ΓΔ: 1422.35 0.34% Τζίρος: 108.90 εκ. € Τελ. ενημέρωση: 17:25:03 ΣΤΟΙΧΕΙΑ ΑΓΟΡΑΣ
Πηγή: EveryPay

Fortune Greece: Στη λίστα των κάτω των 40 ετών ο ιδρυτής της EveryPay

Η εταιρία ιδρύθηκε το 2015 μαζί με τους Μηνά Κίτσο και Γρηγόρη Σιουρούνη και δραστηριοποιείται στην αποδοχή, επεξεργασία και εκκαθάριση πιστωτικών και χρεωστικών καρτών σε ηλεκτρονικά καταστήματα.

Ο Αθανάσιος Παναγιωτόπουλος, ιδρυτής και διευθύνων σύμβουλος της EveryPay, αναδείχθηκε ως ένας από τους κορυφαίους Έλληνες επιχειρηματίες στη λίστα των επιχειρηματιών ηγετών κάτω των 40 ετών της Fortune Greece που καινοτομούν και ξεχωρίζουν στον κλάδο της οικονομίας. 

Στη συνέντευξη που παραχώρησε στο περιοδικό Fortune επισημαίνει: «Είναι μεγάλη τιμή η παρουσία μας στη φετινή λίστα και τη διάκριση την αποδίδω σε όλη την ομάδα της EveryPay. Τίποτα δεν θα μπορούσε να γίνει χωρίς τη συμβολή τους. Απασχολούμε νέα μυαλά (ο μέσος όρος ηλικίας της ομάδας μας είναι κάτω των 35 ετών) και προσλαμβάνουμε συνεχώς ανθρώπους με ταλέντο, δεξιότητες και γνώση, αλλά κυρίως χαρακτήρα, με ένα βασικό σκοπό: να βελτιώνουμε συνεχώς την ψηφιακή εμπειρία του χρήστη και να αυξάνουμε το online ΑΕΠ. Οι τεχνολογίες που αναπτύξαμε, όπως αποθήκευση κάρτας (tokenization), η πληρωμή χωρίς ανακατεύθυνση (one click pay), μειώνουν σημαντικά το ποσοστό εγκατάλειψης του καλαθιού έως και 30%». 

Η εταιρία ιδρύθηκε το 2015 μαζί με τους Μηνά Κίτσο και Γρηγόρη Σιουρούνη και δραστηριοποιείται στην αποδοχή, επεξεργασία και εκκαθάριση πιστωτικών και χρεωστικών καρτών σε ηλεκτρονικά καταστήματα. Ως αδειοδοτημένο ίδρυμα πληρωμών από την Τράπεζα της Ελλάδος, η EveryPay εξυπηρετεί πάνω από το 90% των marketplaces και 15.000 επιχειρήσεις στην Ελλάδα, τετραπλασιάζοντας τις πωλήσεις της κάθε χρόνο, ενώ κατάφερε να διπλασιάσει το προσωπικό της το 2020. Την ίδια χρονιά, η εξαγορά του 25% της EveryPay από το Skroutz αποτέλεσε το επιστέγασμα μιας ήδη επιτυχημένης συνεργασίας, καθώς η EveryPay συνεργαζόταν ήδη για περισσότερο από ένα χρόνο με το Skroutz.

Google news logo Ακολουθήστε το Business Daily στο Google news

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

tzogos-tyxera paixnidia-sillipseis-Irakleio
ΚΟΙΝΩΝΙΑ

BTA: 36.000 έχουν εγγραφεί στο Μητρώο Ευάλωτων Παικτών τυχερών παιχνιδιών

Μετά μια διακοπή δύο ετών, που ρυθμίστηκε με νομοθετικές αλλαγές, στα τέλη του 2022 η NRA άρχισε ξανά να διατηρεί τον κατάλογο των ατόμων που πιστεύει ότι έχουν ή θα μπορούσαν να αναπτύξουν εθισμό στον τζόγο.
Trofima, Super Market, laxanika, lahanika
ΚΟΙΝΩΝΙΑ

ΕΚΠΟΙΖΩ: Φυσικά και λιγότερο επεξεργασμένα τρόφιμα προτιμούν οι καταναλωτές

Και στις τρεις χώρες (Ελλάδα, Μάλτα και Γαλλία) οι καταναλωτές όταν αγοράζουν προϊόντα διατροφής, δίνουν ιδιαίτερα βαρύτητα στη «φυσικότητα» των τροφίμων, καθώς τα θεωρούν πιο υγιεινά.
ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Ερρίκος Ντυνάν: Μη επεμβατική τεχνική φίστουλας για νεφροπαθείς

«Αυτή η μη χειρουργική διαδικασία προσφέρει πλεονεκτήματα, όπως μικρότερο χρόνο ανάρρωσης, λιγότερο πόνο και μικρότερο κίνδυνο επιπλοκών σε σύγκριση με τις παραδοσιακές χειρουργικές μεθόδους» τόνισε ο Αλέξανδρος Μάλλιος.
ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Έρχεται νέο κύμα αφρικανικής σκόνης τις πρώτες μέρες του Απριλίου

«Πρόκειται για ένα φαινόμενο που παρουσιάζεται αυτούς τους μήνες. Δεν είναι παράδοξο ότι συμβαίνει μέσα στον Μάρτιο συνήθως συνοδεύεται με νότιους ανέμους και με αυξημένη θερμοκρασία», δήλωσε ο Δρ. Κώστας Λαγουβάρδος.
ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Αρχαιολόγοι αναζητούν ρωμαϊκή πόλη στο κέντρο της Αλεξανδρούπολης

Η ανακοίνωση για τα νέα ευρήματα έγινε από την αρχαιολόγο της Εφορείας Αρχαιοτήτων Έβρου Φιλοξένη Αϊτατόγλου στην 36η ετήσια Αρχαιολογική Συνάντηση για το Αρχαιολογικό Έργο στη Μακεδονία και τη Θράκη.