ΓΔ: 1392.62 0.84% Τζίρος: 117.84 εκ. € Τελ. ενημέρωση: 17:25:01 ΣΤΟΙΧΕΙΑ ΑΓΟΡΑΣ
Φώτο: Shutterstock

Παράνομη η απεργία που προκήρυξε η Ομοσπονδία Υπαλλήλων ΟΑΕΔ

«Πρέπει να το γνωρίζουν οι εργαζόμενοι του ΟΑΕΔ που προφανώς δεν θέλουν να συμπράξουν σε μια παρανομία», αναφέρει ανακοίνωση της διοίκησης του οργανισμού, σχετικά.

Στη σημερινή του απόφαση (375/2022), το Μονομελές Πρωτοδικείο Αθηνών έκρινε ως παράνομη την πανελλαδική 24ωρη απεργία που κήρυξε για αύριο, Τρίτη 12 Απριλίου 2022, η Ομοσπονδία Υπαλλήλων ΟΑΕΔ και απαγόρευσε την πραγματοποίησή της, αναφέρει ανακοίνωση της διοίκησης του οργανισμού.

Όπως τονίζεται στην ανακοίνωση, «σημειώνεται ότι και η αυριανή 24ωρη απεργιακή κινητοποίηση της ΑΔΕΔΥ, η οποία ουδέποτε κοινοποιήθηκε στον ΟΑΕΔ αλλά την κήρυξη της οποίας πληροφορηθήκαμε από σχετική ανακοίνωση, ύστερα από σχετικό αίτημα της Ομοσπονδίας Υπαλλήλων ΟΑΕΔ, είναι επίσης παράνομη», προσθέτει.

«Αυτό πρέπει να το γνωρίζουν οι εργαζόμενοι του ΟΑΕΔ που προφανώς δεν θέλουν να συμπράξουν σε μια παρανομία», καταλήγει η ανακοίνωση.

Google news logo Ακολουθήστε το Business Daily στο Google news

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

ΚΟΙΝΩΝΙΑ

ΑΔΕΔΥ: Εικοσιτετράωρη απεργία στις 21 Μαΐου ενάντια στην ακρίβεια

Η ΑΔΕΔΥ επισημαίνει ότι, 14 χρόνια μετά τα μνημόνια, «όπου οι αποδοχές μειώθηκαν κατά 40%, η κυβέρνηση προκαλεί με τα ψίχουλα της εισοδηματικής της πολιτικής και οδηγεί τους εργαζόμενους στο Δημόσιο στη φτώχεια και στην εξαθλίωση».