ΓΔ: 950.12 -0.16% Τζίρος: 18.52 εκ. € Τελ. ενημέρωση: 12:41:38 ΣΤΟΙΧΕΙΑ ΑΓΟΡΑΣ
Ellinikon
Πηγή: Lamda Development

Αποκαλυπτήρια του πρωτοποριακού Commercial Hub στο Ελληνικό

Το Commercial Hub είναι ένα νέο εμπορικό συγκρότημα. Μέσω της παρουσίασης που θα πραγματοποιηθεί την προσεχή Τρίτη 7.12 μπορεί κανείς να πραγματοποιήσει μια ψηφιακή βόλτα στον νέο εμπορικό, ψυχαγωγικό και επιχειρηματικό προορισμό του Ελληνικού.

Την τέταρτη κατά σειρά διαδικτυακή ενημέρωση για το εμβληματικό έργο του Ελληνικού διοργανώνει την ερχόμενη Τρίτη 07 Δεκεμβρίου η Lamda Development. Η εκδήλωση αφορά τη διαδικτυακή παρουσίαση του πρωτοποριακού Commercial Hub του Ελληνικού.

Το Commercial Hub είναι ένα νέο εμπορικό συγκρότημα που φιλοδοξεί να αναβαθμίσει την ποιότητα της ζωής όλων. Μέσω της παρουσίασης όλοι οι ενδιαφερόμενοι μπορούν να πραγματοποιήσουν μια ψηφιακή βόλτα στον νέο υπερσύγχρονο εμπορικό, ψυχαγωγικό και επιχειρηματικό προορισμό του Ελληνικού.

Την παρουσίαση, που θα πραγματοποιηθεί την Τρίτη 7 Δεκεμβρίου 2021 στις 12:00 το μεσημέρι, θα συντονίσει η δημοσιογράφος Κατερίνα Παναγοπούλου.  

Για να παρακολουθήσετε το webinar επισκεφθείτε το κανάλι του Ελληνικού στο YouTube www.youtube.com/theellinikon

Google news logo Ακολουθήστε το Business Daily στο Google news

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

The Ellinikon Experience Park
ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Lamda: Παραδίδει το Ellinikon Experience Park, πρώτο έργο του Ελληνικού

Το Experience Park του Ελληνικού καλύπτει μία έκταση πάνω από 70 στρέμματα, η οποία αποτελεί μέρος του Μητροπολιτικού Πάρκου του Ελληνικού, στον χώρο του πρώην Διεθνούς Αεροδρομίου της Αθήνας. Ανοίγει τις πόρτες του στις 20 Δεκεμβρίου.
Lamda Development, Elliniko
ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΕΙΣ

Ελληνικό: Δουλεύει πυρετωδώς το μεγαλύτερο εργοτάξιο στην Ελλάδα

Σε συνέχεια των μεγάλων κατεδαφίσεων των προηγούμενων μηνών, τρία ακόμη μεγάλα κτίρια επί της λεωφόρου Ποσειδώνος έχουν ξεκινήσει να κατεδαφίζονται. Στη Λ. Βουλιαγμένης έχουν ήδη ολοκληρωθεί οι εκσκαφές για το νέο υπερσύγχρονο κτίριο ΑΜΕΑ.
ΚΟΙΝΩΝΙΑ

LAMDA Development: Παραχωρεί το κέντρο ξιφασκίας για εμβολιαστικό κέντρο

Έχοντας ως γνώμονα των δραστηριοτήτων της την σταθερή πεποίθηση  ότι το «Ελληνικό» ανήκει στους πολίτες η Lamda Development τάσσεται στο πλευρό των αρμόδιων φορέων, για την αντιμετώπιση της πανδημίας.
ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Αντίστροφη μέτρηση για τα αποκαλυπτήρια του ΕΝΦΙΑ, στη Βουλή τον Φεβρουάριο

Σύμφωνα με τις υπάρχουσες πληροφορίες η νέα κλίμακα για τον υπολογισμό του ΕΝΦΙΑ βρίσκεται στο τελικό στάδιο διαμόρφωσής της και θα είναι έτοιμη μέσα στο επόμενο χρονικό διάστημα.