ΓΔ: 2250.08 -2.12% Τζίρος: 162.96 εκ. € Τελ. ενημέρωση: 16:21:43
Περιπολικό Ελληνικής Αστυνομίας
Περιπολικό της Ελληνικής Αστυνομίας σε κεντρικό δρόμο. Φωτογραφία κατάλληλη για αστυνομική επικαιρότητα.

Θεσσαλονίκη: Σύλληψη νεαρού που έτρεχε με 179χλμ/ώρα τα ξημερώματα

Ένας 22χρονος συνελήφθη στη Θεσσαλονίκη να οδηγεί με 179χλμ/ώρα στην επαρχιακή οδό Θεσσαλονίκης–Μουδανιών, στο ύψος Θέρμης, όπου το όριο είναι 90χλμ/ώρα. Η Τροχαία του πέρασε χειροπέδες για παραβίαση του ΚΟΚ.

Ένα περιστατικό υπερβολικής ταχύτητας σημειώθηκε στη Θεσσαλονίκη, όπου ένας 22χρονος οδηγός εντοπίστηκε να κινείται με 179 χλμ/ώρα στην επαρχιακή οδό Θεσσαλονίκης – Μουδανιών, στο ύψος του κόμβου Θέρμης, ενώ το επιτρεπόμενο όριο είναι 90 χλμ/ώρα.

Ο νεαρός συνελήφθη από αστυνομικούς της Διεύθυνσης Τροχαίας Θεσσαλονίκης για παράβαση του Κώδικα Οδικής Κυκλοφορίας (ΚΟΚ), στο πλαίσιο των ελέγχων για την πρόληψη επικίνδυνων συμπεριφορών στο οδικό δίκτυο.

Google news logo Ακολουθήστε το Business Daily στο Google news

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

Τροχαία και φορτηγό
ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Θεσσαλονίκη: Εντατικοί έλεγχοι Τροχαίας - 1.073 παραβάσεις σε μία μέρα

Σε 1.073 παραβάσεις ΚΟΚ προχώρησε η Τροχαία το τελευταίο 24ωρο σε ελέγχους στη Θεσσαλονίκη. Οι περισσότερες αφορούσαν ταχύτητα, φορτηγά και μη χρήση κράνους σε ηλεκτρικά πατίνια, ενώ καταγράφηκαν και άλλες παραβάσεις.
Σύγχρονα αυτοκίνητα σειράς
ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Σοβαρό τροχαίο στην Πυλαία Θεσσαλονίκης με εκτροπή Ι.Χ. αυτοκινήτου

Τροχαίο σημειώθηκε νωρίς το πρωί στη διασταύρωση Κρανιδιώτη και Καζαντζίδη, Πυλαία Θεσσαλονίκης, όταν Ι.Χ. εξετράπη της πορείας του. Ο οδηγός απεγκλωβίστηκε από την Πυροσβεστική και μεταφέρθηκε τραυματισμένος στο νοσοκομείο.
Περιπολικό Ελληνικής Αστυνομίας
ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Θεσσαλονίκη: Οδήγηση με 145 χλμ/ώρα στην Περιφερειακή υπό μέθη

Στη Θεσσαλονίκη, συνελήφθη 29χρονος που οδηγούσε με 145 χλμ./ώρα αντί του ορίου των 60, στην Περιφερειακή Οδό, ενώ βρέθηκε να έχει καταναλώσει αλκοόλ πάνω από το επιτρεπτό όριο, σύμφωνα με την Αστυνομία.
Περιπολικό Ελληνικής Αστυνομίας
ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Θεσσαλονίκη: 729 τροχονομικές παραβάσεις σε 24 ώρες, δύο συλλήψεις

Σε τροχονομικούς ελέγχους στη Θεσσαλονίκη βεβαιώθηκαν 729 παραβάσεις μέσα σε 24 ώρες. Οι περισσότερες αφορούσαν υπερβολική ταχύτητα, ενώ συνελήφθησαν δύο οδηγοί για οδήγηση υπό την επήρεια αλκοόλ. Κατασχέθηκαν τα οχήματά τους.
Ελληνικό περιπολικό όχημα
ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Σύλληψη 22χρονου στη Θεσσαλονίκη για υπερβολική ταχύτητα στην εθνική οδό

22χρονος συνελήφθη να οδηγεί με 162 χλμ/ώρα στην εθνική Θεσσαλονίκης-Έδεσσας, όπου το όριο είναι 70. Η αστυνομία τον ακινητοποίησε και του σχηματίστηκε δικογραφία για επικίνδυνη οδήγηση.
Ασθενοφόρο στο Ιπποκράτειο
ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Θεσσαλονίκη: 49χρονος μοτοσικλετιστής σκοτώθηκε στην περιφερειακή

Θανατηφόρο τροχαίο σημειώθηκε χθες βράδυ στη Θεσσαλονίκη, όταν 49χρονος μοτοσικλετιστής έχασε τον έλεγχο του οχήματός του στην περιφερειακή οδό Μαλακοπής, προσέκρουσε σε πινακίδα και στηθαίο. Έρευνα διενεργεί η Τροχαία.