ΓΔ: 903.75 0.19% Τζίρος: 101.77 εκ. € Τελ. ενημέρωση: 17:05:35 ΣΤΟΙΧΕΙΑ ΑΓΟΡΑΣ
Φώτο: Shutterstock

Tιμώμενη γαστρονομική Περιφέρεια η Κρήτη σε ελληνογαλλικό Workshop

Οι συμμετέχοντες θα έχουν τη δυνατότητα μέσω ειδικής επαγγελματικής πλατφόρμας, να δημιουργήσουν το εξατομικευμένο προφίλ της επιχείρησής τους, μέσω του οποίου θα παρουσιάσουν, θα προβάλουν και θα προωθήσουν τα προϊόντα και τις υπηρεσίες τους.

Η περιφέρεια Κρήτης, θα συμμετάσχει ως Τιμώμενη Γαστρονομική Περιφέρεια στην online Greek-France Alternative Tourism & Gastronomy Workshop η οποία θα διεξαχθεί από 13 έως 15 Απριλίου 2021. Η συμμετοχή στη συγκεκριμένη ψηφιακή εκδήλωση θα συνδυαστεί με οργανωμένες διαδικτυακές εμπορικές Β2Β συναντήσεις, μεταξύ των εκπροσώπων των Ελληνικών εξαγωγικών επιχειρήσεων και αγοραστών της γαλλικής αγοράς.

Οι συμμετέχοντες, παραγωγοί - τυποποιητές της Κρήτης θα έχουν τη δυνατότητα μέσω ειδικής επαγγελματικής πλατφόρμας, να δημιουργήσουν το εξατομικευμένο προφίλ της επιχείρησής τους, μέσω του οποίου θα παρουσιάσουν, θα προβάλουν και θα προωθήσουν τα προϊόντα και τις υπηρεσίες τους.

Σε δήλωση του ο αντιπεριφερειάρχης Πρωτογενή Τομέα, Μανόλης Χνάρης αναφέρει: «Παρά τις αντιξοότητες που έχουν προκύψει, συνεχίζουμε ως περιφέρεια Κρήτης, να στηρίζουμε την εξωστρέφεια των παραγωγών και των επιχειρήσεων του νησιού μας αλλά και την ισχυροποίηση της παρουσίας μας στην Γαλλική αγορά. Η συμμετοχή μας, στη συγκεκριμένη εκδήλωση ως Τιμώμενη Γαστρονομική Περιφέρεια, αποδεικνύει ότι η κρητική κουζίνα και διατροφή αναγνωρίζεται διεθνώς όπως και η ποιότητα των προϊόντων μας».

Οι συναντήσεις που θα υπάρξουν, στην online Greek-France Alternative Tourism & Gastronomy Workshop θα δώσουν τη δυνατότητα σε όλους τους συμμετέχοντες να προωθήσουν τα προϊόντα τους και τις γαστρονομικές τους προτάσεις στους συμμετέχοντες αγοραστές της Γαλλίας, και συγκεκριμένα, σε εγχώριους και διεθνείς αγοραστές των κλάδων του χονδρεμπορίου, των σούπερ μάρκετ, των ξενοδοχείων, καθώς και της μαζικής εστίασης.

Για περισσότερες πληροφορίες στον σύνδεσμο: https://www.crete.gov.gr/enimerosi/grafeio-typoy/release/anakoinosi_web-greek-gastronomy-gallias/

Ακολουθήστε το Business Daily στο Google news

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Σε Αθήνα και Αίγινα τα γυρίσματα γαλλικής ταινίας, με υποστήριξη του ΕΟΤ

Η ταινία αποτελεί μια ιδιαίτερα σημαντική ενέργεια προβολής και προώθησης του ελληνικού τουριστικού προϊόντος στην αγορά της Γαλλίας, καθώς εκτιμάται ότι θα την δουν περισσότεροι από 10 εκατ. Γάλλοι θεατές.
ellada-tourismos-xara
ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Καινοτομίες για την ασφαλή εξυπηρέτηση τουριστών από τον Δήμο Πάτμου

Ο νέος, καινοτόμος «Ψηφιακός Βοηθός» του Δήμου Πάτμου, έχει τη δυνατότητα  ενημέρωσης των χρηστών μέσα από το διαδεδομένο δίκτυο, Facebook messenger, χωρίς την ανάγκη εγκατάστασης κάποιας πρόσθετης εφαρμογής.
ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Ισπανία: Μόνο με αρνητικό μοριακό τεστ οι χερσαίες αφίξεις από τη Γαλλία

Πολλοί Γάλλοι, κουρασμένοι από το λόκνταουν που ισχύει στη χώρα τους, συρρέουν στην Ισπανία διασχίζοντας το σύνορο για να απολαύσουν τα μπαρ και τα εστιατόρια που λειτουργούν σε ανοιχτούς χώρους σε περιοχές όπως η Μαδρίτη.