ΓΔ: 1422.03 0.31% Τζίρος: 355.01 εκ. € Τελ. ενημέρωση: 17:25:03 ΣΤΟΙΧΕΙΑ ΑΓΟΡΑΣ
Kairos
Φωτο: Shutterstock

Επιδείνωση του καιρού σήμερα, με βροχές και σποραδικές καταιγίδες

Μεταβολή θα παρουσιάσει ο καιρός με βροχές σε αρκετές περιοχές της χώρας, ενώ εντονότερα θα είναι τα φαινόμενα με σποραδικές καταιγίδες, κυρίως στα δυτικά και νότια. Ενισχυμένοι βόρειοι άνεμοι στο Αιγαίο και ανατολικοί στο Ιόνιο.

Μεταβολή του καιρού με βροχές σε αρκετές περιοχές της χώρας. Εντονότερα φαινόμενα και σποραδικές καταιγίδες κυρίως στα δυτικά και νότια. Ενισχυμένοι βόρειοι άνεμοι στο Αιγαίο και ανατολικοί στο Ιόνιο.
Πιο αναλυτικά, την Κυριακή 24 Οκτωβρίου 2021 αναμένεται μεταβολή του καιρού με βροχές στο Ιόνιο, στα ηπειρωτικά, στην Εύβοια, στο Βόρειο Αιγαίο, στις Σποράδες και στην Κρήτη. Τα φαινόμενα στα δυτικά, στην Πελοπόννησο, στη Στερεά και ενδεχομένως στην Εύβοια και στη Δυτική Κρήτη θα είναι τοπικά έντονα και θα συνοδεύονται από καταιγίδες.

Η θερμοκρασία θα κυμανθεί, στη Δυτική Μακεδονία από 4 έως 15 βαθμούς, στην υπόλοιπη Βόρεια Ελλάδα από 6 έως 18, στην Ήπειρο από 7 έως 23 βαθμούς, στη Θεσσαλία από 7 έως 20, στα υπόλοιπα ηπειρωτικά από 10 έως 24 βαθμούς, στα νησιά του Ιονίου από 14 έως 24, στα νησιά του Βόρειου Αιγαίου από 11 έως 18 και στα υπόλοιπα νησιωτικά τμήματα του Αιγαίου και στην Κρήτη από 11 έως 25 βαθμούς Κελσίου.

Οι άνεμοι στο Αιγαίο θα πνέουν από βόρειες διευθύνσεις με εντάσεις 6-7 μποφόρ. Στο Ιόνιο αρχικά θα πνέουν ασθενείς άνεμοι, αλλά μετά το μεσημέρι θα επικρατήσουν ανατολικοί άνεμοι που σταδιακά θα ενισχυθούν στα 6 μποφόρ και πιθανόν πρόσκαιρα τοπικά 7 μποφόρ.

Στην Αττική περιμένουμε νεφώσεις με αυξημένη πιθανότητα βροχών κατά περιόδους μετά το μεσημέρι. Οι άνεμοι θα πνέουν βορειοανατολικοί με εντάσεις 4-5 μποφόρ και στα ανατολικά έως 6 μποφόρ, Η θερμοκρασία θα κυμανθεί από 15 έως 21 βαθμούς.

Στη Θεσσαλονίκη αναμένονται νεφώσεις με πιθανότητα παροδικών βροχών. Οι άνεμοι θα πνέουν από ανατολικές διευθύνσεις με εντάσεις 3-5 μποφόρ. Η θερμοκρασία στην πόλη της Θεσσαλονίκης θα κυμανθεί από 12 έως 16 βαθμούς.

 

Google news logo Ακολουθήστε το Business Daily στο Google news

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

Kairos
ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Νεφώσεις με λίγες βροχές και κανονικές για την εποχή θερμοκρασίες

Στην Αττική θα υπάρχουν νεφώσεις ενώ βροχές και ενδεχομένως καταιγίδες αναμένονται το μεσημέρι και απόγευμα, κυρίως στα βόρεια και δυτικά του νομού. Η θερμοκρασία στο κέντρο των Αθηνών θα κυμανθεί από 12 έως 17 βαθμούς Κελσίου.