ΓΔ: 1454.98 1.38% Τζίρος: 124.03 εκ. € Τελ. ενημέρωση: 17:25:02 ΣΤΟΙΧΕΙΑ ΑΓΟΡΑΣ
Fast-Ferries
Φωτο: Fast Ferries

Mε τη βοήθεια ρυμουλκού έδεσε στη Ραφήνα το Fast Ferries Andros

Νωρίτερα, ειδικό συνεργείο ολοκλήρωσε με επιτυχία την επιχείρηση αποκόλλησης της αλυσίδας της άγκυρας από την προπέλα του πλοίου.

Με ασφάλεια και με τη χρήση ρυμουλκού κατέπλευσε στο λιμάνι της Ραφήνας το «Fast Ferries Andros» με 734 επιβάτες, που από το πρωί παρέμενε ακινητοποιημένο στο αγκυροβόλιο του λιμανιού λόγω εμπλοκής αλυσίδας άγκυρας άλλου πλοίου στην προπέλα.  Νωρίτερα, ειδικό συνεργείο ολοκλήρωσε με επιτυχία την επιχείρηση αποκόλλησης της αλυσίδας της άγκυρας από την προπέλα του πλοίου.

Το πλοίο παρέμενε στο αγκυροβόλιο της Ραφήνας από το πρωί και ήταν δεμένο από ρυμουλκά για λόγους ασφαλείας. Αργά το απόγευμα, στους επιβάτες του πλοίου μεταφέρθηκαν τρόφιμα και φάρμακα, ενώ τα επιβατηγά οχηματαγωγά πλοία Andros Queen, Θεολόγος Π και Superferry, αντί της Ραφήνας, είχαν καταπλεύσει στο λιμάνι του Λαυρίου για λόγους ασφαλείας.

 

Google news logo Ακολουθήστε το Business Daily στο Google news

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

grimaldi
ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Προσπάθεια απεγκλωβισμού δυο Ελλήνων από το φλεγόμενο Euroferry Olympia

Στο σημείο όπου είναι σε εξέλιξη το συμβάν βρίσκεται ένα πλοίο με πυροσβεστικά οχήματα που κάνουν συνεχείς ρίψεις νερού στο πλοίο, αλλά και ένα ρυμουλκό που επιχειρεί και αυτό στην κατάσβεση της φωτιάς. Έχει ολοκληρωθεί η καταμέτρηση των επιβατών.
grimaldi
ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Φωτιά σε πλοίο ανοιχτά της Κέρκυρας, γίνεται η περισυλλογή των επιβατών

Σε ετοιμότητα βρίσκεται το Νοσοκομείο της Κέρκυρας εάν χρειαστεί να μεταφερθεί κάποιος επιβάτης του πλοίου ή κάποιο μέλος του πληρώματος ενώ σύμφωνα με αξιωματούχους γίνεται καταμέτρηση των επιβατών και δεν υπάρχου θύματα.