ΓΔ: 1435.19 -0.93% Τζίρος: 94.14 εκ. € Τελ. ενημέρωση: 17:16:11 ΣΤΟΙΧΕΙΑ ΑΓΟΡΑΣ
Φωτο: Pixabay

Πυρκαγιά σε κτίριο που στεγάζεται πολυκατάστημα στο Χολαργό

Σύμφωνα με την πυροσβεστική η φωτιά είναι στον δεύτερο όροφο και λόγω των υλικών που υπάρχουν στην αποθήκη έχει πάρει διαστάσεις και έχει πολύ καπνό.

Μεγάλη πυρκαγιά είναι σε εξέλιξη σε αποθηκευτικό χώρο, πάνω από το πολυκατάστημα «Δαναός» στην συμβολή των λεωφόρων Μεσογείων και Περικλέους στο Χολαργό.

Σύμφωνα με την πυροσβεστική η φωτιά είναι στον δεύτερο όροφο και λόγω των υλικών που υπάρχουν στην αποθήκη έχει πάρει διαστάσεις και έχει πολύ καπνό. Μέχρι στιγμής δεν έχει γίνει αναφορά για εγκλωβισμένα άτομα.Για την κατάσβεση της πυρκαγιάς επιχειρούν 15 πυροσβέστες με πέντε οχήματα.

Google news logo Ακολουθήστε το Business Daily στο Google news

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Πρώτη καταδίκη για το Μάτι, δύο χρόνια στον τότε διοικητή Συντονιστικού

Το τριμελές πλημμελειοδικείο καταδίκασε σήμερα τον τότε διοικητή του Συντονιστικού Κέντρου Επιχειρήσεων, Ιωάννη Φωστιέρη, σε ποινή φυλάκισης 2 ετών με αναστολή για την κατηγορία της κατάθεσης ψευδών στοιχείων στις εισαγγελικές αρχές.
Ηλεκτρονικός Υπολογιστής
ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Πρεμιέρα για την πλατφόρμα καταγγελιών που αφορά μέτρα πυροπροστασίας

Οι πολίτες μέσω μιας απλής διαδικασίας στο gov.gr θα μπορούν να υποβάλλουν την αναφορά τους σχετικά με τα μέτρα πυροπροστασίας που έχουν λάβει επιχειρήσεις και εγκαταστάσεις. Πώς γίνεται η υποβολή της αίτησης.