ΓΔ: 1054.59 0.84% Τζίρος: 89.84 εκ. € Τελ. ενημέρωση: 17:20:01 ΣΤΟΙΧΕΙΑ ΑΓΟΡΑΣ
Φωτο: Pixabay

H Eurolife παρουσιάζει ένα νέο ασφαλιστικό αποταμιευτικό πρόγραμμα

Το νέο ασφαλιστικό αποταμιευτικό πρόγραμμα προσφέρει εγγυημένο κεφάλαιο στη λήξη του συμβολαίου και το τεχνικό εγγυημένο επιτόκιο που χρησιμοποιείται είναι 2% για όλη τη διάρκεια του συμβολαίου.

Η Eurolife FFH παρουσιάζει ένα νέο αποταμιευτικό πρόγραμμα ασφάλισης που στόχο έχει να βοηθήσει τους κατόχους του να δημιουργήσουν ένα εγγυημένο κεφάλαιο στη λήξη του συμβολαίου, μετά από εφάπαξ καταβολή. Το πρόγραμμα απευθύνεται σε ανθρώπους που επιθυμούν να δημιουργήσουν ένα σίγουρο κεφάλαιο για το μέλλον, με εγγυημένη απόδοση στην επένδυσή τους.

Πιο συγκεκριμένα, το νέο ασφαλιστικό αποταμιευτικό πρόγραμμα προσφέρει εγγυημένο κεφάλαιο στη λήξη του συμβολαίου και το τεχνικό εγγυημένο επιτόκιο που χρησιμοποιείται είναι 2% για όλη τη διάρκεια του συμβολαίου. Στο πρόγραμμα έχουν τη δυνατότητα να ασφαλιστούν υποψήφιοι μέχρι την ηλικία των 70 ετών και η διάρκεια ασφάλισης είναι 10 έτη. Η ελάχιστη εφάπαξ καταβολή είναι €5.000, ενώ η μέγιστη μπορεί να ανέλθει στα €100.000.

Επιπροσθέτως, κάθε ασφαλισμένος αποκτά δικαίωμα ολικής εξαγοράς, μετά τη συμπλήρωση ενός έτους ασφάλισης, καθώς και εγγυημένες αξίες εξαγοράς σε κάθε χρονική στιγμή. Παράλληλα, παρέχεται προστασία ασφαλίστρων, καθώς σε περίπτωση απώλειας ζωής του ασφαλισμένου πριν τη λήξη του προγράμματος, οι δικαιούχοι που έχουν οριστεί λαμβάνουν το 110% των καθαρών ασφαλίστρων. Το πρόγραμμα είναι ήδη διαθέσιμο στα δίκτυα πωλήσεων της Eurolife FFH και οι ενδιαφερόμενοι θα μπορούν να το αποκτήσουν έως και τα τέλη του 2022.

Με το συγκεκριμένο πρόγραμμα, οι κάτοχοι μπορούν να ενισχύσουν το κεφάλαιό τους, προκειμένου να διευκολύνουν την επίτευξη μελλοντικών στόχων ή να συμπληρώσουν το εισόδημά τους. Για την Eurolife FFH, αξία έχει να ενθαρρύνει τους ανθρώπους να καταφέρνουν περισσότερα καθημερινά. Με το νέο ασφαλιστικό αποταμιευτικό πρόγραμμα εγγυημένου επιτοκίου, βρίσκεται στο πλευρό τους, τηρώντας τη δέσμευσή της να επενδύει στην ανάπτυξη προϊόντων που διευκολύνουν την καθημερινότητα και το μέλλον τους.

Google news logo Ακολουθήστε το Business Daily στο Google news

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Ολοκληρωμένο πρόγραμμα ασφάλισης για drones από την Interlife Ασφαλιστική

Καλύπτει την υποχρεωτική Αστική Ευθύνη, δηλαδή την υποχρέωση αποζημίωσης που έχει ο ιδιοκτήτης έναντι τρίτων προσώπων, σε περίπτωση που προκαλέσει τυχόν σωματικές βλάβες, απώλεια ζωής ή υλικές ζημίες.
ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΕΙΣ

Eurolife: Ασφαλιστικά προγράμματα για μικρομεσαίες επιχειρήσεις

Η ασφαλιστική εταιρεία υποστηρίζει έμπρακτα τους ιδιοκτήτες να βλέπουν τις επιχειρήσεις τους να μεγαλώνουν με σιγουριά, υπευθυνότητα και με ένα ασφαλές περιβάλλον για το προσωπικό τους. 
Cars, Autokinito, Aytokinitiko
ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Πώς διαμορφώνονται οι τιμές των ασφαλίστρων για τα αυτοκίνητα

Ένας σημαντικός παράγοντας που επιβαρύνει τα ασφάλιστρα των αυτοκινήτων είναι και το αυξημένο κόστος επισκευών που οδηγούν σε αύξηση των αποζημιώσεων από τις ασφαλιστικές εταιρείες και επακόλουθα στην αύξηση των ασφαλίστρων.