ΓΔ: 1422.35 0.34% Τζίρος: 108.90 εκ. € Τελ. ενημέρωση: 17:25:03 ΣΤΟΙΧΕΙΑ ΑΓΟΡΑΣ
Φωτο: ΑΠΕ

Επανέρχεται δύο φορές την εβδομάδα η ενημέρωση από Τσιόδρα - Χαρδαλιά 

Η ενημέρωση θα πραγματοποιείται κάθε Τρίτη και Παρασκευή στις 18.00 μμ, ενώ θα συμμετάσχει και ο υφυπουργός Υγείας, Β. Κοντοζαμάνης.

Την επιστροφή της ενημέρωσης από τον κ. Σ. Τσίοδρα και τον υφυπουργό Υγείας Β. Κοντοζαμάνη στην ενημέρωση που πραγματοποιούσε μέχρι σήμερα μόνο ο υφυπουργός αρμόδιος για την Πολιτική Προστασία, Ν. Χαρδαλιάς, ανακοίνωσε ο κυβερνητικός εκπρόσωπος, Χρ. Πέτσας. 

Η ενημέρωση θα γίνεται κάθε Τρίτη και Παρασκευή στις 18.00 μμ. 

Όπως τόνισε ο κ. Πέτσας «Κάθε Τρίτη και Παρασκευή, στις 18:00, θα παραχωρείται συνέντευξη Τύπου του Υφυπουργού Προστασίας του Πολίτη, αρμόδιου για την Πολιτική Προστασία και τη Διαχείριση Κρίσεων, κ. Νίκου Χαρδαλιά, του Υφυπουργού Υγείας κ. Βασίλη Κοντοζαμάνη και του καθηγητή κ. Σωτήρη Τσιόδρα, στο Υπουργείο Υγείας» είπε ο κυβερνητικός εκπρόσωπος και συμπλήρωσε: «Όταν ο κ. Τσιόδρας απουσιάζει, όπως αυτή την εβδομάδα, θα τον αντικαθιστά ο κ. Γκίκας Μαγιορκίνης, επίκουρος καθηγητής στο Τμήμα Υγιεινής και Επιδημιολογίας, της Ιατρικής Σχολής του ΕΚΠΑ και μέλος της Επιτροπής Λοιμοξιολόγων του ΕΟΔΥ».

Google news logo Ακολουθήστε το Business Daily στο Google news

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Τσιόδρας: Απαράδεκτη η εργαλειοποίηση της επιστήμης για πολιτικούς λόγους

Σε δήλωσή του ο κ. Τσιόδρας τονίζει, μεταξύ άλλων, ότι προκειμένου να αντιμετωπιστεί η πανδημία θα πρέπει να υπάρξει πνεύμα ενότητας και ομοψυχίας αλλά και επιτάχυνση των εμβολιασμών.
ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Τσίοδρας: Αναγκαία η ενισχυτική δόση του εμβολίου για ορισμένους πολίτες

Ο κ. Τσιόδρας ανέφερε ακόμη ότι όσο περνάει ο καιρός από τον εμβολιασμό αυξάνει η πιθανότητα να μολυνθεί κάνεις αλλά και να νοσήσει και ότι νοσούν σοβαρά συνήθως αυτοί που έχουν υποκείμενα νοσήματα και είναι σε μεγάλες ηλικίες.
ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Τσιόδρας: Με τους εμβολιασμούς έχουμε αποφύγει 8.400 θανάτους

Τα εμβόλια έχουν εξαιρετική αποτελεσματικότητα σχετικά με τη σοβαρή νόσο σε όλες τις ηλικίες, μειώνουν τον κίνδυνο όχι μόνο στις μεγαλύτερες αλλά και στις μικρότερες ηλικίες είπε ο κ. Τσιόδρας.
ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Χαρδαλιάς: Τα επόμενα 24ωρα οι αποφάσεις για τα μέτρα στη Μύκονο

O υφυπουργός Πολιτικής Προστασίας και Διαχείρισης Κρίσεων δήλωσε πως τα μέτρα που ξεκίνησαν να εφαρμόζονται από το Σάββατο στη Μύκονο φαίνεται να συμβάλλουν στην αναχαίτηση της διασποράς του ιού.