ΓΔ: 2568.05 -2.06% Τζίρος: 627.40 εκ. € Τελ. ενημέρωση: 17:25:02
Ελληνική αστυνομία περιπολικό

Εισβολή του «Ρουβίκωνα» στο υπουργείο Περιβάλλοντος και Ενέργειας

Ανήρτησαν πανό που έγραφε «κράτος εμπρηστής» και πέταξαν τρικάκια με συνθήματα σχετικά με τις πρόσφατες πυρκαγιές. Στο σημείο έσπευσαν αστυνομικές δυνάμεις και έχουν γίνει προσαγωγές.

Εισβολή στον χώρο της εσόδου του υπουργείου Περιβάλλοντος και Ενέργειας πραγματοποίησε ομάδα περίπου 20-30 ατόμων, μέλη της αναρχικής συλλογικότητας "Ρουβίκωνας", όπου ανήρτησαν πανό που έγραφε "κράτος εμπρηστής" και πέταξαν τρικάκια με συνθήματα για την καταστροφή του συντελέστηκε από τις πρόσφατες μεγάλες πυρκαγιές.

Στο σημείο έσπευσαν αστυνομικές δυνάμεις και έχουν γίνει προσαγωγές.

Google news logo Ακολουθήστε το Business Daily στο Google news

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

Σταύρος Παπασταύρου ομιλία Βουλή
ΠΟΛΙΤΙΚΗ

Παπασταύρου: Οι απειλές στις ενεργειακές διασυνδέσεις φρένο στην ανάπτυξη

Ο Υπουργός Περιβάλλοντος και Ενέργειας, Σταύρος Παπασταύρου, τόνισε τον ρόλο της Ελλάδας στη νέα ευρωπαϊκή ενεργειακή αρχιτεκτονική και την ανάγκη διασυνδέσεων, σε δείπνο του Atlantic Council στη Νέα Υόρκη, απορρίπτοντας εργαλειοποίηση ενέργειας.
Σταύρος Παπασταύρου στη Βουλή
ΠΟΛΙΤΙΚΗ

Παπασταύρου: Αυξημένο επίδομα θέρμανσης και στοχευμένα μέτρα στήριξης

Ο Υπουργός Περιβάλλοντος και Ενέργειας, Στ. Παπασταύρου, δήλωσε πως αναμένεται αύξηση του επιδόματος θέρμανσης και παρεμβάσεις για μείωση της τιμής του πετρελαίου κάτω από 1,75€, καλύπτοντας περίπου 1,2 εκατ. δικαιούχους.
Κυριάκος Μητσοτάκης σύσκεψη
ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ

Ευρεία σύσκεψη το απόγευμα στο Μαξίμου - Στο επίκεντρο καύσιμα, ρεύμα και πετρέλαιο θέρμανσης

Σύσκεψη στο Μαξίμου σήμερα το απόγευμα με επίκεντρο τις τιμές των καυσίμων και του ρεύματος. Ανησυχία και για το πετρέλαιο θέρμανσης ενόψει της έναρξης διάθεσής του στις 15 Οκτωβρίου.