ΓΔ: 875.43 0.27% Τζίρος: 49.59 εκ. € Τελ. ενημέρωση: 17:20:04 ΣΤΟΙΧΕΙΑ ΑΓΟΡΑΣ

Η Ένωση Ασφαλιστικών Εταιριών στηρίζει την πρωτοβουλία «Δημιουργούμε έναν καλύτερο κόσμο»

Η ΕΑΕΕ, αναγνωρίζοντας τον ουσιαστικό ρόλο του ασφαλιστικού κλάδου στην αντιμετώπιση των κοινωνικών προκλήσεων, υποστηρίζει την πρωτοβουλία «Δημιουργούμε έναν καλύτερο κόσμο» ενώνοντας τη φωνή της με εκατομμύρια οργανισμούς και πολίτες.

Η Ένωση Ασφαλιστικών Εταιριών Ελλάδος (ΕΑΕΕ) ανακοίνωσε την συμμετοχή της στην πρωτοβουλία «Δημιουργούμε έναν καλύτερο κόσμο» (in action for a better world) του Δικτύου Ενεργών Πολιτών (QualityΝet Foundation) που έχει ως στόχο να προωθήσει στην ελληνική κοινωνία τους 17 Παγκόσμιους Στόχους Βιώσιμης Ανάπτυξης του ΟΗΕ.

Η ΕΑΕΕ, όπως αναφέρει σε ανακοίνωσή της, αναγνωρίζοντας τον ουσιαστικό ρόλο του ασφαλιστικού κλάδου στην αντιμετώπιση των κοινωνικών προκλήσεων, υποστηρίζει την πρωτοβουλία «Δημιουργούμε έναν καλύτερο κόσμο» ενώνοντας τη φωνή της με εκατομμύρια οργανισμούς και πολίτες.

Στο πλαίσιο της Εβδομάδας Δράσης για τους Παγκόσμιους Στόχους, «in action SDGs Week» (18.09-26.09), η ΕΑΕΕ δεσμεύεται να ευαισθητοποιήσει τα μέλη της σχετικά με τους παγκόσμιους στόχους, συμβάλλοντας έτσι στην υλοποίηση του στόχου για έναν καλύτερο και πιο βιώσιμο κόσμο.

Η φετινή καμπάνια επικεντρώνεται στην αφύπνιση των πολιτών και των επιχειρήσεων για την αντιμετώπιση της πανδημίας COVID-19, μέσα από το πρίσμα του οράματος των Ηνωμένων Εθνών και όπως αναφέρει η ένωση, στην πρωτοβουλία «Δημιουργούμε έναν καλύτερο κόσμο» του @QualityNet Foundation, όλοι μπορούν να συνεισφέρουν είτε μέσω επιχείρησης και επαγγελματικής δραστηριότητας, είτε ατομικά, συμμετέχοντας σε μια σειρά από δράσεις.

Ακολουθήστε το Business Daily στο Google news

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

Theodoridou, emvolio, koronoios, ypoyrgeio Ygeias
ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Θεοδωρίδου: Με το εμβόλιο mRNA της Pfizer θα γίνει η τρίτη δόση

Από την 1η Οκτωβρίου ξεκινάει η συνταγογράφηση του αντιγριπικού εμβολίου, που είναι επιβεβλημένο να γίνει για τις ευάλωτες ομάδες του πληθυσμού, όπως τόνισε η καθηγήτρια και πρόεδρος της Εθνικής Επιτροπής Εμβολιασμών.