Φωτο: Shutterstock

Τράπεζα Πειραιώς: Επέστρεψε την χρέωση των 5 ευρώ ζητώντας συγγνώμη

Εκ παραδρομής ξεκαθάρισε η τράπεζα ότι πραγματοποιήθηκε η χρέωση «τέλος σύνδεσης winbank» και με γραπτό μήνυμα ζήτησε συγγνώμη από τους πελάτες της.

«Σας ενημερώνουμε ότι πραγματοποιήθηκε ο αντιλογισμός της χρέωσης: ''έλος σύνδεσης winbank' που έγινε εκ παραδρομής. Ζητούμε συγνώμη για την αναστάτωση». Με αυτό το γραπτό μήνυμα - SMS ενημερώνει τους πελάτες της η Τράπεζα Πειραιώς για τη χρέωση 5 ευρώ που έγινε σε πελάτες που κάνουν χρήση της ηλεκτρονικής τραπεζικής υπηρεσίας της.

Υπενθυμίζεται ότι για το θέμα με την χρέωση είχε τοποθετηθεί ο Άδωνις Γεωργιάδης με ανάρτησή του στο twitter και είχε αναφέρει ότι επρόκειτο για λάθος του συστήματος. Ο υπουργός διευκρίνισε ότι το θέμα ερευνήθηκε και από αυτόν και από τις υπηρεσίες του υπουργείου.

«Επρόκειτο περί λάθους του συστήματος, θα υπάρξει αντιλογισμός του ποσού άμεσα σε όσους υπήρξε χρέωση και δεν θα υπάρχει καμία νέα επιπλέον χρέωση», διαβεβαίωσε ο ίδιος.

Σήμερα με νέα ανάρτησή του ο υπουργός αναφέρει: «Σε χιλιάδες πελάτες της Τραπέζης Πειραιώς έρχεται σήμερα αυτό το μήνυμα. Όσο κάποιοι με κατηγόρησαν για την χθεσινή μου παρέμβαση, εμείς προχωράμε υπέρ των πολιτών να είμαστε εδώ», σημείωσε στο twitter ο υπουργός Ανάπτυξης και Επενδύσεων, Άδωνις Γεωργιάδης.

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Η Τρ. Πειραιώς δωρίζει υγειονομικό υλικό για την μάχη κατά του κορονοϊού

Αρωγός στις προσπάθειες για τον περιορισμό της εξάπλωσης του κορονοϊού στη χώρα στέκεται η Τράπεζα Πειραιώς που θα δωρίσει υγειονομικό υλικό πρώτης ανάγκης όπου της υποδείξει το υπουργείο Υγείας.
ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Θετικός στον κορονοϊό ο πρόεδρος της Τρ. Πειραιώς Γεώργιος Χαντζηνικολάου

Ο πρόεδρος της Τράπεζας Πειραιώς και της Ελληνικής Ένωσης Τραπεζών, Γεώργιος Χαντζηνικολάου, γνωστοποίησε ότι μετά από σχετική εξέταση που πραγματοποίησε βρέθηκε θετικός στον κορονοϊό.
ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Συνεχίζει τις κινητοποιήσεις η ΟΤΟΕ για τις απολύσεις στην Πειραιώς

Σε 24ωρη απεργία στην Τράπεζα Πειραιώς και στάση εργασίας  στον κλάδο από 12:00 έως 15:15 την Πέμπτη 19 Δεκεμβρίου προχωράει η ΟΤΟΕ ζητώντας την ανάκληση των απολύσεων στην Τράπεζα Πειραιώς.