ΓΔ: 1381.07 1.14% Τζίρος: 93.81 εκ. € Τελ. ενημέρωση: 17:25:02 ΣΤΟΙΧΕΙΑ ΑΓΟΡΑΣ
Kairos, Xioni, Attiki Odos
Φωτο: Stringer / SOOC

Αττική Οδός: Έως 11/2 η πλατφόρμα για τα αιτήματα αποζημίωσης οδηγών

Έως και την Παρασκευή 11 Φεβρουαρίου 2022 και ώρα 17:00 θα παραμείνει ανοιχτή η πλατφόρμα καταχώρησης αιτημάτων για τους οδηγούς των οποίων τα οχήματα αποκλείστηκαν.

Η Αττική Οδός ενημερώνει με ανακοίνωσή της ότι η πλατφόρμα καταχώρησης αιτημάτων μέσω της ιστοσελίδας της www.aodos.gr (στην ειδική ενότητα με τίτλο «Χιονόπτωση 24.1.2022») για τους οδηγούς των οποίων τα οχήματα αποκλείστηκαν στον αυτοκινητόδρομο τη Δευτέρα 24/1/2022, θα παραμείνει ανοιχτή έως και την Παρασκευή 11 Φεβρουαρίου 2022 και ώρα 17:00.

Για πληροφορίες σχετικά με την πλατφόρμα καταχώρησης αιτημάτων οι ενδιαφερόμενοι μπορούν να ανατρέξουν στο από 4/2/2022 Δελτίο Τύπου της Αττικής Οδού: https://www.aodos.gr/2022/arthro/anoixe-i-platforma-kataxorisis-aitimaton-gia-tous-odigous-ton-oximaton-pou-apokleistikan-stin-attiki-odo-ti-deftera-24-1-2022/.

Επισημαίνεται ότι η καταχώρηση της αίτησης στην πλατφόρμα είναι απαραίτητη ανεξαρτήτως οποιασδήποτε άλλης αίτησης έχει σταλεί ηλεκτρονικά έως τώρα, ενώ η εταιρεία θα ενημερώσει απευθείας τους αιτούντες για την εξέλιξη της διαδικασίας.

Google news logo Ακολουθήστε το Business Daily στο Google news

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

kakokairia-Attiki odos
ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Ανοίγει η πλατφόρμα για την αποζημίωση όσων εγκλωβίστηκαν στην Αττική Οδό

Οι πολίτες που βρέθηκαν εγκλωβισμένοι στην Αττική Οδό λόγω της κακοκαιρίας θα κληθούν να δηλώσουν τα στοιχεία του οχήματός τους στις εισόδους και εξόδους από τις οποίες μπήκαν και εξήλθαν καθώς και την ώρα εισόδου και εξόδου από αυτές.
xatzitheodosiou
ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Αποζημιώσεις από την Αττική Οδό: Τι μπορούμε να διεκδικήσουμε

Ο πρόεδρος της Κεντρικής Ένωσης Επιμελητηρίων Ελλάδας Γιάννης Χατζηθεοδοσίου τόνισε πως όσοι πληγέντες λάβουν εξωδικαστικά ποσό δεν θα μπορούν να διεκδικήσουν δικαστικά αποζημιώσεις που θα μπορούσαν να ανέλθουν στα 100.000 ευρώ.
ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Πάνω από 34 εκατ. έχουν καταβληθεί στους πληγέντες της κακοκαιρίας

Μέχρι στιγμής 6.073 άτομα έχουν λάβει αποζημιώσεις, ενώ όπως αναφέρει η ανακοίνωση του υπουργείου Κλιματικής Κρίσης και Πολιτικής Προστασίας έχουν πραγματοποιηθεί 26.683 οριστικοποιημένες αιτήσεις και 4.794 προσωρινές αιτήσεις.
ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Προχωράει με ταχείς ρυθμούς το σχέδιο αποκατάστασης της Θεσσαλίας

Ο υφυπουργός παρά τω πρωθυπουργώ Θανάσης Κοντογεώργης τόνισε πως έχουν καταχωρηθεί πάνω από 23.000 αιτήσεις για αποζημιώσεις και ακόμα 5.000 προσωρινές. Πότε θα ανοίξουν τα σχολεία στη Θεσσαλία.
ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Στις 6.011 οι ζημιές της κακοκαιρίας που δηλώθηκαν στις ασφαλιστικές

Όπως αναφέρει η ανακοίνωση της Ένωση Ασφαλιστικών Εταιριών Ελλάδος (ΕΑΕΕ), οι ασφαλιστικές προχωρούν ταχύτατα τις αυτοψίες και καταγραφές των ζημιών για την αποζημίωση στα ασφαλισμένα νοικοκυριά και επιχειρήσεις.