ΓΔ: 792.38 0.63% Τζίρος: 84.54 εκ. € Τελ. ενημέρωση: 17:20:03 ΣΤΟΙΧΕΙΑ ΑΓΟΡΑΣ
poreia-Syria
Shutterstock

Θεσσαλονίκη: Πορεία διαμαρτυρίας ενάντια στην τούρκικη εισβολή στην Συρία

Η πορεία ξεκίνησε από την Καμάρα, κινήθηκε επί της οδού Εγνατίας, με τους συμμετέχοντες σε αυτήν να κατεβαίνουν την οδό Αγ. Σοφίας και να κατευθύνονται προς την Τσιμισκή.

Πορεία διαμαρτυρίας ενάντια στην τουρκική εισβολή στη Συρία, πραγματοποίησαν στο κέντρο της Θεσσαλονίκης Κούρδοι και μέλη σχημάτων της εξωκοινοβουλευτικής Αριστεράς, εκφράζοντας παράλληλα και την αλληλεγγύη τους στον κουρδικό λαό.

Η πορεία ξεκίνησε από την Καμάρα, κινήθηκε επί της οδού Εγνατίας, με τους συμμετέχοντες σε αυτήν να κατεβαίνουν την οδό Αγ. Σοφίας και να κατευθύνονται προς την Τσιμισκή, όπου έκαναν στάση στο αμερικανικό προξενείο και έκαψαν μια φωτογραφία του τούρκου προέδρου.

Στη συνέχεια, οι συμμετέχοντες στην πορεία κατευθύνθηκαν στο τουρκικό προξενείο, όπου ήταν παρατεταγμένες αστυνομικές δυνάμεις και αφού φώναξαν συνθήματα όπως «Τρομοκράτη Ερντογάν» και «Σώστε τη Ροζάβα», επέστρεψαν στη αφετηρία της σημερινής τους κινητοποίησης και έκαψαν μια σημαία της Τουρκίας.

Ακολουθήστε το Business Daily στο Google news

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ

Θεσσαλονίκη: Εκδήλωση για τα Ανοιχτά Εμπορικά Κέντρα

Τα «Ανοιχτά Κέντρα Εμπορίου» μπορούν να αλλάξουν τη φυσιογνωμία της πόλης και να αναβαθμίσουν τις τοπικές αγορές, προσφέροντάς τους μια πιο ισχυρή και ανανεωμένη ταυτότητα εμπορικής κουλτούρας, πολιτισμού, ιστορίας, πρασίνου και καινοτομίας.
ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Ανταγωνιστικό πλεονέκτημα ο γαστρονομικός τουρισμός για τη Θεσσαλονίκη

Κόμβο γαστρονομικού τουρισμού για όλη την ευρύτερη περιοχή της νοτιοανατολικής Ευρώπης αλλά ακόμη και της ανατολικής Μεσογείου μπορεί να αποτελέσει η Θεσσαλονίκη, σημείωσε η υφυπουργός Τουρισμού Σοφία Ζαχαράκη.