ΓΔ: 1448.7 0.06% Τζίρος: 152.33 εκ. € Τελ. ενημέρωση: 17:25:01 ΣΤΟΙΧΕΙΑ ΑΓΟΡΑΣ
Φώτο: Alpha

Μάχη για τη ζωή του δίνει ο Πέτρος Τατσόπουλος

Διαχωριστικό ανεύρυσμα αορτής υπέστη ο συγγραφέας και πρώην βουλευτής Πέτρος Τατσόπουλος, κατά τη διάρκεια τηλεοπτικής εκπομπής. Πολύ σοβαρή κρίνεται η κατάστασή του.

Τις πιο δύσκολες ώρες της ζωής του περνάει ο συγγραφέας και πρώην βουλευτής Πέτρος Τατσόπουλος, ο οποίος υπέστη διαχωριστικό ανεύρυσμα αορτής κατά τη διάρκεια εμφάνισής του σε εκπομπή του τηλεοπτικού σταθμού Alpha.

O κ. Τατσόπουλος ήταν καλεσμένος στο «Εκτός Γραμμής» με τον Τάκη Χατζή και τη Λίδα Μπόλα προκειμένου να μιλήσει για το προσφυγικό/μεταναστευτικό.

Ξαφνικά, παρακάλεσε να αποχωρήσει εξαιτίας έντονου πόνου που αισθάνθηκε στο στήθος, με τον Τάκη Χατζή να του προσφέρει νερό και να διακόπτει για διαφημίσεις.

Άμεση ήταν η μεταφορά του στο νοσοκομείο, από ασθενοφόρο που έφτασε στις εγκαταστάσεις του Alpha, ενώ ο Τάκης Χατζής, απευθυνόμενος στους τηλεθεατές, είπε: «Είχαμε τη λιποθυμία του κ. Τατσόπουλου, είναι μαζί του ο γιατρός και για όσους ανησυχούν είναι καλά».

Δυστυχώς τα πράγματα τελικά ήταν πιο σοβαρά, αφού. όπως διαπίστωσαν οι ιατροί στο Ιπποκράτειο, ο κ. Τατσόπουλος υπέστη διαχωριστικό ανεύρυσμα αορτής.

Διασωληνώθηκε άμεσα και αυτή την ώρα υποβάλλεται σε κρίσιμη χειρουργική επέμβαση, ενώ η κατάστασή του αξιολογείται ως πολύ σοβαρή.

Google news logo Ακολουθήστε το Business Daily στο Google news

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Η γονιμότητα επηρεάζεται από την κλιματική αλλαγή σύμφωνα με έρευνα

Η καθηγήτρια Μαιευτικής- Γυναικολογίας ΕΚΠΑ Σοφία Καλανταρίδου παρουσίασε τα αποτελέσματα μελετών για την μείωση της γυναικείας γονιμότητας, εξαιτίας τής περιβαλλοντική ρύπανσης και της κλιματικής αλλαγής.
ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Ερρίκος Ντυνάν: Μη επεμβατική τεχνική φίστουλας για νεφροπαθείς

«Αυτή η μη χειρουργική διαδικασία προσφέρει πλεονεκτήματα, όπως μικρότερο χρόνο ανάρρωσης, λιγότερο πόνο και μικρότερο κίνδυνο επιπλοκών σε σύγκριση με τις παραδοσιακές χειρουργικές μεθόδους» τόνισε ο Αλέξανδρος Μάλλιος.