ΓΔ: 1412.3 -0.07% Τζίρος: 41.24 εκ. € Τελ. ενημέρωση: 15:41:39 ΣΤΟΙΧΕΙΑ ΑΓΟΡΑΣ

Ξανά στο πλευρό των νέων πτυχιούχων η Τράπεζα Πειραιώς

Ξεκινάει ο 3ος κύκλος του προγράμματος εταιρικής υπευθυνότητας της Τράπεζας Πειραιώς για νέους πτυχιούχους, με το όνομα Project Future.

Ξεκινάει ο τρίτος κύκλος του προγράμματος εταιρικής υπευθυνότητας της Τράπεζας Πειραιώς για νέους πτυχιούχους. Ειδικότερα, το Project Future, όπως αναφέρεται σε σχετική ανακοίνωση, έχει ολοκληρώσει με επιτυχία ένα χρόνο λειτουργίας και στους δύο πρώτους κύκλους, τον Οκτώβριο και τον Μάρτιο, υποβλήθηκαν 6.500 αιτήσεις, εκπαιδεύτηκαν 1.094 νέοι σε τομείς που έχουν ζήτηση στην αγορά εργασίας ενώ μέχρι σήμερα απορροφήθηκε από επιχειρήσεις άνω του 60% των αποφοίτων, ποσοστό που αυξάνεται σταθερά.

Όπως δήλωσε ο διευθύνων σύμβουλος της Τράπεζας Πειραιώς Χρήστος Μεγάλου, «είμαστε ιδιαίτερα υπερήφανοι για την πρωτοβουλία που πήραμε ένα χρόνο πριν να διαμορφώσουμε ένα πρόγραμμα εταιρικής υπευθυνότητας που να απευθύνεται στους νέους της χώρας. Ήδη, τo Project Future αφήνει το θετικό του αποτύπωμα στην ελληνική κοινωνία. Ο μεγάλος αριθμός αιτήσεων που υποβάλλονται σε κάθε κύκλο και το υψηλό ποσοστό απορρόφησης των αποφοίτων του προγράμματος στην αγορά εργασίας, επιβεβαιώνουν ότι δημιουργήσαμε έναν αποτελεσματικό δίαυλο μεταξύ τριτοβάθμιας εκπαίδευσης και αγοράς εργασίας. Στον δεύτερο χρόνο του, το Project Futureγίνεται μεγαλύτερο και δυνατότερο, με παρουσία στη Θεσσαλονίκη. Συνεχίζουμε να επενδύουμε στους νέους και το μέλλον τους».

Το Project Future συνδέει την τριτοβάθμια εκπαίδευση με την αγορά εργασίας, παρέχοντας σε νέους πτυχιούχους εξειδικευμένες γνώσεις που θα τους βοηθήσουν στην προσωπική και επαγγελματική τους ανέλιξη. Πραγματοποιείται σε ετήσια βάση, σε δύο κύκλους, σε συνεργασία με το ReGeneration Academy. Ενώνοντας τις δυνάμεις τους με τις Google, Facebook, Code.Hub και το Κέντρο Βιώσιμης Επιχειρηματικότητας Εξέλιξη του Ομίλου Πειραιώς, δίνουν τη δυνατότητα σε νέους πτυχιούχους να αποκτήσουν χρήσιμα εφόδια.

Στην Αθήνα οι νέοι πτυχιούχοι θα εκπαιδευτούν σε έναν από τους τέσσερις πυλώνες εξειδίκευσης: Digital Marketing, Supply Chain, Data Science και Java και στη Θεσσαλονίκη αντίστοιχα σε DataScience και Java. Οι αιτήσεις συμμετοχής για το νέο κύκλο υποβάλλονται από τις 2 έως και τις 21 Οκτωβρίου 2019 στην ιστοσελίδα www.projectfuture.gr.

Google news logo Ακολουθήστε το Business Daily στο Google news

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΕΙΣ

Τρ. Πειραιώς: Επιβραβεύει τους συνεπείς δανειολήπτες

Το πρόγραμμα αυτό έχει ως στόχο την ενίσχυση της κουλτούρας συνέπειας πληρωμών και της εμπέδωσης αισθήματος κοινωνικής δικαιοσύνης, σε ένα κοινωνικά ιδιαίτερα ευαίσθητο θέμα όπως είναι η κάλυψη στεγαστικών αναγκών.
ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΕΙΣ

Τρ. Πειραιώς: Παγκόσμια δέσμευση για ένα βιώσιμο μέλλον

Η Τράπεζα Πειραιώς, μαζί με 130 άλλες τράπεζες συνολικού ενεργητικού 47 τρισ. δολαρίων δεσμεύτηκε να αναλάβει σημαντικό ρόλο στην επίτευξη ενός βιώσιμου μέλλοντος, υπογράφτοντας τις Αρχές Υπεύθυνης Τραπεζικής.
ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Έτοιμη να «αποπλεύσει» είναι η «ΕΠΑΝΑCYΣΤΑΣΗ '21: η πλωτή έκθεση»

Η Έκθεση θα «ταξιδέψει» σε περίπου 20 λιμάνια της νησιωτικής Ελλάδας το ιστιοφόρο εκπαιδευτικό σκάφος «Μάνια» του Ναυτικού Λυκείου του Ιδρύματος «Μαρία Τσάκος», ευγενώς διατεθέν για τον σκοπό αυτό.
ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Συνεργασία της Τρ. Πειραιώς με το Ίδρυμα Τεχνολογίας και Έρευνας

Στο διαδραστικό σύστημα, με χρήση του Προγράμματος Διάχυτης Νοημοσύνης του ΙΤΕ, παρουσιάζεται η ανατύπωση του «Ύμνου εις την Ελευθερίαν», πλαισιωμένου από επιπλέον πολυμεσικό πληροφοριακό υλικό.