ΓΔ: 1392.62 0.84% Τζίρος: 117.84 εκ. € Τελ. ενημέρωση: 17:25:01 ΣΤΟΙΧΕΙΑ ΑΓΟΡΑΣ

Η tora Wallet πολύτιμος σύμμαχος στο «χτίσιμο» του αφορολόγητου

Όλοι οι λογαριασμοί μπορούν να εξοφλούνται και στα 2.800 καταστήματα ΟΠΑΠ με την χρήση χρεωστικής, πιστωτικής ή προπληρωμένης κάρτας.

Η εξόφληση όλων των λογαριασμών σε περισσότερα από 2.800 καταστήματα ΟΠΑΠ σε όλη την Ελλάδα μπορεί να πραγματοποιηθεί και με τη χρήση χρεωστικής, πιστωτικής ή προπληρωμένης κάρτας. Η υπηρεσία πληρωμών είναι διαθέσιμη μέσω της tora Wallet, θυγατρικής εταιρείας του ομίλου ΟΠΑΠ, και καλύπτει όλους τους λογαριασμούς (Ενέργεια, Ύδρευση, Τηλεπικοινωνίες).

Μέσω της νέας επιλογής για ηλεκτρονικές συναλλαγές, οι φορολογούμενοι, εκτός από άμεση εξυπηρέτηση στα καταστήματα του δικτύου ΟΠΑΠ, διευκολύνονται και για να κατοχυρώσουν το αφορολόγητο όριο.

Συγκεκριμένα, οι λογαριασμοί που εξοφλούνται στα καταστήματα του δικτύου ΟΠΑΠ και συνυπολογίζονται στο αφορολόγητο όριο αφορούν:

  • Σταθερή-κινητή τηλεφωνία και Internet (Cosmote, Vodafone, Wind, Forthnet-Nova)
  • Ηλεκτρισμό (ΔΕΗ, ΗΡΩΝ, Protergia, Elpedison, Watt & Volt, Green, ΖeniΘ, NRG, KEN, Volterra, Volton)
  • Φυσικό αέριο (ΖeniΘ, Φυσικό Αέριο Ελληνική Εταιρεία Ενέργειας, ΕΛΙΝ, ΕΦΑ Ενεργειακή)
  • Ύδρευση  (ΕΥΔΑΠ, ΕΥΑΘ και δεκάδες ΔΕΥΑ σε όλη τη χώρα)
  • Συνδρομητική τηλεόραση (NOVA, Cosmote TV)

Εξόφληση όλων των λογαριασμών, χωρίς ουρές και ταλαιπωρία, ακόμη και τα Σαββατοκύριακα

Στα καταστήματα ΟΠΑΠ, τα οποία λειτουργούν με διευρυμένο ωράριο επτά ημέρες την εβδομάδα, η εξόφληση λογαριασμών πραγματοποιείται χωρίς ουρές και αναμονή, μέχρι αργά το βράδυ, ακόμα και Σαββατοκύριακα.

Google news logo Ακολουθήστε το Business Daily στο Google news

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Στη Δικαιοσύνη προσφεύγουν οι ελεύθεροι επαγγελματίες για νέο φορολογικό

«Η απόφαση του συντονιστικού των φορέων είναι από κοινού να προσφύγουμε μαζί δικαστικά σε όλα τα αρμόδια δικαστήρια», ανακοινώθηκε σχετικά από τον Δημήτρη Βερβεσό πρόεδρο της Ολομέλειας Δικηγορικών Συλλόγων Ελλάδος.
ΚΟΙΝΩΝΙΑ

ΑΑΔΕ: Γίνονται ψηφιακές οι βεβαιώσεις μητρώου από 6 Ιουλίου

Προσεχώς, οι ψηφιακές Βεβαιώσεις Μητρώου θα συμπληρωθούν και με το ιστορικό μεταβολών των πολιτών κι επιχειρήσεων. Υπολογίζεται ότι κάθε χρόνο ζητούνται 40.000 επανεκτυπώσεις βεβαιώσεων από τις ΔΟΥ.
ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Ποιες ηλεκτρονικές υπηρεσίες της ΑΑΔΕ κλείνουν ενόψει του νέου έτους

Τη λειτουργία ψηφιακών εφαρμογών ενόψει της ολοκλήρωσης των εργασιών για το κλείσιμο του έτους, ανακοίνωσε η ΑΑΔΕ με κάποιες από αυτές να ανοίγουν πάλι στις πρώτες ημέρες του νέου έτους.
xrimata, euro, money, cash
ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Ποιοι κερδίζουν 100.000 ευρώ από την κλήρωση της φορολοταρίας της ΑΑΔΕ

Το ποσό που θα λάβουν οι τυχεροί φορολογούμενοι θα είναι αφορολόγητο και ακατάσχετο. Επίσης κληρώθηκαν και μικρότεροι λαχνοί των 1.000 ευρώ από τα αδιάθετα ποσά των προηγούμενων κληρώσεων.