ΓΔ: 895.71 0.06% Τζίρος: 41.20 εκ. € Τελ. ενημέρωση: 17:20:02 ΣΤΟΙΧΕΙΑ ΑΓΟΡΑΣ
thirida, bank, trapezes
Φωτο: Shutterstock

Μυστήριο με παραβίαση θυρίδων τράπεζας στο Νέο Ψυχικό

Η αστυνομική έρευνα άρχισε από καταγγελία για διάρρηξη τραπεζικής θυρίδας και διαπιστώθηκε ότι είχαν παραβιαστεί άλλες τρεις επί συνόλου 1.500 θυρίδων.

Μια περίεργη υπόθεση παραβίασης τραπεζικών θυρίδων στο κατάστημα τράπεζας ήρθε στο φως της δημοσιότητας, ενώ όπως αναφέρουν πηγές, η τράπεζα συνεργάζεται με τις αρμόδιες αρχές. 

Σύμφωνα με πληροφορίες που μετέδωσε το protothema.gr, η υπόθεση αφορά κατάστημα της Alpha Bank και η πρώτη καταγγελία για διάρρηξη τραπεζικής θυρίδας έγινε στο αστυνομικό τμήμα Ψυχικού στις 13 Νοεμβρίου, ενώ στη συνέχεια, παρουσία αστυνομικών, επιβεβαιώθηκε ότι η θυρίδα είχε παραβιαστεί και ήταν άδεια. Οι αστυνομικοί έλεγξαν αν και σε άλλες θυρίδες υπήρχαν ίχνη παραβίασης και εντοπίστηκαν άλλες τρεις.

Και σε αυτές τις περιπτώσεις, κλήθηκαν οι κάτοχοί τους, παρουσία της αστυνομίας και τραπεζικών υπαλλήλων και επιβεβαίωσαν πως υπήρξε αφαίρεση του περιεχομένου, στο ίδιο υποκατάστημα τράπεζας που διαθέτει συνολικά 1.500 θυρίδες.

Η τράπεζα βρίσκεται σε πλήρη και στενή συνεργασία με τις αρμόδιες αστυνομικές αρχές για την ταχεία διαλεύκανση υπόθεσης παραβίασης τεσσάρων θυρίδων σε υποκατάστημα των βορείων προαστίων.

Σύμφωνα με τους πρώτους ελέγχους, δεν φαίνεται να έχουν παραβιαστεί άλλες θυρίδες εκτός από αυτές που ανήκουν στους καταγγέλλοντες.

Ακολουθήστε το Business Daily στο Google news

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

ΚΟΙΝΩΝΙΑ

B. Ψάλτης: Ο Κωστόπουλος ήταν o μεγαλύτερος τραπεζίτης της μεταπολίτευσης

«Δεν δίστασε ποτέ να πάρει θέση, ακόμα και με προσωπικό κόστος, προκειμένου να ληφθεί η κατάλληλη απόφαση τη σωστή στιγμή» ήταν τα λόγια του διευθύνοντος συμβούλου, Βασίλη Ψάλτη για τον εκλιπόντα.
Giannis Kostopoulos
ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Απεβίωσε σε ηλικία 83 ετών ο τραπεζίτης Γιάννης Κωστόπουλος

Ο Γιάννης Κωστόπουλος υπήρξε ο σημαντικότερος τραπεζίτης της μεταπολιτευτικής περιόδου. Διοίκησε από το 1973 την Τράπεζα Επαγγελματικής Πίστεως, μετέπειτα Alpha Bank, διατηρώντας ενεργό ρόλο έως το 2014.
ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Στο πλευρό των Γιατρών του Κόσμου η Alpha Bank ενάντια στον κορονοϊό

Η Alpha Bank στηρίζει το έργο των Γιατρών του Κόσμου που αναλαμβάνουν δράση και παρέχουν βοήθεια στους ευάλωτους συμπολίτες μας ηλικίας άνω των 60 ετών που είναι μόνοι τους και χωρίς εισοδήματα.
Alpha Bank
ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΕΙΣ

Alpha Bank: Άμεσο κέρδος πάνω από 300 εκατ. από τη συμφωνία με τη Nexi

Στα 307 εκατ. ευρώ «κλείδωσε» η συμφωνία με την ιταλική Nexi, με την οποία δημιουργείται η ηγετική εταιρεία στον τομέα πληρωμών στην Ελλάδα. Σημαντικά άμεσα και μακροπρόθεσμα οφέλη για την Alpha Bank.
Alpha Bank
ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΕΙΣ

Στη Nexi ο τομέας συναλλαγών καρτών της Alpha Bank έναντι 157 εκατ. ευρώ

Η Alpha θα προχωρήσει σε απόσχιση του τομέα καρτών και θα τον εισφέρει στη νέα εταιρεία όπου η Nexi θα έχει το 51%. Η συναλλαγή ενισχύει κατά 40 μονάδες βάσης τον δείκτη κεφαλαιακής επάρκειας της τράπεζας.