ΓΔ: 0 0.00% Τζίρος: 0.00 εκ. € Τελ. ενημέρωση: 10:00:04 ΣΤΟΙΧΕΙΑ ΑΓΟΡΑΣ
Φώτο: ΑΠΕ

ΝΔ για την επίθεση στο Ίδρυμα Κ. Μητσοτάκης: Η Δημοκρατία δεν εκβιάζεται

Οι πρώτες πληροφορίες πάντως, από τους αστυνομικούς που πήγαν εκεί, ανέφεραν ότι επρόκειτο για γκαζάκια μέσα σε σακούλα, κάτι όμως που θα διευκρινιστεί μετά την ολοκλήρωση της έρευνας του ΤΕΕΜ.

Σε ελεγχόμενη έκρηξη ετοιμάζονται να προχωρήσουν οι πυροτεχνουργοί του ΤΕΕΜ στον μηχανισμό που έχει βρεθεί εξωτερικά του κτιρίου του Ιδρύματος «Κωνσταντίνος Μητσοτάκης» στο Θησείο.

Σύμφωνα με την αστυνομία, στο σημείο βρίσκεται το ειδικό ρομπότ του ΟΤΕ, μέσω του οποίου ερευνάται ο μηχανισμός προκειμένου να προχωρήσουν στην ελεγχόμενη έκρηξη.

Οι πρώτες πληροφορίες πάντως, από τους αστυνομικούς που πήγαν εκεί, ανέφεραν ότι επρόκειτο για γκαζάκια μέσα σε σακούλα, κάτι όμως που θα διευκρινιστεί μετά την ολοκλήρωση της έρευνας του ΤΕΕΜ.

«Η επίθεση θρασύδειλων τραμπούκων στο Ίδρυμα "Κωνσταντίνος Μητσοτάκης" είναι ένας ακόμα κρίκος στην αλυσίδα τρομοκρατικών ενεργειών σε βάρος στόχων που σχετίζονται με τη Νέα Δημοκρατία», αναφέρεται στην ανακοίνωση του κόμματος για την επίθεση απόψε στο ίδρυμα.

«Οι εχθροί της Δημοκρατίας στοχεύουν όσους την υπερασπίζονται και την ενδυναμώνουν. Αλλά η Δημοκρατία δεν απειλείται και δεν εκβιάζεται από κανέναν. Αντίθετα με ό,τι επιδιώκουν οι υποστηρικτές του καταδικασμένου για 11 δολοφονίες, Δημήτρη Κουφοντίνα, η Ελλάδα είναι και θα παραμείνει κράτος δικαίου», καταλήγει η ανακοίνωση της Νέας Δημοκρατίας.

Google news logo Ακολουθήστε το Business Daily στο Google news

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Συνελήφθη ανδρόγυνο για παράβαση της νομοθεσίας περί εξαρτησιογόνων ουσιών

Στη κατοχή του ζευγαριού βρέθηκαν και κατασχέθηκαν τρεις συσκευασίες με ηρωίνη, συνολικού βάρους 327 γραμμαρίων, που όπως διαπιστώθηκε είχαν παραλάβει νωρίτερα από υπαίθριο χώρο σε περιοχή της Θεσσαλονίκης.
businessdaily-Astynomia-DIAS
ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Σε συλλήψεις μετατράπηκαν οι 49 προσαγωγές της αστυνομικής επιχείρησης στο ΑΠΘ

Σε σύλληψη μετατράπηκε και η προσαγωγή των τριών ατόμων, ενός Αργεντινού, μιας Σουηδής και ενός Έλληνα, που εντοπίστηκαν χθες το πρωί στην Πανεπιστημιούπολη του Ζωγράφου κατά την διάρκεια αστυνομικής επιχείρησης. 
ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Τα έκτακτα κυκλοφοριακά μέτρα της τροχαίας για το εορταστικό τριήμερο

Από ποια ώρα θα ισχύσει η απαγόρευση κυκλοφορίας για τα φορτηγά άνω των 3,5 τόνων και ποια οχήματα εξαιρούνται. Οι συμβουλές της Ελληνικής Αστυνομίας στους πολίτες που πρόκειται να ταξιδέψουν.