ΓΔ: 1453.4 0.39% Τζίρος: 108.47 εκ. € Τελ. ενημέρωση: 16:23:41 ΣΤΟΙΧΕΙΑ ΑΓΟΡΑΣ
Φώτο: Πειραιώς

H Πειραιώς στηρίζει και φέτος τα Γενναία Παιδιά της ΕΛΕΠΑΠ

H Τράπεζα Πειραιώς, αντί εταιρικού δώρου στους πελάτες και τους συνεργάτες της, στηρίζει τα Γενναία Παιδιά της ΕΛΕΠΑΠ προσφέροντας το ποσό για την ενίσχυση των δράσεων της.

Ο Όμιλος της Τράπεζας Πειραιώς, σταθερός στις αρχές του και με αίσθημα κοινωνικής ευθύνης, αναλαμβάνει πρωτοβουλίες για την ενίσχυση των αδύναμων και ευπαθών κοινωνικών ομάδων.

Όπως κάθε χρόνο, έτσι και φέτος τα Χριστούγεννα, η Τράπεζα Πειραιώς, αντί εταιρικού δώρου στους πελάτες και τους συνεργάτες της, στηρίζει τα Γενναία Παιδιά της ΕΛΕΠΑΠ, που αγωνίζονται για ένα καλύτερο μέλλον, προσφέροντας το ποσό για την ενίσχυση των δράσεων της ΕΛΕΠΑΠ.

Η Ελληνική Εταιρία Προστασίας & Αποκαταστάσεως Αναπήρων Προσώπων, ΕΛΕΠΑΠ, είναι το πρώτο φιλανθρωπικό, μη κερδοσκοπικό σωματείο στην Ελλάδα, το οποίο από το 1937, μέσα από τα έξι Κέντρα της σε όλη την Ελλάδα, Αθήνα, Θεσσαλονίκη, Χανιά, Ιωάννινα, Βόλο και Αγρίνιο, έχει προσφέρει θεραπείες αποκατάστασης σε περισσότερα από 100.000 παιδιά με κινητικές αναπηρίες και αναπτυξιακές δυσκολίες.

Google news logo Ακολουθήστε το Business Daily στο Google news

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Έτοιμη να «αποπλεύσει» είναι η «ΕΠΑΝΑCYΣΤΑΣΗ '21: η πλωτή έκθεση»

Η Έκθεση θα «ταξιδέψει» σε περίπου 20 λιμάνια της νησιωτικής Ελλάδας το ιστιοφόρο εκπαιδευτικό σκάφος «Μάνια» του Ναυτικού Λυκείου του Ιδρύματος «Μαρία Τσάκος», ευγενώς διατεθέν για τον σκοπό αυτό.
ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Συνεργασία της Τρ. Πειραιώς με το Ίδρυμα Τεχνολογίας και Έρευνας

Στο διαδραστικό σύστημα, με χρήση του Προγράμματος Διάχυτης Νοημοσύνης του ΙΤΕ, παρουσιάζεται η ανατύπωση του «Ύμνου εις την Ελευθερίαν», πλαισιωμένου από επιπλέον πολυμεσικό πληροφοριακό υλικό.
ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Χρ. Μεγάλου: Η Τράπεζα Πειραιώς επενδύει στη νέα γενιά

Ο κ. Μεγάλου σημείωσε ότι είναι πολύ ενθαρρυντικό ότι και στον 6ο κύκλο του Project Future καταγράφηκε ρεκόρ αιτήσεων από νέους πτυχιούχους ενώ παρά την πανδημία, συνεχίστηκαν από πέρυσι τον Μάρτιο οι προσλήψεις αποφοίτων.