ΓΔ: 1448.88 0.95% Τζίρος: 27.11 εκ. € Τελ. ενημέρωση: 11:41:33 ΣΤΟΙΧΕΙΑ ΑΓΟΡΑΣ
Athina, Athens, Akinita, Real Estate
Φωτο: Unsplash

Πού εντοπίζονται ακόμα ευκαιρίες ακινήτων στην Αθήνα: Δύο παραδείγματα

Κοντά στο κέντρο ή στο παραλιακό μέτωπο της Αττικής, παρά την αυξημένη ζήτηση για νεότερα ακίνητα, μπορεί κανείς να εντοπίσει ακόμα ευκαιρίες μέσω της πλατφόρμας altamiraproperties της doValue.

Σημαντικές αυξήσεις τιμών παρουσιάζει η αγορά ακινήτων της Αθήνας με τις αγγελίες να βρίθουν από παλαιότερες κατοικίες πριν του 1980 κάνοντας την αναζήτηση νεόδμητης κατοικίας σε καλή περιοχή μία δύσκολη υπόθεση.

Περιοχές όπως στα νότια προάστια αλλά και στα πέριξ του κέντρου της Αθήνας συγκεντρώνουν διαχρονικά μεγάλη ζήτηση με τις «ευκαιρίες» να μην εμφανίζονται εύκολα ή καθημερινά. Για παράδειγμα, στο παραλιακό μέτωπο της Αττικής, η Βούλα παραμένει μία χρυσή επιλογή καθώς συνδυάζει τις ευκολίες της πόλης με τους πιο χαλαρούς ρυθμούς μιας γειτονιάς κοντά στη θάλασσα. Παράλληλα, σημαντικό ρόλο στην επιλογή της περιοχής από έναν αγοράστη παίζει και η εύκολη σύνδεσή της με το κέντρο της Αθήνας μέσω του τραμ. Αντίστοιχα, σημαντική είναι και η ζήτηση κατοικιών στον Νέο Κόσμο που αποτελεί μία ιδανική επιλογή για κάποιον που επιθυμεί να βρίσκεται κοντά στο κέντρο και να φθάνει άμεσα με το μετρό όπου επιθυμεί, αλλά να αποφεύγει ταυτόχρονα την κίνηση και την φασαρία κεντρικών γειτονιών της Αθήνας.

Ευκαιρίες τις περιοχές αυτές μπορεί να βρει κανείς μέσω της πλατφόρμας ακινήτων www.altamiraproperties.gr, της doValue. Ενδεικτικά στο Πανόραμα Βούλας μπορεί να βρει κανείς διαμπερές οροφοδιαμέρισμα επιφάνειας 126,43 τ.μ., στο ισόγειο τριώροφης πολυκατοικίας κατασκευής του 1993. Το διαμέρισμα αποτελείται από 3 υπνοδωμάτια, χώρο υποδοχής, κουζίνα, μπάνιο και W.C. Διαθέτει, επίσης, 4 βεράντες με θέα σε πράσινο, κατοικίες καλής αρχιτεκτονικής με πρασιές και ησυχία. Παράλληλα, διαθέτει δική του είσοδο δική από τον πλάγιο ακάλυπτο χώρο η οποία έχει περίφραξη με επένδυση πέτρας και τα εξωτερικά κουφώματα είναι αλουμίνια. Στα θετικά χαρακτηριστικά του ακινήτου εντάσσεται και το εύκολο πάρκινγκ ενώ η πολυκατοικία επί της οποίας βρίσκεται το ακίνητο, απέχει περίπου 3 χιλιόμετρα από το εμπορικό κέντρο της Γλυφάδας, 3,5 χιλιόμετρα από τη στάση του Τράμ ασκληπιείο Βούλας και 1.500 μέτρα από τη Λ. Βουλιαγμένης.

dovalue

Διεύθυνση: Υμηττού 53 & Λεωνίδου, Βούλα
Τιμή πρώτης προσφοράς: 210.000€

Αντίστοιχα, στο Νέο Κόσμο, σε 8ωροφη πολυκατοικία διατίθεται μέσω της πλατφόρμας Διαμέρισμα /Μεζονέτα 7ου και 8ου ορόφου επιφανείας 61,27 τμ που διαθέτει και δώμα 18,79 τ.μ. Με θέα στην Ακρόπολη και Φιλοπάππου, η μεζονέτα κατασκευής του 2008 είναι προσόψεως διαμπερής, διαθέτει τζάκι και εξώστη. Στον 7ο όροφο το εμβαδόν της κατοικίας ανέρχεται στα 25,34 τ.μ. και αποτελείται από καθιστικό, κουζίνα, W.C., τζάκι, εξώστη και ημιυπαίθριο χώρο 13,45 τ.μ., με μπαλκόνι. Στον 8ο όροφο, η συνολική επιφάνεια φθάνει τα 28,22 τ.μ. και αποτελείται από υπνοδωμάτιο, μπάνιο και βεράντα. Απέχει 400 μ από τον σταθμό μετρό Συγγρού-Φιξ, περίπου 220 μ από τη Λ. Συγγρού, 2 χλμ περίπου από το Σύνταγμα και τον Εθνικό κήπο.

