ΓΔ: 860.06 1.04% Τζίρος: 80.46 εκ. € Τελ. ενημέρωση: 17:20:00 ΣΤΟΙΧΕΙΑ ΑΓΟΡΑΣ
dovalue-akinita
Φώτο: doValue

Επενδυτικές ευκαιρίες στα κτήρια γραφείων: Τρία ακίνητα από την doValue

H doValue, μέσω της πλατφόρμας Altamira Properties, που αποτελεί ένα εργαλείο διαχείρισης και προβολής ευκαιριών ακινήτων επενδυτικού ενδιαφέροντος ή προσωπικής χρήσης σε όλη την Ελλάδα, διαθέτει τρία μεγάλα ακίνητα στα βόρεια προάστια.

Την ώρα που ανεβάζει ταχύτητες η αγορά επαγγελματικών ακινήτων με επενδυτές να αναζητούν ευκαιρίες για την περίοδο μετά την πανδημία, η doValue, μέσω της πλατφόρμας Altamira Properties, που αποτελεί ένα εργαλείο διαχείρισης και προβολής ευκαιριών ακινήτων επενδυτικού ενδιαφέροντος ή προσωπικής χρήσης σε όλη την Ελλάδα, διαθέτει τρία μεγάλα ακίνητα στα βόρεια προάστια, τα οποία βρίσκονται σε κεντρικές θέσεις και προσφέρουν πολλές επιλογές χρήσεων από γραφεία και αποθήκες έως χώρους εστίασης και πάρκινγκ.

Ειδικότερα, πρόκειται για συγκρότημα επαγγελματικών χώρων με δύο πτέρυγες (Κτίριο Α & Κτίριο Β) σε οικόπεδο 6.506,91 τ.μ. που είναι μισθωμένα στις εταιρείες Fourlis και BAYER αντίστοιχα. Τα κτήρια αυτά χωρίζονται σε δύο πτέρυγες με γωνιακή κάτοψη και έχουν δύο κοινά υπόγεια επίπεδα. Κάθε πτέρυγα αποτελείται από ισόγειο, δύο ορόφους και υπόγειο (1ο υπόγειο).

dovalue_akinita

 

Η χρήση του συγκροτήματος, που βρίσκεται στη διασταύρωση της οδού Σωρού με τη Λεωφόρο Αμαρουσίου – Χαλανδρίου, Μαρούσι, είναι χώροι γραφείων και τα δύο κοινά υπόγεια χρησιμοποιούνται ως χώροι στάθμευσης

Στα ανταγωνιστικά πλεονεκτήματα του χώρου αυτού είναι, εκτός της πλεονεκτικής θέσης στην ευρύτερη περιοχή που έχει αρκετά εμπορικά και επαγγελματικά κτίρια, η καλή ορατότητα και η εύκολη πρόσβαση με ιδιωτικά και δημόσια μέσα μεταφοράς: Βρίσκεται σε κεντρικό σημείο του δήμου, σε απόσταση 250 μέτρα από τη λεωφόρο Κηφισίας και 850 μέτρα από τον οδικό κόμβο της Κηφισίας (Δαχτυλίδι). Παράλληλα, η περιοχή έχει «μπει στο μάτι» των επενδυτών αυξάνοντας τη ζήτηση για χώρους που μπορούν να συγκεντρώνουν διαφορετικές χρήσεις καθώς στην ευρύτερη περιοχή παρουσιάζεται μεγάλη ποικιλία: από πολυκαταστήματα, γραφεία, νοσοκομεία, ιατρικά κέντρα έως και εκθεσιακούς χώρους.

Στην ίδια περιοχή και με ανάλογα ανταγωνιστικά πλεονεκτήματα, δύο ακόμα κτήρια σε συγκρότημα κτηρίων στην περιοχή του Αμαρουσίου (στις οδούς Χειμάρας και Γραβιάς) που βρίσκονται υπό μίσθωση από την ERNST & YOUNG και τα ΕΛΠΕ είναι διαθέσιμα από τη doValue.

dovalue_akinita

 

Και τα δύο κτήρια αποτελούνται από δύο υπόγεια, ισόγειο και τρεις ορόφους το καθένα. Η χρήση των κτιρίων είναι χώροι γραφείων και τα δύο υπόγεια χρησιμοποιούνται εν μέρει ως χώροι στάθμευσης.

Altamira Properties: Τι προσφέρει η ηλεκτρονική πλατφόρμα ακινήτων

Βασισμένη σε τεχνογνωσία της ισπανικής εταιρείας Altamira, πρωτοπόρου στην ευρωπαϊκή αγορά διαχείρισης ακίνητης περιουσίας, η πλατφόρμα λανσαρίστηκε από την doValue στην ελληνική αγορά και φιλοξενεί όλα τα ακίνητα τα οποία διαχειρίζεται η doValue Greece Real Estate Services.

Η πλατφόρμα παρέχει ένα ολοκληρωμένο εργαλείο για την προβολή και προώθηση ακινήτων με όλα τους τα χαρακτηριστικά, δίνοντας την δυνατότητα σε επενδυτές και ιδιώτες να αναζητήσουν προσωποποιημένες λύσεις και ευκαιρίες που ταιριάζουν στις ανάγκες τους, με κύριο στόχο τη δημιουργία αξίας για κάθε ενδιαφερόμενο.

