Εννέα ίπποι έκαναν ντεμπούτο στο Markopoulo Park

Ο ΡΕΪΝΜΠΟΟΥ ΛΑΪΚ κέρδισε το Τρόπαιο Δεκεμβρίου στο Markopoulo Park με το κοινό να δίνει το θερμό του χειροκρότημα και στους εννέα ίππους που έκαναν το ντεμπούτο τους.

Οι οκτώ ιπποδρομίες που διεξήχθησαν στο Markopoulo Park την Κυριακή 1 Δεκεμβρίου φιλοξένησαν εννέα ίππους που έκαναν το ντεμπούτο τους και κέρδισαν το θερμό χειροκρότημα του κοινού.

Χαρακτηριστικά, 3η ιπποδρομία βρέθηκε στο επίκεντρο καθώς έξι από τους εννέα συμμετέχοντες ίππους έτρεχαν για πρώτη φορά στο Μαρκόπουλο, καθώς και η 8η ιπποδρομία, το Τρόπαιο Δεκεμβρίου.

Νικητής της 8ης ιπποδρομίας αναδείχθηκε ο πενταετής καθαρόαιμος ΡΕΪΝΜΠΟΟΥ ΛΑΪΚ, ιδιοκτησίας και ιπποπαραγωγής ΚΟΥΙΝΣΓΟΥΕΪ Α.Ε, με αναβάτη τον Γιάννη Λαζαρίδη και προπονήτρια την Ειρήνη Κεράτσα. Πρόκειται για τη δεύτερη του νίκη στις τρεις τελευταίες συμμετοχές.

Πολλά κέρδη και τζακ ποτ στο ΣΚΟΡ 6

Τζακ ποτ σημειώθηκε στο ΣΚΟΡ 6 (σωστή πρόβλεψη του νικητή σε έξι συνεχόμενες ιπποδρομίες), καθώς δεν βρέθηκε νικητής. Το ποσό των 18.248 ευρώ μεταφέρεται στην επόμενη ιπποδρομιακή συγκέντρωση. Την Κυριακή 9 Δεκεμβρίου, το συνολικό ποσό το οποίο θα μοιραστούν οι νικητές στο ΣΚΟΡ 6 αναμένεται να ξεπεράσει τα 50.000 ευρώ.

Δύο ήταν οι νικητές στο Τετραπλό (τέσσερις πρώτοι ίπποι με τη σωστή σειρά), στην 3η ιπποδρομία, που κέρδισαν από 1,948.87 ευρώ, με δελτία των 12 ευρώ και 18 ευρώ, αντίστοιχα. Δύο νικητές από την Αθήνα, ένας από την Αργυρούπολη και ένας από την Νέα Ιωνία κέρδισαν από 1.364,62 ευρώ στο πρώτο ΣΚΟΡ 4 (σωστή πρόβλεψη του νικητή σε τέσσερις συνεχόμενες κούρσες).

Οι μικροί φίλοι είχαν την ευκαιρία να κάνουν ιππασία με πόνυ και να παίξουν με τα alpaca, σε ειδικά διαμορφωμένο καταπράσινο χώρο. Πολλές εκπλήξεις τους περιμέναν και στο Familly Club, όπου έκαναν εντυπωσιακά face painting και ξετρελάθηκαν με τα νέα παιχνίδια.

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Μεγάλες προσφορές από το Πάμε Στοίχημα στην επιστροφή Μουρίνιο

Λίβερπουλ και Έβερτον αναμεντρώνται στο μεγάλο ντέρμπι της πόλης, ενώ ο Ζοσέ Μουρίνιο επιστρέφει για πρώτη φορά μετά από πέρσι σαν αντίπαλος στο Old Trafford και θα βρεθεί αντιμέτωπος με τους πρώην παίκτες του ενώ θα βρίσκεται στον πάγκο της Τότεναμ.
ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Υπόγειοι πλέον όλοι οι κάδοι απορριμάτων στον Δήμο Κοζάνης

Την υπογειοποίηση όλων των κάδων συλλογής και ανακύκλωσης στον αστικό ιστό αποφάσισε ο Δήμος Κοζάνης, σε μια κίνηση που αποσκοπεί στη βελτίωση του περιβάλλοντος και της ποιότητας ζωής των κατοίκων.