ΓΔ: 1022.82 -0.19% Τζίρος: 145.75 εκ. € Τελ. ενημέρωση: 17:20:01 ΣΤΟΙΧΕΙΑ ΑΓΟΡΑΣ
Φώτο: ΑΠΕ

Εισβολή του «Ρουβίκωνα» στο υπουργείο Περιβάλλοντος και Ενέργειας

Ανήρτησαν πανό που έγραφε «κράτος εμπρηστής» και πέταξαν τρικάκια με συνθήματα σχετικά με τις πρόσφατες πυρκαγιές. Στο σημείο έσπευσαν αστυνομικές δυνάμεις και έχουν γίνει προσαγωγές.

Εισβολή στον χώρο της εσόδου του υπουργείου Περιβάλλοντος και Ενέργειας πραγματοποίησε ομάδα περίπου 20-30 ατόμων, μέλη της αναρχικής συλλογικότητας "Ρουβίκωνας", όπου ανήρτησαν πανό που έγραφε "κράτος εμπρηστής" και πέταξαν τρικάκια με συνθήματα για την καταστροφή του συντελέστηκε από τις πρόσφατες μεγάλες πυρκαγιές.

Στο σημείο έσπευσαν αστυνομικές δυνάμεις και έχουν γίνει προσαγωγές.

Google news logo Ακολουθήστε το Business Daily στο Google news

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Ξεκινούν οι αιτήσεις για το πρόγραμμα απασχόλησης ρητινεργατών

Ο νέος κύκλος του προγράμματος του υπουργείου Περιβάλλοντος και Ενέργειας αφορά σε 181 θέσεις πλήρους απασχόλησης, από τις συνολικά 590 θέσεις, για 7 έτη και με ακαθάριστες μηνιαίες αμοιβές έως 1.000 ευρώ. Ποιοι έχουν δικαίωμα υποβολής αίτησης.
ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Η ενεργειακή αναβάθμιση κατοικιών στο προσκήνιο απέναντι στον δύσκολο χειμώνα

Από τα μεγαλύτερα προβλήματα στην Ελλάδα είναι ότι ένας πολύ μεγάλος αριθμός ακινήτων έχει κατασκευαστεί πριν από τη δεκαετία του 1980 με εντελώς διαφορετικές προδιαγραφές με αποτέλεσμα να έχουν μεγάλες απώλειες ψύξης και θέρμανσης.
ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Ανακοινώνονται οι δικαιούχοι για την επιδότηση αντικατάστασης συσκευών

Μόνο το 17,22% όσων υπέβαλαν την αίτηση για το πρόγραμμα επιδότησης αντικατάστασης παλιών ενεργοβόρων συσκευών του υπουργείου Περιβάλλοντος και Ενέργειας πήραν το «πράσινο φως». Επιπλέον budget αναζητάει το ΥΠΕΝ.
ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Καταγράφεται και προστατεύεται η βιοποικιλότητα 20 αρχαιολογικών χώρων

Αφορά τους χώρους: Ακρόπολη, Αγορά και Λόφων, Επίδαυρο, Ολυμπία, Φιλίππους, Μεσσήνη, 'Άπτερα Χανίων, Mon Repos, Δωδώνη, Νικόπολη, Μετέωρα, Ά. Αχίλλειο Πρεσπών, Παλαιάς Πόλη Ιωαννίνων και λίμνη, Ακροκόρινθο, Γραμβούσα, Μυστρά, Δήλο, Σούνιο, Βραυρώνα, Δελφούς και Φαιστό.