dovalue

Διεύθυνση: Θαρύπου 25, Νέος Κόσμος
Τιμή πρώτης προσφοράς: 200.000€

Η doValue Greece, μέσω της doValue Greece Real Estate Services διαδραματίζει ηγετικό ρόλο στη διαχείριση ακινήτων στην ελληνική αγορά, έχοντας στην διαχείρισή της σήμερα περισσότερα από 260.000 ακίνητα και παρέχοντας ένα πλήρες φάσμα υποστηρικτικών υπηρεσιών. Μέσω της πλατφόρμας altamiraproperties.gr παρέχεται ένα ολοκληρωμένο περιβάλλον παρουσίασης κάθε κατηγορίας ακινήτων σε όλη την Ελλάδα που δίνει σε επενδυτές και ιδιώτες τη δυνατότητα να βρουν τις ευκαιρίες που ταιριάζουν στις ανάγκες τους. Στην πλατφόρμα μπορείτε να βρίσκετε ακίνητα για προσωπική χρήση ή επένδυση, βλέπετε τα χαρακτηριστικά τους, αξιοποιείτε έξυπνα εργαλεία και ενημερώνεστε για νέες ευκαιρίες.

*Το ακίνητο εκτίθεται σε δημόσιο αναγκαστικό πλειστηριασμό, ο οποίος είναι αναρτημένος στο eauction.gr (πλατφόρμα διενέργειας πλειστηριασμών).

Google news logo Ακολουθήστε το Business Daily στο Google news

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

Ακίνητα, Real Estate
ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ

Altamira Properties: Τι προσφέρει η νέα ηλεκτρονική πλατφόρμα ακινήτων

Διαφάνεια, προβολή και προώθηση ακινήτων με όλα τους τα χαρακτηριστικά που ενδιαφέρουν κάθε επενδυτή και ιδιώτη. Δυνατότητα να αναζητήσουν προσωποποιημένες λύσεις και ευκαιρίες που ταιριάζουν στις ανάγκες και τις επιλογές τους.
ΧΡΗΣΤΙΚΑ

Προσυμπληρωμένα στο έντυπο Ε2 τα έσοδα από τις βραχυχρόνιες μισθώσεις

Αυτόματα μπαίνουν στη δήλωση τα έσοδα με βάση τα στοιχεία των εταιρειών βραχυχρόνιας μίσθωσης, ενώ οι ιδιοκτήτες θα έχουν τη δυνατότητα παρεμβάσεων. Τα 12 «κλειδιά» για τη συμπλήρωση του εντύπου.
ΚΟΙΝΩΝΙΑ

ΑΑΔΕ: Νέα ενημέρωση και εξυπηρέτηση πλημμυροπαθών στη Λάρισα

Η ΑΑΔΕ προχώρησε στην απαλλαγή από τον ΕΝΦΙΑ 2024 για όλα ακίνητα που επλήγησαν από πλημμύρες και λοιπές καταστροφές από 1/7/2023, με βάση τις αιτήσεις απαλλαγής που υποβλήθηκαν στην πλατφόρμα Αρωγή.
ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Έκθεση: «άνδρα πολύτροπον. Αφιέρωμα στη ζωή και το έργο του Γιάννη Κωστόπουλου»

Την έκθεση οργανώνει το Ίδρυμα Ιωάννου Φ. Κωστόπουλου σε συνεργασία με το Μουσείο Μπενάκη και θα διαρκέσει μέχρι 12 Μαΐου. Παρουσιάζεται στην αίθουσα Σπυρίδωνος και Ευρυδίκης Κωστοπούλου του Μουσείου Μπενάκη Ελληνικού Πολιτισμού.
ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ

«Έκρηξη» στις αντικειμενικές τιμές ακινήτων: Θα ακολουθήσουν τις εμπορικές

Πάνω από 40% έχουν αυξηθεί την τελευταία τριετία οι τιμές των κατοικιών, στις οποίες πρέπει να προσαρμοστούν και οι αντικειμενικές. Τα δύο νέα συστήματα για τον προσδιορισμό των τιμών και το χρονοδιάγραμμα του ΥΠΕΘΟ.