ΓΔ: 1422.23 0.33% Τζίρος: 34.39 εκ. € Τελ. ενημέρωση: 13:13:43 ΣΤΟΙΧΕΙΑ ΑΓΟΡΑΣ
Φωτο: Shutterstock

Μπαράζ επιθέσεων σε γραφεία της ΝΔ και τράπεζες

Μπαράζ επιθέσεων σε υποκαταστήματα τραπεζών και σε γραφεία της Νέας Δημοκρατίας εξαπέλυσαν άγνωστα άτομα τα ξημερώματα, σε Γλυφάδα, Άλιμο, Κυψέλη και Καισαριανή, με την αστυνομία να έχει προχωρήσει σε 25 προσαγωγές.

Μπαράζ επιθέσεων σε υποκαταστήματα τραπεζών και σε γραφεία της Νέας Δημοκρατίας εξαπέλυσαν άγνωστα άτομα τα ξημερώματα, σε Γλυφάδα, Άλιμο, Κυψέλη και Καισαριανή.

Ειδικότερα, σύμφωνα με την αστυνομία, στις 01:35 οι δράστες προκάλεσαν υλικές ζημιές στα γραφεία της τοπικής οργάνωσης της Νέας Δημοκρατίας, στην οδό Κωνσταντίνου Αθανάτου, στη Γλυφάδα. Την ίδια ώρα, άλλα άτομα προκάλεσαν φθορές σε υποκατάστημα τράπεζας στην οδό Θουκιδίδου στον 'Aλιμο και σε γραφεία της ΟΝΝΕΔ, στην ίδια περιοχή.

Είκοσι λεπτά αργότερα πραγματοποιήθηκε επίθεση σε υποκατάστημα τράπεζας στην οδό Κερκύρας, στην Κυψέλη, ενώ στις 02:00 στόχος αγνώστων έγινε ένα ακόμη υποκατάστημα τράπεζας, στην οδό Φορμίωνος στην Καισαριανή.

Η αστυνομία προχώρησε συνολικά σε 25 προσαγωγές. Οι 10 έγιναν από την περιοχή της Κυψέλης, οι 9 από τον 'Αλιμο και ο 6 από τη Γλυφάδα.

Google news logo Ακολουθήστε το Business Daily στο Google news

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

ΔΙΕΘΝΗ

Δεν σταματάει τις εξαγωγές πετρελαίου η Σαουδ. Αραβία παρά τις επιθέσεις

Η κρατική τηλεόραση της Σαουδικής Αραβίας, επικαλούμενη τον ανταποκριτή της, μετέδωσε ότι "συνεχίζονται οι εξαγωγές πετρελαίου" από το βασίλειο, παρά τις επιθέσεις με drones που δέχθηκε σήμερα η Aramco σε δυο εργοστάσιά της.
ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ

Handelsblatt: Η ανάκαμψη των ελληνικών τραπεζών

Η γερμανική εφημερίδα Handelsblatt κάνει αναφορά στην ανάκαμψη των ελληνικών τραπεζών μετά την κρίση και την αύξηση των κερδών τους, και την επιστροφή των καταθέσεων σε συνδυασμό με την μείωση των «κόκκινων δανείων».