ΓΔ: 805.79 -0.57% Τζίρος: 55.20 εκ. € Τελ. ενημέρωση: 17:20:02 ΣΤΟΙΧΕΙΑ ΑΓΟΡΑΣ
ΔΕΔΔΗΕ
Φώτο: ΔΕΔΔΗΕ

Παραμένουν τα προβλήματα ηλεκτροδότησης σε Μαραθώνα και Κορωπί

Συνεχίζονται οι προσπάθειες αποκατάστασης της ηλεκτροδότησης στις πληγείσες από την κακοκαιρία περιοχές. Ποιες είναι οι κύριες εκκρεμότητες του ΔΕΔΔΗΕ που παραμένει σε επιφυλακή.

Με αμείωτους ρυθμούς συνεχίζονται οι προσπάθειες από τα συνεργεία του ΔΕΔΔΗΕ για να αποκατασταθούν οι ζημιές στην ηλεκτροδότηση περιοχών που επλήγησαν από την κακοκαιρία. Όπως ανέφερε η τελευταία ενημέρωση από τον ΔΕΔΔΗΕ, περίπου 100 παροχές διάσπαρτες στις περιοχές του δήμου Μαραθώνα και του δήμου Κορωπίου, αποτελούν απόψε τις κυριότερες εκκρεμότητες.

«Αυτή την ώρα ολοκληρώνονται οι εργασίες των συνεργείων του στο δίκτυο χαμηλής τάσης σε όλες τις πληγείσες από την κακοκαιρία 'Ελπίδα' περιοχές της Αττικής», αναφέρει ο Διαχειριστής και σημειώνει ότι «όλο το τεχνικό προσωπικό του ΔΕΔΔΗΕ και των συνεργαζόμενων εργολαβικών εταιριών παραμένει και θα παραμείνει σε πλήρη επιφυλακή για όσο χρονικό διάστημα χρειαστεί, προκειμένου να επέμβει άμεσα για την επανηλεκτροδότηση όλων των πολιτών»

Προκειμένου να διασφαλιστεί η αποκατάσταση της ηλεκτροδότησης των νοικοκυριών και σε όλες τις υπόλοιπες περιοχές που επλήγησαν από την κακοκαιρία, ο ΔΕΔΔΗΕ καλεί τους πολίτες που διαπιστώνουν τυχόν βλάβη, να επικοινωνήσουν τηλεφωνικά στο 800 400 4000, 11500 ή 2111900500 ή να το δηλώσουν μέσω της εφαρμογής MyDEDDiE  από το κινητό τους (Android και iOS) ή και μέσω υπολογιστή, από την ιστοσελίδα του ΔΕΔΔΗΕ στο Online Δήλωση Βλάβης (deddie.gr).

Με χιλιάδες νοικοκυρά να έχουν υποφέρει τις τελευταίες ημέρες από παρατεταμένες διακοπές ρεύματος, πολλοί αναφέρουν ότι πρέπει να δοθούν αποζημιώσεις σε όσους κόπηκε το ρεύμα.  Η πολιτική ηγεσία του υπουργείου Περιβάλλοντος και Ενέργειας ψάχνει το θέμα, και πιθανολογείται ότι μπορεί να υπάρξει μια λύση όπως και στο παρελθόν με την κακοκαιρία «Μήδεια», δηλαδή να κοπεί το τέλος χρήσης του δικτύου διανομής από τους λογαριασμούς.

Google news logo Ακολουθήστε το Business Daily στο Google news

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

ΚΟΙΝΩΝΙΑ

ΔΕΔΔΗΕ: Αποκαταστάθηκαν οι ζημιές στη μέση τάση σε όλες τις περιοχές

Ο Διαχειριστής σημειώνει ότι αυτή την ώρα όλη η προσπάθεια επικεντρώνεται στην αποκατάσταση των μεμονωμένων παροχών, στη χαμηλή τάση και θα συνεχιστεί καθ΄όλη τη διάρκεια της νύχτας.
DEDDHE
ΚΟΙΝΩΝΙΑ

ΔΕΔΔΗΕ: Αποκαταστάθηκε η ηλεκτροδότηση στο 80% των πληγεισών περιοχών

Πιο εκτεταμένα προβλήματα εντοπίζονται στην Ανατολική Αττική και συγκεκριμένα στις περιοχές Νέα Μάκρη, Πικέρμι, Γραμματικό, Καλέντζι, Βουτσά, Λαύριο, Κάτω Σούλι, Μαραθώνας, Καλύβια και Κερατέα.
DEDDHE
ΚΟΙΝΩΝΙΑ

ΔΕΔΔΗΕ: Που εντοπίζονται προβλήματα ηλεκτροδότησης λόγω κακοκαιρίας

Προβλήματα σε Αττική, Εύβοια και Κω. Σημειώνεται ότι όλο το ανθρώπινο δυναμικό του βρίσκεται επί ποδός για την όσο το δυνατόν ταχύτερη αποκατάσταση των ζημιών που έχουν προκληθεί στο Δίκτυο από την κακοκαιρία.