ΓΔ: 2449.29 -0.10% Τζίρος: 260.02 εκ. € Τελ. ενημέρωση: 17:25:01
Πυροσβέστες σε φωτιά
Πυροσβέστες επιχειρούν κατάσβεση μεγάλης φωτιάς με ισχυρές φλόγες στο παρασκήνιο.

Νάουσα: Νεκρός εντοπίστηκε σε πυρκαγιά μονοκατοικίας

Άνδρας περίπου 60 ετών βρέθηκε χωρίς τις αισθήσεις του σε πυρκαγιά μονοκατοικίας στη Νάουσα και μεταφέρθηκε στο νοσοκομείο, όπου διαπιστώθηκε ο θάνατός του.

Χωρίς τις αισθήσεις του εντοπίστηκε άνδρας περίπου 60 ετών κατά τη διάρκεια επιχείρησης κατάσβεσης πυρκαγιάς σε μονοκατοικία στη Νάουσα.

Σύμφωνα με πληροφορίες, το περιστατικό σημειώθηκε όταν εκδηλώθηκε φωτιά στον χώρο του υπνοδωματίου του σπιτιού. Η Πυροσβεστική Υπηρεσία ειδοποιήθηκε λίγο μετά τις 12:00 και στο σημείο έσπευσαν επτά πυροσβέστες με δύο οχήματα.

Ο άνδρας μεταφέρθηκε με ασθενοφόρο του ΕΚΑΒ στο Νοσοκομείο Νάουσας, όπου διαπιστώθηκε ο θάνατός του.

Google news logo Ακολουθήστε το Business Daily στο Google news

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

Έλληνας πυροσβέστης δάσους
ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Πυροσβεστική: Τριάντα πυρκαγιές σε όλη τη χώρα το τελευταίο 24 ώρες

Τριάντα αγροτοδασικές πυρκαγιές ξέσπασαν το τελευταίο 24ωρο στη χώρα, με τις 28 να ελέγχονται άμεσα και δύο να παραμένουν σε εξέλιξη. Η Πυροσβεστική διερευνά τα αίτια και ζητά από τους πολίτες αυξημένη προσοχή και συμμόρφωση στις οδηγίες.
Υπουργείο Εξωτερικών Ελλάδα
ΠΟΛΙΤΙΚΗ

Η Ελλάδα στηρίζει τη Βενεζουέλα μετά τον καταστροφικό σεισμό

Η Ελλάδα εξέφρασε συμπαράσταση στον λαό της Βενεζουέλας μετά τον σεισμό κοντά στην Καράκας, εκφράζοντας συλλυπητήρια στις οικογένειες των θυμάτων και στήριξη σε όσους επλήγησαν, μέσω ανάρτησης του ΥΠΕΞ στην πλατφόρμα Χ.
Καταγραφή σεισμού όργανο
ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Ισχυρός σεισμός 5,3 Ρίχτερ ανατολικά-βορειοανατολικά της Γαύδου

Ισχυρός σεισμός 5,3 Ρίχτερ σημειώθηκε στις 12:37 ανατολικά-βορειοανατολικά της Γαύδου, 349 χλμ. νότια της Αθήνας, με εστιακό σημείο σε θαλάσσια περιοχή 7 χλμ. ΑΒΑ της Γαύδου, σύμφωνα με το Γεωδυναμικό Ινστιτούτο.
Κυριάκος Μητσοτάκης ομιλία
ΠΟΛΙΤΙΚΗ

Ο Μητσοτάκης παρουσιάζει αύριο τον Εθνικό Μηχανισμό Ζώων σε Καταστροφές

Αύριο, Δευτέρα 15 Ιουνίου στις 11:00, ο Κυριάκος Μητσοτάκης θα μιλήσει στην παρουσίαση του Εθνικού Μηχανισμού Προστασίας Ζώων σε Καταστροφές, στον Σταθμό Υποδοχής Πληγέντων Ζώων στα Ολυμπιακά Ακίνητα Γαλατσίου.