ΓΔ: 879.23 0.27% Τζίρος: 48.21 εκ. € Τελ. ενημέρωση: 17:20:02 ΣΤΟΙΧΕΙΑ ΑΓΟΡΑΣ
Φώτο: Interamerican

Η Interamerican ενισχύει την εθελοντική αιμοδοσία

Οι αιμοδοσίες που διενεργεί η εταιρεία μέσω του Συλλόγου των Εργαζομένων -που διατηρεί τράπεζα αίματος- και των Γραφείων Πωλήσεων, αποδίδουν ετησίως περί τις 150 μονάδες αίματος.

Συνεχίζεται η εκστρατεία εθελοντικής αιμοδοσίας, που οργανώνει, σε όλη την Ελλάδα, μέσω των 62 συλλόγων μελών της, η Πανελλήνια Ομοσπονδία Συλλόγων Εθελοντών Αιμοδοτών (Π.Ο.Σ.Ε.Α.). Η INTERAMERICAN, υποστηρίζει χορηγικά με επικοινωνιακό υλικό την προσπάθεια της ομοσπονδίας.

Η εκστρατεία ενημέρωσης όπως αναφέρεται σε ανακοίνωση της ασφαλιστικής εταιρείας, μπορεί να συμβάλει στην περαιτέρω αύξηση της εθελοντικής αιμοδοσίας. Όπως σημειώνεται, κατά τον Ιούνιο, με επίκεντρο την Παγκόσμια Ημέρα (14 Ιουνίου), αποταμιεύθηκαν 2.154 μονάδες αίματος, ενώ ικανοποιητική ήταν η συγκομιδή και τον Ιούλιο αποταμιεύτηκαν 1.315 μονάδες. Η εκστρατεία συνεχίζεται ανά την Ελλάδα χάρη στους τοπικούς Συλλόγους μέλη της Π.Ο.Σ.Ε.Α.

Η INTERAMERICAN υπενθυμίζει ότι, στο πλαίσιο των σχετικών πρωτοβουλιών που αναλαμβάνει και στην περιφέρεια, οργάνωσε στις 14 Ιουνίου αιμοδοσία στο Γραφείο Πωλήσεων Ηρακλείου Κρήτης σε συνεργασία με το Βενιζέλειο Πανεπιστημιακό Γενικό Νοσοκομείο Ηρακλείου, συνεισφέροντας σημαντική ποσότητα μονάδων αίματος.

Οι αιμοδοσίες που διενεργεί η εταιρεία μέσω του Συλλόγου των Εργαζομένων -που διατηρεί τράπεζα αίματος- και των Γραφείων Πωλήσεων, αποδίδουν ετησίως περί τις 150 μονάδες αίματος.

Ακολουθήστε το Business Daily στο Google news

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Δωρεά 5 φορητών συστημάτων υπερηχοτομογραφίας, από INTERAMERICAN και PHILIPS Hellas

Ήδη, η INTERAMERICAN και η PHILIPS Hellas έχουν συμφωνήσει να προχωρήσουν από κοινού σε μια νέα ενέργεια δωρεάς, μακροπρόθεσμης αξίας, πάνω στην ιδέα της τηλεϊατρικής, που θα ανακοινωθεί σύντομα.
covid-vaccine-themistokleous
ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Άνοιξαν 60.000 νέες θέσεις ραντεβού για εμβολιασμό για 5 Δεκεμβρίου

O γγ Πρωτοβάθμιας Φροντίδας Υγείας Μ. Θεμιστοκλέους σημείωσε ότι τις τελευταίες δύο ημέρες υπάρχει μεγάλη αύξηση στα ραντεβού για την πρώτη δόση από τους πολίτες άνω των 60 ετών, τονίζοντας πως κλείστηκαν ήδη 25.000 ραντεβού.
Koronoios, Corona Virus, Omikron
ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Στην Κρήτη εντοπίστηκε το πρώτο κρούσμα της Όμικρον στην Ελλάδα

Σύμφωνα με τα όσα είπε ο υπ. Υγείας, πρόκειται για Έλληνα από τη Νότια Αφρικη, ο οποίος βρίσκεται στην Κρήτη και όπως διευκρίνισε έχουν γίνει όλες οι απαραίτητες ενέργειες και η ιχνηλάτηση από τον ΕΟΔΥ.