ΓΔ: 1448.7 0.06% Τζίρος: 152.33 εκ. € Τελ. ενημέρωση: 17:25:01 ΣΤΟΙΧΕΙΑ ΑΓΟΡΑΣ
Φωτο: Pixabay

Τρίχρονο παιδί βρέθηκε νεκρό σε φλεγόμενο κτίριο στον Πειραιά

Ρομά άναψαν φωτιά για να ζεσταθούν και ξέσπασε πυρκαγιά. Το παιδί βρέθηκε νεκρό εντός του εγκαταλελειμμένου κτιρίου. Η φωτιά τέθηκε υπό έλεγχο από την Πυροσβεστική Υπηρεσία χωρίς να κινδυνεύσουν παρακείμενα κτίρια.

Ένα παιδί 3 ετών ανασύρθηκε νεκρό από τους άνδρες της Πυροσβεστικής κατά τη διάρκεια κατάσβεσης πυρκαγιάς σε κτίριο στη συμβολή των οδών Δεληγιώργη και Ομηρίδου Σκυλίτση στον Πειραιά. Το παιδί βρέθηκε νεκρό εντός του εγκαταλελειμμένου κτιρίου.

Σε αυτό ζούσαν περίπου 10 με 15 Ρομά, βουλγαρικής καταγωγής. Σύμφωνα με τις υπάρχουσες πληροφορίες, άναψαν φωτιά για να ζεσταθούν και ξέσπασε πυρκαγιά. Οι υπόλοιποι βγήκαν έξω και σώθηκαν, αλλά το παιδί δεν πρόλαβε.

Η φωτιά τέθηκε υπό έλεγχο από την Πυροσβεστική Υπηρεσία χωρίς να κινδυνεύσουν παρακείμενα κτίρια. Στην επιχείρηση κατάσβεσης συμμετείχαν 16 πυροσβέστες με 6 οχήματα.

Google news logo Ακολουθήστε το Business Daily στο Google news

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Πρώτη καταδίκη για το Μάτι, δύο χρόνια στον τότε διοικητή Συντονιστικού

Το τριμελές πλημμελειοδικείο καταδίκασε σήμερα τον τότε διοικητή του Συντονιστικού Κέντρου Επιχειρήσεων, Ιωάννη Φωστιέρη, σε ποινή φυλάκισης 2 ετών με αναστολή για την κατηγορία της κατάθεσης ψευδών στοιχείων στις εισαγγελικές αρχές.
Ηλεκτρονικός Υπολογιστής
ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Πρεμιέρα για την πλατφόρμα καταγγελιών που αφορά μέτρα πυροπροστασίας

Οι πολίτες μέσω μιας απλής διαδικασίας στο gov.gr θα μπορούν να υποβάλλουν την αναφορά τους σχετικά με τα μέτρα πυροπροστασίας που έχουν λάβει επιχειρήσεις και εγκαταστάσεις. Πώς γίνεται η υποβολή της αίτησης.