ΓΔ: 1376.9 0.84% Τζίρος: 20.45 εκ. € Τελ. ενημέρωση: 12:14:12 ΣΤΟΙΧΕΙΑ ΑΓΟΡΑΣ
Φώτο: Shutterstock

Κλειστοί αύριο βρεφικοί, παιδικοί και βρεφονηπιακοί σταθμοί

Λόγω της έντονης κακοκαιρίας αύριο, θα παραμείνουν κλειστοί βρεφικοί, παιδικοί και βρεφονηπιακοί σταθμοί σε Αττική, Κεντρική Μακεδονία, Στερεά Ελλάδα και Ιόνια Νησιά.

Με εγκύκλιο την οποία υπογράφει η υφυπουργός Εργασίας και Κοινωνικών Υποθέσεων, Δόμνα Μιχαηλίδου, κλειστοί θα παραμείνουν αύριο Παρασκευή 15/10/2021, λόγω των έντονων καιρικών φαινομένων, όλοι οι βρεφικοί, παιδικοί και βρεφονηπιακοί σταθμοί και όλα τα Κέντρα Δημιουργικής Απασχόλησης Παιδιών (ΚΔΑΠ), τα Κέντρα Δημιουργικής Απασχόλησης Παιδιών και Ατόμων με Αναπηρία (ΚΔΑΠΑμεΑ) και τα Κέντρα Διημέρευσης και Ημερήσιας Φροντίδας (ΚΔΗΦ), στις Περιφέρειες:

  • Αττικής,
  • Κεντρικής Μακεδονίας (Περιφερειακή Ενότητα Χαλκιδικής),
  • Στερεάς Ελλάδας (Περιφερειακή Ενότητα Εύβοιας),
  • Ιονίων Νήσων (Περιφερειακή Ενότητα Κέρκυρας).
Google news logo Ακολουθήστε το Business Daily στο Google news

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

tilergasia-ergasia
ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Υπουργείο Εργασίας: Ισχυρή σύσταση για τηλεργασία λόγω της κακοκαιρίας

Το υπουργείο Εργασίας και Κοινωνικής Ασφάλισης απευθύνει συμπληρωματικά σύσταση στις ιδιωτικές επιχειρήσεις να εφαρμόσουν τηλεργασία αύριο Τρίτη, 30 Ιανουαρίου 2024, σε όσες περιπτώσεις είναι οργανωτικά εφικτή η παροχή εξ αποστάσεως εργασίας.
ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Έκτακτα μέτρα για την προστασία των εργαζομένων από τον καύσωνα

Σύμφωνα με απόφαση του υπ. Εργασίας, μεταξύ άλλων, θα υπάρχει υποχρεωτική παύση εργασιών μεταξύ 12-17:00 σε περιοχές που ο κίνδυνος θερμικής καταπόνησης καθίσταται εξαιρετικά υψηλός εκείνο το χρονικό διάστημα.
ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Υπ. Εργασίας: Σύσκεψη για την ασφάλεια των εργαζομένων λόγω καύσωνα

Όπως είπε ο κ. Γεωργιάδης, οι οδηγίες θα είναι πάρα πολύ αναλυτικές και όλες οι επιχειρήσεις θα ξέρουν ακριβώς τι πρέπει να κάνουν αναλόγως του θερμικού φορτίου που θα έχει η κάθε περιοχή.
ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Λήγει σήμερα η προθεσμία για τις αιτήσεις σε βρεφονηπιακούς σταθμούς

Υπενθυμίζεται ότι η υποβολή των αιτήσεων γίνεται ηλεκτρονικά από τους γονείς ή εκπροσώπους των παιδιών με χρήση των κωδικών του Taxisnet στην Ελληνική Εταιρεία Τοπικής Ανάπτυξης και Αυτοδιοίκησης (ΕΕΤΑΑ).
Δόμνα Μιχαηλίδου
ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Δ. Μιχαηλίδου: Παράταση των αιτήσεων για τους βρεφονηπιακούς σταθμούς

Το πρόγραμμα έχει αυξημένο πλέον προϋπολογισμό που ξεπερνά τα 331 εκατ. ευρώ και περιλαμβάνει γονείς που εργάζονται στον ιδιωτικό και το δημόσιο τομέα, ενώ διαθέτει και μια νέα κατηγορία voucher για γονείς με υψηλότερα εισοδήματα.