ΓΔ: 874.08 1.24% Τζίρος: 48.60 εκ. € Τελ. ενημέρωση: 16:30:41 ΣΤΟΙΧΕΙΑ ΑΓΟΡΑΣ

LAMDA Development: Παραχωρεί το κέντρο ξιφασκίας για εμβολιαστικό κέντρο

Έχοντας ως γνώμονα των δραστηριοτήτων της την σταθερή πεποίθηση  ότι το «Ελληνικό» ανήκει στους πολίτες η Lamda Development τάσσεται στο πλευρό των αρμόδιων φορέων, για την αντιμετώπιση της πανδημίας.

Με στόχο να συμβάλει στην εθνική προσπάθεια εμβολιασμού των πολιτών η Lamda Development και έπειτα από συνεννόηση με την κυβέρνηση θέτει στη διάθεση της Πολιτείας τις εγκαταστάσεις του Ελληνικού Κέντρου Ξιφασκίας στο χώρο πρώην αεροδρομίου. Στο χώρο αυτό θα λειτουργήσει τον επόμενο μήνα εμβολιαστικό κέντρο, το δεύτερο μεγάλο εμβολιαστικό κέντρο που θα δημιουργηθεί στην Αττική

Εχοντας ως γνώμονα των δραστηριοτήτων της την σταθερή πεποίθηση  ότι το «Ελληνικό» ανήκει στους πολίτες η Lamda Development τάσσεται στο πλευρό των αρμόδιων φορέων για την αντιμετώπιση της πανδημικής κρίσης.

Google news logo Ακολουθήστε το Business Daily στο Google news

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

The Ellinikon Experience Park
ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Lamda: Παραδίδει το Ellinikon Experience Park, πρώτο έργο του Ελληνικού

Το Experience Park του Ελληνικού καλύπτει μία έκταση πάνω από 70 στρέμματα, η οποία αποτελεί μέρος του Μητροπολιτικού Πάρκου του Ελληνικού, στον χώρο του πρώην Διεθνούς Αεροδρομίου της Αθήνας. Ανοίγει τις πόρτες του στις 20 Δεκεμβρίου.
Ellinikon
ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Αποκαλυπτήρια του πρωτοποριακού Commercial Hub στο Ελληνικό

Το Commercial Hub είναι ένα νέο εμπορικό συγκρότημα. Μέσω της παρουσίασης που θα πραγματοποιηθεί την προσεχή Τρίτη 7.12 μπορεί κανείς να πραγματοποιήσει μια ψηφιακή βόλτα στον νέο εμπορικό, ψυχαγωγικό και επιχειρηματικό προορισμό του Ελληνικού.