ΓΔ: 1392.62 0.84% Τζίρος: 117.84 εκ. € Τελ. ενημέρωση: 17:25:01 ΣΤΟΙΧΕΙΑ ΑΓΟΡΑΣ
Φώτο: ΑΠΕ

Επίθεση Ρουβίκωνα στο σπίτι του Άδωνι Γεωργιάδη

Ο «Ρουβίκωνας» πέταξε φέιγ βολάν έξω από το σπίτι του υπουργού Ανάπτυξης και ανέβασαν το γεγονός σε ιστοσελίδα αντιεξουσιαστικού χώρου. Καταδίκασε την επίθεση ο κυβερνητικός εκπρόσωπος.

Μέλη της αναρχικής συλλογικότητας «Ρουβίκωνας» έριξαν λίγο μετά τις 12:30 φέιγ βολάν έξω από το σπίτι του υπουργού Ανάπτυξης και Επενδύσεων Άδωνι Γεωργιάδη. Αμέσως μετά τράπηκαν σε φυγή ενώ πριν από λίγο ανέβασαν ανάρτηση σε ιστοσελίδα του αντιεξουσιαστικού χώρου σχετικά με την ενέργειά τους.

Καταδίκασε την επίθεση ο Στ. Πέτσας

Ο Υφυπουργός παρά τω Πρωθυπουργώ και κυβερνητικός εκπρόσωπος Στέλιος Πέτσας τοποθετήθηκε για την επιδρομή του Ρουβίκωνα  στο σπίτι του Άδωνι Γεωργιάδη, ξεκαθαρίζοντας πως «τέτοιου τύπου φασιστικές επιθέσεις δεν πτοούν κανέναν στην κυβέρνηση».

Αναλυτικά, η δήλωση του κ. Πέτσα:

«Το σπίτι του Υπουργού Ανάπτυξης, Άδωνι Γεωργιάδη δεχθηκε σήμερα, ανήμερα μιας σημαντικής ημέρας για τη Δημοκρατία μας, αντιδημοκρατική επίθεση από τους τραμπούκους του Ρουβικωνα. Τέτοιου τύπου φασιστικές επιθέσεις δεν πτοούν κανέναν στην κυβέρνηση.
Οι μεταρρυθμίσεις προχωρούν και η έννομη τάξη αποκαθίσταται.
Είναι υποχρέωση όλων των δυνάμεων που πιστεύουν στη Δημοκρατία, να το δείξουν εμπράκτως καταδικάζοντας τέτοιες επιθέσεις που στρέφονται εναντίον της».

Google news logo Ακολουθήστε το Business Daily στο Google news

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

epitheseis
ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Επίθεση «Ρουβίκωνα» στα γραφεία της ΛΑΡΚΟ στο Μαρούσι

Τα μέλη του "Ρουβίκωνα" που φορούσαν κράνη, αφού έφτασαν στον προαύλιο χώρο των εγκαταστάσεων προκάλεσαν φθορές στην είσοδο του κτιρίου της εταιρείας με βαριοπούλες και πέταξαν μπογιές, ενώ αμέσως μετά τράπηκαν σε φυγή.
ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Αντιδρούν οι γιατροί με τους εμβολιασμoύς για Covid-19 από τα φαρμακεία

«Η κουλτούρα εμβολιασμού, που οδηγεί στη διαρκή, έγκαιρη και συνεπή εμβολιαστική κάλυψη καλλιεργείται μέσω της σχέσης εμπιστοσύνης ιατρού ασθενούς, κυρίως, και δευτερευόντως, μέσω διαρκών προωθητικών δράσεων στο ευρύ κοινό» ανέφερε ο ΠΙΣ.