Φώτο: ΑΠΕ

Χωρίς τρόλεϊ αύριο, από τις 12:00 έως τις 16:00

Ταλαιπωρία περιμένει αύριο το επιβατικό κοινό από τη στάση εργασίας που θα πραγματοποιήσουν οι εργαζόμενοι στα τρόλεϊ, από τις 12:00 έως τις 16:00 λόγω Γενικής Συνέλευσης.

Στάση εργασίας πραγματοποιούν αύριο, Τετάρτη 23 Οκτωβρίου, οι εργαζόμενοι στα τρόλεϊ, από τις 12:00 έως τις 16:00, προκειμένου να πραγματοποιηθεί Γενική Συνέλευση.

Τα θέματα τα οποία θα τεθούν κατά τη διάρκεια της, μεταξύ άλλων, σχετίζονται με τη Συλλογική Σύμβαση Εργασίας και το αναπτυξιακό νομοσχέδιο.

Τα τελευταία δρομολόγια θα ξεκινήσουν από τις 11:00, ενώ η αποκατάσταση της κυκλοφορίας αναμένεται έως τις 17:00.

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Πραγματοποιείται σήμερα η εικοσιτετράωρη απεργία του ΕΣΥ

Εικοσιτετράωρη πανυγειονομική απεργία για σήμερα, 16 Ιουνίου, πραγματοποιεί Ομοσπονδία Ενώσεων Νοσοκομειακών Γιατρών Ελλάδας (ΟΕΝΓΕ), διεκδικώντας την επίλυση οικονομικών και θεσμικών αιτημάτων
POE-syllalitirio
ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Στάση εργασίας στους Δήμους, συγκέντρωση έξω από το υπ. Εσωτερικών

Η ΠΟΕ-ΟΤΑ πραγματοποιεί σήμερα πανελλαδική στάση εργασίας για όλους τους εργαζόμενους των δήμων εκφράζοντας την αντίθεση της σε συγκεκριμένα άρθρα του νομοσχεδίου που ψηφίζεται στη Βουλή.
ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Ολοκληρώθηκαν οι συγκεντρώσεις για το ασφαλιστικό στην Αθήνα

Αυτή την ώρα έχει αποκατασταθεί η κυκλοφορία στους δρόμους γύρω από το κέντρο της Αθήνας. ΑΔΕΔΥ, Εργατικά σωματεία, ομοσπονδίες, οργανώσεις και συλλογικότητες της Αριστεράς πραγματοποιήσαν πορεία μέχρι τη Βουλή.
ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Σε εξέλιξη οι κινητοποιήσεις κατά του νέου ασφαλιστικού στην Αθήνα

Με κεντρικό σύνθημα «Όχι στο αντιασφαλιστικό νομοσχέδιο της κυβέρνησης. Κατάργηση του Νόμου Κατρούγκαλου και όλων των αντιασφαλιστικών νόμων», οι συγκεντρωμένοι πρόκειται να πραγματοποιήσουν πορεία μέχρι τη Βουλή.