο απάτες σε βάρος ηλικιωμένων, με λεία χρήματα, λίρες και κοσμήματα. Υποκρίνονταν γιατρό και αστυνομικό. Η έρευνα συνεχίζεται για συνεργούς και τυχόν επιπλέον υποθέσεις.