ΓΔ: 905.63 0.17% Τζίρος: 19.01 εκ. € Τελ. ενημέρωση: 12:48:32 ΣΤΟΙΧΕΙΑ ΑΓΟΡΑΣ
Φώτο: Shutterstock

Ο δήμος Αθηναίων ανοίγει τρεις κλιματιζόμενους χώρους, λόγω καύσωνα

Στους χώρους τηρούνται αυστηρά όλοι οι κανόνες υγιεινής και ασφάλειας που προβλέπονται βάσει των οδηγιών του Εθνικού Οργανισμού Δημόσιας Υγείας για τον Covid -19.

Τρεις κλιματιζόμενες αίθουσες θέτει σε λειτουργία ο δήμος Αθηναίων από σήμερα, Τρίτη 13 Ιουλίου, για την προστασία των ευάλωτων ομάδων της πόλης από τις υψηλές θερμοκρασίες.

Οι κλιματιζόμενοι χώροι, οι οποίοι θα παραμείνουν ανοιχτοί μέχρι την λήξη του φαινομένου και έχουν ωράριο λειτουργίας από τις 8.00 μέχρι και τις 21.00, είναι οι εξής:

  1. Λέσχη Φιλίας "Η Ανάληψη του Κυρίου", Χελντράιχ 15, Νέος Κόσμος,    Τηλέφωνο Επικοινωνίας: 210.9240403.
  2. Λέσχη Φιλίας Κολοκυνθούς, Αίμωνος 9 & 'Αστρους,    Τηλέφωνο Επικοινωνίας:210.5140877.
  3. Λέσχη Φιλίας Λαμπρινής, Ιαλέμου 63,  Τηλέφωνο επικοινωνίας: 210.2933857

Στους χώρους τηρούνται αυστηρά όλοι οι κανόνες υγιεινής και ασφάλειας που προβλέπονται βάσει των οδηγιών του Εθνικού Οργανισμού Δημόσιας Υγείας για τον Covid -19. Η χρήση μάσκας είναι υποχρεωτική καθ' όλη τη διάρκεια της παραμονής των πολιτών στον χώρο.

Google news logo Ακολουθήστε το Business Daily στο Google news

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Δ. Αθηναίων: Ανοίγει χώρους για την προστασία πολιτών από τον καύσωνα

Στους χώρους θα τηρηθούν αυστηρά όλοι οι κανόνες υγιεινής και ασφάλειας που προβλέπονται για την Covid -19, με υποχρεωτική τη χρήση μάσκας καθ' όλη τη διάρκεια της παραμονής, ενώ θα υπάρχει φυσικός αερισμός και αντισηπτικό διάλυμα.
ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Μπακογιάννης: Η Αθήνα δεν έχει υποδομές να αντιμετωπίσει ακραία φαινόμενα

Ο δήμαρχος Αθηναίων ανέφερε, ότι ζήτησε επιπλέον εκχιονιστικά μηχανήματα, τα οποία ήρθαν από την περιφερειακή ενότητα Βοιωτίας και από το δήμο Λαμιέων και έπεσαν στη «μάχη» της κακοκαιρίας.