Φώτο: Shutterstock

Οι εταιρείες τηλεπικοινωνιών στηρίζουν τους πληγέντες στη Σάμο

Cosmote, Vodafone και Wind ανακοίνωσαν πως αναστέλλουν και τη διαδικασία είσπραξης οφειλών και φραγής εισερχομένων και εξερχομένων κλήσεων για τους κατοίκους που επλήγησαν.

Στο πλευρό των πληγέντων στέκονται Cosmote, Vodafone και Wind που ανακοίνωσαν οτι θα διαθέσουν δωρεάν χρόνο ομιλίας και δεδομένα στους κατοίκους της Σάμου που επλήγη από τον σεισμό, ώστε να διευκολυνθούν οι επικοινωνίες ιδιωτών και επαγγελματιών και θα μπορούν να τα χρησιμοποιήσουν μέχρι και τις 15 Νοεμβρίου.

Η COSMOTE στηρίζει στους συνδρομητές της στην Σάμο, την Ικαρία και τους Φούρνους, και για τις αυξημένες ανάγκες επικοινωνίας τους, προχωρά στις παρακάτω ενέργειες:

  • Προσφέρει δωρεάν 500 λεπτά ομιλίας προς όλα τα εθνικά δίκτυα και 5GB για χρήση Internet από το κινητό, σε όλους τους συνδρομητές κινητής - συμβολαίου, καρτοσυμβολαίου και καρτοκινητής, ιδιώτες και επαγγελματίες, με ισχύ από 30/10 έως και τις 13/11/20.
  • Επιπλέον, για τη διευκόλυνση των συνδρομητών της, η COSMOTE αναστέλλει μέχρι και τις 13/11/2020 κάθε διαδικασία για οριστική ή προσωρινή φραγή για όλες τις συνδέσεις COSMOTE σταθερής, κινητής και συνδρομητικής τηλεόρασης στις εν λόγω περιοχές.

Επίσης, για τους συνδρομητές της που βρίσκονται στην Σμύρνη, η COSMOTE προσφέρει δωρεάν 300 λεπτά ομιλίας, 300 SMS και 1GB για χρήση σε περιαγωγή, από 30/10 έως και τις 6/11/20, προκειμένου να διευκολύνει την επικοινωνία τους. Όλοι οι δικαιούχοι συνδρομητές θα ενημερωθούν για την ενεργοποίηση των δωρεάν πακέτων, μέσω γραπτών μηνυμάτων (SMS).

Η Vodafone Ελλάδας ανακοίνωσε πως οι συνδρομητές της, ιδιώτες και επαγγελματίες, συμβολαίου κινητής, καρτοπρογράμματος και καρτοκινητής που ζουν στο νησί της Σάμου, θα έχουν στη διάθεση τους αυτόματα και δωρεάν για χρήση, από τις 30 Οκτωβρίου έως και τις 14 Νοεμβρίου:

  • 1500 λεπτά ομιλίας προς όλους
  • 15GB

Όλοι οι συνδρομητές της Vodafone στο νησί της Σάμου θα ενημερωθούν για την προσφορά αυτόματα με SMS. Επιπλέον, η Vodafone αναστέλλει τη διαδικασία είσπραξης οφειλών και φραγής εισερχομένων και εξερχομένων κλήσεων για τους κατοίκους των ανωτέρω πληγεισών περιοχών έως και τις 15 Νοεμβρίου 2020.

Δωρεάν υπηρεσίες επικοινωνίας προσφέρει στους συνδρομητές της στη Σάμο και η WIND Ελλάς. Συγκεκριμένα, σε όλους τους πελάτες συμβολαίου κινητής, ιδιώτες αλλά και επιχειρήσεις, καθώς και τους κατόχους καρτοκινητής F2G & Q προσφέρεται από σήμερα δωρεάν χρόνος ομιλίας 1.500 λεπτών προς όλους (εθνικά κινητά και σταθερά) και δωρεάν 1.5 GB, με ισχύ 7 ημερών.

Παράλληλα, η WIND σταματάει τη διαδικασία φραγής εισερχομένων/ εξερχομένων κλήσεων στις συνδέσεις συμβολαίου μέχρι και τις 30/11/2020. Επιπλέον, η WIND Ελλάς ενημερώνει ότι από την πρώτη στιγμή το Εθνικό Κέντρο Διαχείρισης Δικτύου βρίσκεται σε επιφυλακή για άμεση αποκατάσταση τυχόν τεχνικών θεμάτων, χωρίς ωστόσο να σημειωθούν προβλήματα λειτουργίας στο δίκτυο.

Ακολουθήστε το Business Daily στο Google news

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Μέτρα στήριξης από τη Vodafone για τους συνδρομητές της στις πληγείσες περιοχές της Εύβοιας

Οι συνδρομητές της Vodafone, ιδιώτες και επαγγελματίες, που ζουν στις πληγείσες περιοχές της Εύβοιας, θα έχουν στη διάθεσή τους αυτόματα και δωρεάν για χρήση, από τις 10 έως 14 Αυγούστου, 1.000 λεπτά ομιλίας προς όλους και 10 GB.