ΓΔ: 2013.59 -0.50% Τζίρος: 201.95 εκ. € Τελ. ενημέρωση: 17:25:04
Φωτο: Shutterstock

Αίθριος καιρός με λίγες νεφώσεις και άνοδο της θερμοκρασίας

Αραιές νεφώσεις προβλέπονται για την Δευτέρα 09-05-2022 στο μεγαλύτερο μέρος της χώρας με μικρή πιθανότητα περιορισμένων βροχών. Η θερμοκρασία θα σημειώσει μικρή άνοδο.

Γενικά αίθριος καιρός με παροδικές αραιές νεφώσεις, οι οποίες θα είναι πρόσκαιρα πιο πυκνές το πρωί κυρίως στις Κυκλάδες, την Κρήτη και τα Δωδεκάνησα. Τις μεσημβρινές και απογευματινές ώρες είναι πιθανό να εκδηλωθούν τοπικοί όμβροι ή μεμονωμένες καταιγίδες στην Ήπειρο, τη δυτική Στερεά, την Πελοποννήσο και την Κρήτη, κυρίως στα ορεινά.

Οι άνεμοι θα πνέουν από βόρειες διευθύνσεις, στα δυτικά 3 με 4 μποφόρ, στα ανατολικά 3 με 5 και τοπικά στο Αιγαίο έως 6 μποφόρ.

Η θερμοκρασία θα σημειώσει μικρή άνοδο κυρίως στα ηπειρωτικά, όπου θα κυμανθεί από 08 έως 24 με 26 βαθμούς, ενώ στη νησιωτική χώρα θα κυμανθεί από 12 έως 22 με 24 βαθμούς Κελσίου.

ΑΤΤΙΚΗ

Καιρός: Γενικά αίθριος, με παροδικές αραιές νεφώσεις κυρίως το πρωί.

Ανεμοι: Από βόρειες διευθύνσεις 3 με 5 και στα ανατολικά τοπικά 6 μποφόρ.

Θερμοκρασία: Από 13 έως 24 βαθμούς Κελσίου.

ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ

Καιρός: Γενικά αίθριος, με παροδικές αραιές νεφώσεις μέχρι το απόγευμα.

Ανεμοι: Μεταβλητοί 3 μποφόρ.

Θερμοκρασία: Από 11 έως 23 βαθμούς Κελσίου.

ΕΥΒΟΙΑ

Καιρός: Αραιές νεφώσεις παροδικά πιο πυκνές τις πρωινές ώρες. Από αργά το απόγευμα αίθριος.

Ανεμοι: Από βόρειες διευθύνσεις 4 με 5 και στα κεντρικά και νότια τοπικά 6 μποφόρ.

Θερμοκρασία: Από 11 έως 22 βαθμούς Κελσίου.

Google news logo Ακολουθήστε το Business Daily στο Google news

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

Βροχή και ομπρέλα
ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Νέες συστάσεις Πολιτικής Προστασίας προς πολίτες για την κακοκαιρία

Η Πολιτική Προστασία καλεί τους πολίτες σε επαγρύπνηση ενόψει κακοκαιρίας, συστήνοντας μέτρα αυτοπροστασίας από βροχές, καταιγίδες και θυελλώδεις ανέμους, με οδηγίες σε civilprotection.gov.gr.
Βροχή και ομπρέλα
ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Συστάσεις Πολιτικής Προστασίας για έντονα καιρικά φαινόμενα και καταιγίδες

Η Γενική Γραμματεία Πολιτικής Προστασίας προειδοποιεί για ισχυρές βροχές και καταιγίδες από 4 έως 5 Νοεμβρίου, καλώντας τους πολίτες να τηρούν μέτρα αυτοπροστασίας και προσοχής.