ΓΔ: 1454.31 0.45% Τζίρος: 55.36 εκ. € Τελ. ενημέρωση: 13:33:11 ΣΤΟΙΧΕΙΑ ΑΓΟΡΑΣ
εοδυ-εμβόλιο-πανδημία
Φώτο: Υπουργείο Υγείας

Στις 12:00 το μεσημέρι θα αρχίσουν οι εμβολιασμοί στην Αττική

Όπως διευκρινίζει σε ανακοίνωσή του το υπ. Υγείας όσα ραντεβού είχαν κλειστεί από τις 8 το πρωί έως και τις 12 το μεσημέρι θα επαναπρογραμματιστούν.

Το σημερινό εμβολιαστικό πρόγραμμα για την Αττική, θα ξεκινήσει στις 12 το μεσημέρι σύμφωνα με ανακοίνωση του υπ .Υγείας. Τα ραντεβού των πολιτών που θα πραγματοποιούνταν από τις 8 πμ έως τις 12 μμ θα επαναπρογραμματιστούν. 

Σημειώνεται πως χθες δεν πραγματοποιήθηκε κανένας εμβολιασμός στην Αττική εξαιτίας της κακοκαιρίας και όπως ανέφερε σε δήλωσή του ο γενικός γραμματέας Πρωτοβάθμιας Φροντίδας Υγείας, Μάριος Θεμιστοκλέους, τις επόμενες ημέρες θα ανακοινωθεί ο τρόπος με τον οποίο θα επαναπρογραμματιστούν τα ραντεβού εμβολιασμού που χάθηκαν λόγω των χιονοπτώσεων.

Google news logo Ακολουθήστε το Business Daily στο Google news

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

Thanos Plevris, Thanos Pleuris, Ypourgeio Ygeias
ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Θ. Πλεύρης: Δεν θα υπάρξουν νέα μέτρα κατά της πανδημίας από Σεπτέμβριο

Ο υπουργός Υγείας ανέφερε πως θα υπάρξει ισχυρή σύσταση για χρήση μάσκας, ειδικά για τον ευάλωτο πληθυσμό και πρόσθεσε πως αναμένονται μέχρι τέλος του έτους τα νέα εμβόλια των Pfizer και Moderna.
Koronoios, Corona Virus, Emvolia
ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Ανοίγει αύριο η πλατφόρμα για την 4η δόση για τις ηλικίες από 70 - 79 ετών

Σύμφωνα με την ανακοίνωση του υπουργείου Υγείας την Παρασκευή 15/4 θα ανοίξει η πλατφόρμα για τις ηλικίες 60 - 69 ετών, ενώ έχουν, ήδη, κλειστεί περίπου 40.000 ραντεβού από πολίτες άνω των 80 ετών.
Koronoios, Corona Virus, Emvolia
ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Υπ. Υγείας: Επανέναρξη των εμβολιασμών κατά covid-19 από την Πέμπτη 27/1

Όσοι πολίτες δεν έχουν τη δυνατότητα να προσέλθουν στα εμβολιαστικά κέντρα, θα μπορούν να μπουν στην πλατφόρμα και να επαναπρογραμματίσουν άμεσα τον εμβολιασμό τους, καθώς υπάρχουν διαθέσιμα ραντεβού.