Τα υπό διαχείριση ακίνητα παρουσιάζονται στην πλατφόρμα με περιγραφή των χαρακτηριστικών τους, όπως, επιφάνεια, χώροι, φωτογραφικό υλικό, ακριβής τοποθεσία και προτεινόμενη τιμή πώλησης, καθώς και δυνατότητα υπολογισμού ενδεικτικών σεναρίων  χρηματοδότησης.

Ο χρήστης της πλατφόρμας Altamira Properties μπορεί να κάνει την έρευνά του για οικιστικά ακίνητα όλων των ειδών (μονοκατοικίες, διαμερίσματα και εξοχικές κατοικίες) και για επενδυτικές ευκαιρίες σε κατοικίες, επαγγελματικούς χώρους / καταστήματα, τουριστικά συγκροτήματα, βιομηχανικά και βιοτεχνικά ακίνητα, αγροτεμάχια για ανάπτυξη και αποθήκες

Η πλατφόρμα προσφέρει μία σειρά από έξυπνα ηλεκτρονικά εργαλεία με τα οποία μπορεί κανείς να:

  • Σχεδιάσει σενάρια χρηματοδότησης. Χρησιμοποιώντας τον ειδικό υπολογιστή σε κάθε σελίδα ακινήτου και μπορεί να δει ενδεικτικές χρηματοδοτικές επιλογές για να το αποκτήσει
  • Να εντοπίσει, να επιλέξει ή/και να διεκδικήσει ακίνητα μέσω των διαθεσίμων εργαλείων (συμπεριλαμβανομένων και των ηλεκτρονικών πλειστηριασμών μέσω απευθείας πρόσβασης στην πλατφόρμα e-action)
  • Να ενημερωθεί πρώτος για νέα ακίνητα. Επιλέγοντας να λαμβάνει ειδοποιήσεις για νέα ακίνητα που φιλοξενεί η Altamira Properties και μπορεί να τον ενδιαφέρουν για προσωπική χρήση ή επένδυση. Δημιουργώντας έναν προσωπικό λογαριασμό στο My Altamira Properties μπορεί κανείς να διαχειρίζεται τα ακίνητα που τον ενδιαφέρουν και για τα οποία θέλει να λαμβάνει άμεση ενημέρωση αλλά και να μαθαίνει πρώτος τις νέες ευκαιρίες.

Διαχείριση ακινήτων σε όλα τα στάδια

Η DoValue Greece Real Estate Services αναλαμβάνει τη διαχείριση του ακινήτου σε όλη τη διάρκεια του κύκλου ζωής του, από την αρχική ένταξή του στο χαρτοφυλάκιό της εταιρίας μέχρι την αξιοποίηση και την πώλησή του. Οι παρεχόμενες υπηρεσίες αφορούν στη διαχείριση κάθε ακινήτου, ξεχωριστά, για όλη τη διάρκεια του κύκλου ζωής του, από την αρχική ένταξή του στο υπό διαχείριση χαρτοφυλάκιο μέχρι την πλήρη αξιοποίηση και, εν τέλει, την πώλησή του. 

Για τον σκοπό αυτό, προσφέρεται ένα πλήρες δίκτυο υπηρεσιών διαχείρισης ακινήτων (asset management) που παρέχει:

  • Τεχνικούς και νομικούς ελέγχους και νομιμοποιήσεις
  • Διαχείριση ενοικίων
  • Τεχνική διαχείριση
  • Διαχείριση χαρτοφυλακίων
  • Υπηρεσίες ανάπτυξης
  • Προώθηση μέσα από τοπικά και διεθνή δίκτυα πωλήσεων
Google news logo Ακολουθήστε το Business Daily στο Google news

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

Akinita, Real Estate, Athens, Athina
ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ

ΠΟΜΙΔΑ: Να καταργηθούν οι αντισυνταγματικές επιβαρύνσεις του ΕΝΦΙΑ 2022

Η Ομοσπονδία καλεί το υπουργείο Οικονομικών να προβεί άμεσα σε διορθωτική παρέμβαση, καταργώντας όλες τις νέες δυσμενείς ρυθμίσεις και ζητά να τεθούν ως συνολικό «πλαφόν» τα ποσά που χρεώθηκαν το 2021.
Akinita, Real Estate, Athens, Athina
ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ

Αναρτώνται τα εκκαθαριστικά ΕΝΦΙΑ, τέλος Μαΐου η πρώτη δόση

Σε 10 ισόποσες μηνιαίες δόσεις θα καταβληθεί ο φετινός ΕΝΦΙΑ που θα είναι μειωμένος κατά 380 εκατ. ευρώ όπως δήλωσε ο υπ. Οικονομικών. Πώς θα γίνει ο υπολογισμός φόρου και πώς θα αναζητήσετε το εκκαθαριστικό στην ηλεκτρονική πύλη της ΑΑΔΕ.
tourismos, turism, Nisia,
ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ

«Φουλ» τα ακίνητα Airbnb για την Πρωτομαγιά: Πού υπάρχουν ευκαιρίες

Μεγάλη η «έξοδος» και για το τριήμερο της Πρωτομαγιάς με πολλούς να επιλέγουν ακίνητα σε βραχυχρόνια μίσθωση για τη διαμονή τους. Ποιες οι πιο φθηνές περιοχές για εκείνους της τελευταίας στιγμής.